Privátna zóna
Meno:
Heslo:
Partneri




10 Najčítanejších článkov
Posledné pridané firmy
Počasie v Martine
Meniny oslavuje
Dnes oslavuje meniny

Dnes >> Dana/Danica
Zajtra >> Rudolf

Prajeme všetko najlepšie.
pošlite im pohladnicu
Myšlienka dňa
Všetko v živote je vecou miery

 -- anonym


Virtuálna prehliadka

Virtuálne prehliadky
Slovenska a Európy


Aktuality / Eaukcie
Elektronická aukcia mesta Martin
Redakcia portálu

 Telefón:
 0915 839 934

  e-mail: office@zetagroup.net

  DOSTUPNOSŤ PORTÁLU
  web: www.mojmartin.sk
Výrocia
zdroj: Wikipedia
Taxi in Martine
  • CITY TAXI MARTIN
    Telefón
    0905 333 233; 0902 333 233; 043-422 34 22; www.taximartin.sk

  • Registrácia
    Dnes je 16. Apr 2024 21:50:56
    Denné Menu Verejné fórum Ubytovanie Podujatia, Kultúra Šport Inzercia



    Fórum

    Vyhľadávanie:

    MARTIN-KANDIDÁT NA EURÓPSKE MESTO KULTÚRY






    2008-04-02 22:24:58

    Drevorubači, prezentácia bude 7.4.2008 aj s ich autogramiádou na Mestskom úrade od 11,00 hod.

    2008-03-31 20:56:50

    rusanu, však sa v meste napreduje, odkiaľsi k nám ten vietor duje. 21 storočie tu máme dnes, to 20 už bolo, aj Hole budú konečne aktívne žiť, ktosi sa o to zaslúžil, komusi ostala holá Hoľa. Skutočne sa tu ťaží a život napreduje. Ostáva len podmet a prísudok.

    2008-03-25 13:37:39

    priklanam sa k rusanu - je to kopanec ktory moze nase mesto niekam posunut! len sa musime rozhybat viaceri.

    2008-03-20 15:23:08

    Tiež si myslím, hoci som martinčanka, že, Bohužiaľ, nemáme na získanie takéhoto titulu,ale pozitívum na tom bude, že sa bude aspoň niečo diať pre mesto, čo by sa bez týchto snáh asi nedialo. Neviem, myslím si...... V 19.storočí bol Martin "MEKKA" kultúry a života ako takého, čo sa dnes skonštatovať nedá. Práve v Martine sa písali slovenské djiny, ale čo priniesol dnešok? Čo prinieslo 20.storočie ???? Mám pocit, že sa ťaží len zo slávnej minulosti,ale to nestačí . Život napreduje, napredujme i my. Vo všetkom .

    2008-01-03 02:54:53

    Dnes som bol na namesti pozriet na tie oslavy vzniku republiky. Trapnost, maximalna trapnost! Ak aj tato akcia mala patrit k tomu, aby bol Martin europskym mestom kultury, tak to je hanba. Nebudem hodnotit politikov ani nic podobne, ale taka organizacia, ktora bola mi pride uplne uboha. O tejto akcii podla navstevnosti vedelo velmi malo ludi, kapela Starmania odspievala asi 5 pesniciek, potom sa pustilo CD a dovidenia, vsetko skoncilo o pol osmej, hoci bolo uvadzane, ze tento vecer bude pokracovat do osmej hodiny vecera. O osmej to ale zrejme uz chceli mat vsetci zbalene, no proste trapas. Kym nepride zahrat skupina Vidiek ako tomu bolo niekedy pocas juna, ci Polemic ako na Silvestra... a pokial ludia nebudu o tychto akciach dostatocne vediet, tak Martin moze byt tak hlavnym mestom kultury v regione Turiec

    2008-01-02 02:00:46

    Dobry den!Ja by som rad reagoval na tu hlupost ze kandidujeme na EUROPSKE MESTO KULTURY.Ako moze niekto na nieco take vobec pomysliet ked sa v Martine dohromady nic nedeje.Martin je mrtve mesto co sa tyka kultury.Na mieste nasho primatora by som sa hambil za to!Mesto kultury si predstavujem trosku inac.Niesu tu ani koncerty vaznej hudby.To uz Vrutky mozu ist kandidovat tie si aspon zavolaju statny komorny orchester zo Ziliny alebo nejakych solistov.Tu si vsetci myslia ze ked zavolaju zopar suchrackych kapiel na namestie aka je to kulturna udalost!Ani divadlo este nehra!Vsetci na urade hlavne na oddeleni kultury a regionalneho rozvoja,a kulturneho centra sa na Vas pozru ako vyorane mysi ked ich poprosite o zriadenie koncertu alebo aspon o podporu.Za co by ma zaujimalo beru peniaze!A nas pan primator magister umenia! hahaha...... podpora ziadna!Prosim Vas spamatajte sa vsetci co ste do toho zaangazovany je to katastrofa!Chod te sa pozriet,staci za hranice do CR ako to ma fungovat na kulture.Tam to zije na kazdom rohu.Najprv pre to nieco spravte a az potom kandidujte!Nech je vidiet po vas nejaka robota!Umelci tu nemaju perspektivu!Tu ide o Nase meno ako mesto!!

    2007-10-08 17:26:28

    Katarinka, musim s tebou plne suhlasit. Mesto Martin pri kandidature na Hlavne europske mesto kultury vobec nepostupuje koncepcne, neriadi sa neriadi sa jasnym cielom......cela kandidatura vykazuje znaky chaosu a bezradnosti. Stacilo sledovat TVT a debatu na tuto temu. Defenzivne reci k teme EHMK prezradzaju, ze ani ti, ktorych cielom je presadit mesto Martin, nie su presvedceni o tom, ze mesto Martin ma nejaku sancu uspiet. A tak, MsU Martin sa obmedzuje len na to, aby za peniaze nas danovych poplatnikov urobilo pre obcanov na namesti niekolko predimenzovanych a bezucelnych akcii s cielom ohurit velkostou a minut co najviac penazi z rozpoctu mesta. Pretoze, a to si priznajme, cim sa viac minie penazi, tym su asi vacsie provizie do vrecka nenapadnej referentky pre kulturu p. J.M. .............co tam po meste a jeho titule EHMK 2013.

    2007-10-08 11:11:51

    Vážení, vulgárnosti sem nepatria. Ani fiskus ani katarínka si nezaslúžia za svoje názory označenie slovami, aké tu boli uvedené. Veď emócie a prípadné návaly zlosti spojené s nesúhlasom názorov iných, by mal každý zvládnuť. Ak do nedokáže, nech radšej nepíše.

    2007-10-08 11:11:50

    Vážení, vulgárnosti sem nepatria. Ani fiskus ani katarínka si nezaslúžia za svoje názory označenie slovami, aké tu boli uvedené. Veď emócie a prípadné návaly zlosti spojené s nesúhlasom názorov iných, by mal každý zvládnuť. Ak do nedokáže, nech radšej nepíše.

    2007-10-08 07:58:05

    Karkos ci strakos ?! Si bezpochyby inteligent.Gratulujem a este k tomu naivnucky.Chudacik)

    2007-10-08 07:17:29

    žeby strakoš sa stal karkošom ?

    2007-10-07 22:36:37

    ***prispevok porusil zasady slusneho spravania a preto bol vymazany***

    2007-10-05 08:58:16

    Nechapem, ako si niekto v tomto meste moze mysliet ze mesto Martin uspeje ako Europske mesto kultury.Aj ked by si to mozno z hladiska svojej historie a sidla Matice slovenskej zasluzilo. Dnesny Martin na to jednoducho vobec nema. S takymto skorumpovanym vedenim, smiešnymi kulturnymi akciami a neschopnymi kuturnymi instituciami je to naozaj nemozne. Martin sa musi stat najprv aspon "Turcianskym mestom kultury" v pravom slova zmysle a potom rubat vyssie. Nie je to pesimizmus ale cista realita a vedenie by nemalo na to zbytocne mrhat financiami a saskovat v trapnych munduroch na namesti. No nic aspon sa Martin trosku zviditelni, ked uz nebude tym hlavnym mestom kultury.))


    Stránku spravuje a vytvorila ju spoločnosť Zetagroup Software s.r.o. | online užívateľov 567