Privátna zóna
Meno:
Heslo:
Partneri




10 Najčítanejších článkov
Posledné pridané firmy
Počasie v Martine
Meniny oslavuje
Dnes oslavuje meniny

Dnes >> Miroslav
Zajtra >> Vieroslava

Prajeme všetko najlepšie.
pošlite im pohladnicu
Myšlienka dňa
Represívne zákony obvykle posilňujú to, čo majú zakazovať. aspekt, na ktorom si všetky právnické procesie vybudovali svoje živobytie.

 -- benegesseritsky kodex, duna 6


Virtuálna prehliadka

Virtuálne prehliadky
Slovenska a Európy


Aktuality / Eaukcie
Elektronická aukcia mesta Martin
Redakcia portálu

 Telefón:
 0915 839 934

  e-mail: office@zetagroup.net

  DOSTUPNOSŤ PORTÁLU
  web: www.mojmartin.sk
Výrocia
zdroj: Wikipedia
Taxi in Martine
  • CITY TAXI MARTIN
    Telefón
    0905 333 233; 0902 333 233; 043-422 34 22; www.taximartin.sk

  • Registrácia
    Dnes je 29. Mar 2024 12:01:16
    Denné Menu Verejné fórum Ubytovanie Podujatia, Kultúra Šport Inzercia



    Fórum

    Vyhľadávanie:

    SPROSTÍ MARTINČANIA






    2008-09-24 20:54:57

    rebel, naozaj na tej stranke nic nevidis? v tom pripade si asi naozaj slepy alebo sprosty. je mi ta luto.

    viktor, najprv sa vybuduje sestsedacka a zasnezovanie na holiach a az potom potiahnu kabinkovu lanovku zo strani. ak by vybudovali kabinkovu lanovku skor ako sestsedacku hore, mohlo by na hole prist sice kopec ludi, ale akurat by stali v dlhych radach na tych par vlekoch.

    2008-09-24 17:30:42

    u tých Holí má už niedky naviete v hlave...

    2008-09-24 14:59:59

    Vážení,27.2.2007mesto Martin stavebný úrad/ pod vedením p. Hrnčiara nevydalo územné rozhodnutie pre spoločnosť LSMH s.r.o p. Garguláka na výstavbu ZASNEŽOVANIA existujúcich zjazdových tratí rekreačného strediska Martinské Hole a nové horské dopravné zariadenie / ŠESŤSEDAČKA namiesto súčasného vleku. /To, čo sa teraz robí, je to, čo sa malo robiť ešte za Garguláka. PRO-SKi mala predsa v I. etape stavať KABINKOVU LANOVKU na Martinské Hole. Kto klame "sprostých"Martinčanov? Alebo si z nich robí dobrý deň?

    2008-09-24 13:48:21

    Ja na tej stránke nič nevidím. Asi som sprostý a slepý. Mňa zaujíma, ako sa na tú lyžovačku do toho extra strediska ako obyčajný martinčan dostanem. Vychádza mi to tak, ako pred 30rokmi. PEŠO.

    2008-09-24 08:40:11

    grnko suhlasim s tvojim nazorom na rebela. Rebel, ked o niecom zacnes pisat, tak si predtym aspon upresni informacie. Staci sa pozriet na stranku martinskehole.sk a nie zavadzat ludi, ktori citaju toto forum. len tolko.

    2008-09-23 19:58:54

    rebel a ty si odkial? Z kuala lumpur alebo co? Chod sa pozriet hore na hole ty truhlik, co sa tam robi.Ved sa tam maka na novej 6 sedacke a zanezovacom systeme za 200 mil.. Ak by si to vedel robit lepsie a rychlejsie tak sa prihlas na konkurz za manazera pro ski a mozno ta zoberu ty chytrak.

    2008-09-23 17:18:14

    blavák,a nie si náhodou jeden z tých sprostých Martinčanov?. "Škandál " okolo volby kontrolora vystriedal škandál s opitým kontrolorom, iba pred pár dňami.Mimochodom, odškodnený "kontrolor" može bývalému primátorovi ruky bozkávať. Veď vďaka nemu sa stal milionárom. A čo sa deje na Holiach? Už 2 roky im Bernát nehádže polená pod nohy /s tým má skúsenosti p.Z.s fi Pro Ski/ a nič sa nehýbe. No proste škandál.

    2008-09-23 15:58:04

    Ahoj Blavak, zvycajne na taketo prispevky nereagujem nakolko moj trening sebaovladania mi to nedovoluje, ale jedno si neodpustim. Som rad, ze si objavil toto prekrasne mesto s nadhernou prirodou,rozvijajucim priemyslom a spokojnymi ludmi. Myslim,ze hlupakov z Blavy mame naociach kazdy den v spravach minimalne na troch kanaloch, takze sme si uz nejako zvykli ,ze vsetci sprosti su z Blavy (pardon z Bratislavy,lebo pojem Blavak vznikol niekde u pristahovalcov z inych miest, asi dialny vychod,ktori sa teraz hrdia ,aky su Blavaci). Neboj aj my tu mame svojich blbcov, ale zdaleka tu nie je taka koncentracia ako v "BLAVE".

    Pekny den prajem do BLAVY !

    2008-09-22 14:11:14

    súhlasím s tebou blavák, zostáva nám len sa smiať nad vlastnou blbostou.čo aj s času na čas robíme,
    Lebo ludská sprostosť začína dole a zvykne sa šplhať do najvyších výšin, a tam vykvitne do navačšej krásy a dokonalosti.
    Takže hlupáci si volia hlupákov a múdri si volby múdro odignorovali alebo sa "múdro" hašterili a aj preto vyhrala tá "najsprávnešia!" vačšina.
    Máme fakt len to čo sme si zaslúžili, nič viac a nič menej, takže frflať sa neoplatí...
    Takže asi piati čo tu prispevame sme výkvet sprostosti celého MT obvytelstva, alebo skôr druhá možnost, že my piati sme nedocenili a obsolútne nodhadli múdrosť terajšej vrchnosti ktorej počiny vôbec z hlbky nechápeme.
    Určite takmer celá martinská verejnost chápe, no my sme akýsi natvrdlí, neeuropsky, primitívni.
    Takže dakujeme za poučenie Vaše Blahorodie z Blavy, vdaka Vám sme pochopili že by bolo dobré sa liečiť so svojej závistlivej hlúposti a sedliackeho chápania vyšších princípov ktorých účinky sú nám neznáme.

    Kdesi som sa dočítal že Adolf Hitler odmietal peniaze za verejné funkcie, považoval to za nemorálne až trestuhodné. Dostával vraj peniaze len za vydavanie knihy Môj život, ktorej sa vydalo na miliony. Hitler bol nazývaný, vrah storočia, a pritom mal takéto zásady ? divné... však ?
    naproti tomu otec mesta berie sto litrov a vôbec mu to nepripadá nemorálne až trestuhodné...
    ele to s temou asi nesúvisí, blavák, však, ?to sú len moje sprosté výplody
    chorého závistivého mozgu.



    2008-09-21 22:13:30

    Ahojte Martinčania. Vždy som si o vás myslel, že ste sprostí. Keď som si tu prečítal príspevky všetkých piatich ľudí čo tu prispievajú do diskusie tak som sa v tom utvrdil. Asi je vám ľúto, že sa o vašom meste už nehovorí iba v negatívnom zmysle. Veď čím ste sa v minulosti preslávili? Iba škandálom okolo voĺby hlavného kontrolóra, škandálom okolo holí a jebnutým kandid=atom na prezidenta. Len tak ďalej.


    Stránku spravuje a vytvorila ju spoločnosť Zetagroup Software s.r.o. | online užívateľov 686