Privátna zóna
Meno:
Heslo:
Partneri




10 Najčítanejších článkov
Posledné pridané firmy
Počasie v Martine
Meniny oslavuje
Dnes oslavuje meniny

Dnes >> Marek
Zajtra >> Jaroslava

Prajeme všetko najlepšie.
pošlite im pohladnicu
Myšlienka dňa
Je cítiť, že za mojím dielom je moja fantázia, môj spôsob myslenia, života, teda moja duša.

 -- Jil Sander


Virtuálna prehliadka

Virtuálne prehliadky
Slovenska a Európy


Aktuality / Eaukcie
Elektronická aukcia mesta Martin
Redakcia portálu

 Telefón:
 0915 839 934

  e-mail: office@zetagroup.net

  DOSTUPNOSŤ PORTÁLU
  web: www.mojmartin.sk
Výrocia
zdroj: Wikipedia
Taxi in Martine
  • CITY TAXI MARTIN
    Telefón
    0905 333 233; 0902 333 233; 043-422 34 22; www.taximartin.sk

  • Registrácia
    Dnes je 25. Apr 2024 19:54:25
    Denné Menu Verejné fórum Ubytovanie Podujatia, Kultúra Šport Inzercia



    Fórum

    Vyhľadávanie:

    KANDIDÁT NA PRIMÁTORA ZDEŇO ŽINENKAKOZÁK






    2010-11-02 23:24:11

    Ospravedlnujem sa ak prispevok zobrazi viackrat, ale z nejakeho dovodu (dufam ze technickeho) sa neda normalne poslat prispevok na 1 krat.

    -------------------------------------------------------------------------

    Majo, to vidis, ze toto su anonymne krysy. To ti z tej zakuklenej anonymity nevylezie, len to sedi za pocitacom a dostava instruktaz od sefov co maju pisat za "zistene" pikosky o Kozakovi. Taras, ja ako fakt netusim o akej firme to tu pises ale verim tomu, ze Kozak ti to velmi rad osobne vysvetli. To plati aj pre istu Angelu, ktora tu vypisuje vzdy ked uradnici prichadzaju na mestsky urad. To VS vzdelanie mila pani je velmi slaba municia. Ja osobne poznam VS vzdelanych ludi, ktori su totalne sprosti ako polena a vystudovali na klobasach.
    Taras, ked zodvihnes tu tvoju sprostu prdel od pocitaca a pojdes za Kozakom do haly, tak ti pri kave velmi rad na tieto dristy odpovie. Co ty samozrejme neurobis, lebo si posraty ukolovany kampaniar niektoreho z kandidatov. Mozes sa aj pokakat zlato, Kozak tieto volby vyhra. Vyhra ich preto, lebo Martincania uz prekukli tu slizsku kreaturu, ktora robi zo seba martyra, davno prekukli toho pana, ktory si tu bacoval 16 alebo kolko rokov a prekukli aj transparentnu haraburdu. A prekuknu este viac, to sa spolahni. Pekny vecer, pa

    2010-11-02 22:21:05

    Neviem z akeho dovodu mam zablokovany pristup na FACEBOOKU a to na stranky Andrej HRNCIAR, Mesto MARTIN, Ferovy MARTIN, hmm? Myslim ze tieto stranky asi spolu trochu suvisia... A ICH AUTOR JE JEDEN A TEN ISTY CLOVEK!!!

    2010-11-02 22:11:48

    Dobry den p. TARAS, neviem kto ste, ale ak vytahujete moje meno tak sa predpokladam pozname, ak nahodou nie tak mi kludne zavolajte na 0915 934 750 - budem moc rad FEROVY MARTIN je dielo neviem koho, ale najskor by som tipoval niekoho od Vas, tomu by som sa fakt necudoval!!! Myslim za p. KOZAK bude moc rad ked zorganizujete verejnu diskusiu s p. Mgr. art. Andreja H. o ktoru sme sa uz pokusali a v najblizsom case sa hadam aj uskutocni, ak si dotycni trufnu... Dakujem p. TARAS za ocakavany telefonat od Vas!!!

    2010-11-02 18:18:31

    externapamat, nemaj strach, už sa upláca, na Bambuskách. Ešteže ich Bernát vybudoval. Hodia sa .Ale ako sa vraví, kde sa dvaja bijú, tretí víťazí. Na Bambuskách Bernát neloví. To aby nedošlo k omylu. Bernát, ani Diškanec sa k tomu nezníži. Na Bambuskách má prioritné postavenie predseda Kôrka. Koho to podporuje jeho strana? Tieto voľby budú zajímavé. Zujímavo aj dopadnú.

    2010-11-02 14:09:58

    Sledoval som anketu"Kto bude nový primátor?"na tejto stránke/v pravo,dolu/.Viete prečo? Kým si ju minulý týždeň po upozornení nevšimli
    "Buldoci" a "Transparentní",zdala sa mi objektívna.Je komické,ako sa zaktivizovali platení nickovia a klikači.V momente dvaja spomínaní vyskočili nad 30% na úkor ostatných,ktorí klesajú z cca 20,pod 10%.Ešte minulý týždeň boli všetci zhruba na podobnej úrovni.
    Už len uplatiť 30tisíc voličov a voľby sú v suchu.

    2010-11-02 11:58:37

    Pavlikova suhlasim s tebou v casti o anonymnych prispevkoch. Ale kto zacal vydavat anonymny platok Ferovy Martin? No predsa Kozal so svojimi pajacmi. Buldog Kozak utoci ako besny pes. Viete kto stoji Za Kozakom? ZEMKO, HROMADKO, PETER HUNOR- bencont development.. A dozviete sa aj preco. Uz onedlho

    2010-11-02 11:27:56

    Johnny777: dvakrát si zdôraznil, že Kozák má v novej firme s Vronkom vyšší podiel preto, „aby mohol Vronku kedykoľkvek uzemniť a aby sa vo firme nediali prípadné neprístojnosti“. (???) Tiež píšeš, že „pre výkon funkcie primátora je úplne kľúčové, aby bol finančne absolútne nezávislý a slobodný“. Ako je teda možné, že p.Kozák založil práve vo volebnom roku novú eseročku (ktorú ani vo svojom životopise nespomína) s človekom, ktorému celkom nedôveruje a vopred počíta s tým, že bude mať s Vronkom problémy?! Práve toto u mňa vyvoláva pochybnosti a nedôveru v p. Kozáka, ako možného primátora. A tiež si myslím, že primátor by mal mať v každom prípade vysokoškolské vzdelanie, čo p. Kozák nemá. A jeho nespochybniteľné úspechy na športovom poli to nenahradia.
    http://www.zdenkokozak.sk/ivotopis.html
    http://turiec.sme.sk/c/5620214/peniaze-hybu-volebnou-kampanou.html

    2010-11-02 10:19:27

    Nechcel by si sa s ním stretnúť a povedať mu tento postreh? Čo ty na to? Si nejaký moc hustý, chlapec za klávesnicou. Mečiarovské praktiky máš v hlave. Učilište nemá, má priemyslovku. A ak je toto merítko inteligencie pre teba, tak ty budeš mať najskôr za sebou prvý ročník osobitnej.
    A vôbec, anonymný zmätok ako si ty nemôže samozrejme nikoho uraziť.

    2010-11-02 09:47:49

    HZDS a ZDEŇO sa zacinaju prejavovat. Zdeňo dobre pricuchol k spinavym meciarovskym praktikam. Len tak dalej Zdeňo. Dnes pise v platenej inzercii v Zivote turca ze je ako buldog , ktory ide za svojim cielom. Je to tak. Mozem to ptvrdit. Buldogy su vsak dost sproste psy. Buldog je pes, ktory ked nema spravnu a tvrdu vychovu moze ublizit ludom. Zdeňovo IQ s tym jeho ucilistom sa pohybuje asi tak na urovni debility a preto je nebezpecny.

    2010-11-01 03:45:49

    Johny777,asi som pribrzdený, ale nerozumiem. Ty si napísal, že Kozáka podporuje časť Smeru, HZDS, SNS, HZD,atď. Ak odmietate oficialnu podporu od akejkoľvek strany, zaujíma ma , akým právom sa oháńate podporou tej ktorej strany? Čo to je , všetci ostatní zo Smeru? Tomu mám rozumieť tak, že najsilnejšia strana na Slovensku je organizovaná tak, že ľavá ruka nevie čo robí pravá? Alebo ten "bordel" v strane je iba v Martine? Ftáčnik v Bratislave kandiduje ako nezávislý. S oficiálnou podporou SMERU. Strany SMER-SD. Netají sa tým, a nehanbí sa, že ho podporuje aj Ficova strana. Takže ešte raz, občianska a nezávislá podpora- OK. Ale potom nemenujte strany, ktoré ho akože podporujú, Alebo časti strán. Časť strany , ktorá časť???????Pravá, ľavá, predná, zadná....Alebo máš indície, že SMER sa začína rozkladať?

    2010-10-31 18:38:57

    Nepodporuju ho oficialne rebel. Tak ako ho moze neoficialne podporit nejaka politicka strana, obcianske zdruzenie alebo hocikto iny, tak jeho podporuje konkretne velka cast Smeru. To je predsa uplne normalne, v demokracii si kazdy moze podporit koho uzna za vhodne. Kedze Kozak kandiduje ako obciansky kandidat, logicky ho predsa nemusi nejaka strana ako taka podporit oficialne. Je to o jednotlivcoch. Tak ako kovany traktorista Karolko deklaroval podporu Hrnciarovi, tak Kozakovi vyjadrili podporu vsetci ostatni zo Smeru. Podpisana nie je ziadna dohoda, to je to, co sa ti tu snazim celu dobu vysvetlit a pripadam si ako v Tatarstane. Takze to skusim znova - obcianska, nezavisla podpora je jedna vec a stranicka, resp. koalicna kandidatura je vec druha.

    2010-10-31 14:32:54

    Na margo toho, čo napísal rebel ma napadá niečo na odľahčenie: všetci vieme, že Smer je len jeden, ale ak náhodou ide s viacerými, potom je to vlastne prostitutka

    2010-10-28 10:41:34

    Johnny777, píšeš, že kandidáta Kozáka podporujú aj politické strany. Zdá sa , že si informovaný. Tie strany ho podporujú oficiálne? Podpísaná je nejaká koaličná dohoda? nerozumiem, ako napr. podporuje ho drvivá väčšina Smeru. Podporuje ho oficiálne vedenie Smeru? alebo ako to je? Vie o tejto podpore predseda p. Kôrka? Je to s jeho súhlasom, alebo sa to robí načierno? Alebo si napísal, že Bernáta podporuje KDH. Znova sa pýtam. Podporuje ho oficiálne? Časť Smeru vraj podporuje Hrnčiara. To čo je za komédia? Koľko tých Smerov máme v Martine?

    2010-10-28 08:45:01

    pedros uuuplne s tebou suuuhlasiiiim ...tak sa zodudte ludia

    2010-10-25 23:01:15

    Ludia netreba tu klamať oblbovať mesto Martin potrebuje pevnú ruku a otvorené dvere pre každého nie len pre jednotlivcov, ale presne tak otvorené ako súú u toho Žinenku Zdenka otvorené a každý si môžte vyskúúšať tu žinenku. A nie len klepkať a žukať do počítača a vymýšlať logany verše a scéénare akéé nemajúú pááru budťe objektívny a nie len si tvrdiť bezhlavo svoje ktoré s pravdou nesúúvisí nič...

    2010-10-25 22:37:44

    ...počuj TARAS a KARKOS už som vam napísal iba tárate. Normalny človek si pomyslí len tolko , že si asi ozaj niečo dokazujete a bojíte sa , že Zdenko Kozák vyhrá vyhrá. To Vons je taký chudáčik, že potrebuje robiť anti kampaň len preto aby zobral hlasy??? nevie ííísť ako chlap do súboja nevie to je pravda lebo on nikdy nebol športovec iba teoretik, je to úúbohéé chce zarobiť cez Hrnčiara pre svoje potreby a nie pre pomoc ľudom a občanom takúto špinavú hru hrá,,,,, Vons a Hrnčiar spolu,,,,, Žinenka Zdenko ako ste ho nazvali inááč musí byť hrdý na to ja by som bol lebo vy nemáte na to aby ste tvrdo trénovali cca30 rokov. A je jasnéé už teraz, že Vons kandiduje len ako báábka pointa je inde nastrčený kandidát Hrnčiarov nik nie je blbý chlapci normálny ludia už o tom hovoria v meste. Je to úúbohéé sa opakujem aby ste tu niečo píísali majte guráž a povedzte mu to otvorene z očí do očí a nepííšte a budte inteligenti a na živo povedzte čo sa vám nepáči a odpusťte si aj blbé urážky ktoré sa nezakladajú na pravde vôbec. A mimochodom už som to spomínal tie percentá pán,,,Jánošík Hrnčiar,,,,čo tu má si pekne nastavil ved aby nie ked je táto stránka jemu dotovaná...

    2010-10-25 20:20:21

    Ako tak citam tuto diskusiu, nemozem sa ubranit dojmu, ze sa proste nejedna o nejakych beznych obcanov Martina, ale o ukolovanych, virtualnych nahanacov hlasov pre panov Vonsa a Hrnciara.
    Tak mily Taras, diskutovat by si vari mohol zacat aj tym, ze sa normalne podpises a prestanes tebe cudzieho cloveka nazyvat Zdeňo, jo? Zhodneme sa? To je take, ze slusnost sa to vola. Specialne pre teba po ukrajinsky - člivisť. To pre pripad, ze by si bol nejaky nas ukrajinsky priatel, kedze Taras je ukrajinske krstne meno.
    Pytal som sa Kozaka na ten kulturak v Drazkovciach ohladne technickeho prevedenia - tato otazka predsa smeruje na pana generalneho riaditela firmy Skanska pana Kocvaru. Pretoze tato firma vyhrala verejnu sutaz vyhlasenu pani starostkou na rekonstrukciu spominaneho kulturneho domu.
    Co sa tyka nejakeho nahanania hlasov - v tejto obci dostal Kozak vo volbach 6 hlasov. Cize dohodnime sa, ze pokial tu nieco tvoji sefovia budu chciet okydat, nech si najprv daju veci do suvislosti.

    Pre Angelu, viete preco ma Kozak v sprave bytov podiel 60% a Vronka 40%? Preto, aby Kozak mohol Vronku kedykolvek uzemnit a aby sa vo firme nediali pripadne nepristojnosti. S firmou VHB Kozak nikdy nemal nic spolocne a ani nemal nikdy ziadne podlznosti voci nikomu - ani na state, ani osobne. A co je myslim si pre vykon funkcie primatora uplne klucove - je financne absolutne nezavisly a slobodny. o podlznostiach by vedel urcite rozpravat pan Vons, ktory je zadlzeny po usi na vsetky strany. Kludne si pozrite dlznikov poistovne a zistite, ze nie su to Kozakove firmy, ktore tam svietia.

    Celkovo z celej tejto diskusie mam silny pocit, ze plateni kampaniari si tu z neho urobili celkom slusny terc. Mozno aj preto, ze vedia, ze Kozak na internet nechodi a ked raz prisiel na internetovu diskusiu kde ho rozoberali rozne anonymne kreatury, chlapsky a ferovo ich vyzval na zivu diskusiu. Chcelo by to menej tendencnosti a menej drzosti mili pani.

    Vsetko dobre prajem, Adamec

    2010-10-25 20:07:34

    Ako tak citam tuto diskusiu, nemozem sa ubranit dojmu, ze sa proste nejedna o nejakych beznych obcanov Martina, ale o ukolovanych, virtualnych nahanacov hlasov pre panov Vonsa a Hrnciara.
    Tak mily Taras, diskutovat by si vari mohol zacat aj tym, ze sa normalne podpises a prestanes tebe cudzieho cloveka nazyvat Zdeňo, jo? Zhodneme sa? To je take, ze slusnost sa to vola. Specialne pre teba po ukrajinsky - člivisť. To pre pripad, ze by si bol nejaky nas ukrajinsky priatel, kedze Taras je ukrajinske krstne meno.
    Pytal som sa Kozaka na ten kulturak v Drazkovciach ohladne technickeho prevedenia - tato otazka predsa smeruje na pana generalneho riaditela firmy Skanska pana Kocvaru. Pretoze tato firma vyhrala verejnu sutaz vyhlasenu pani starostkou na rekonstrukciu spominaneho kulturneho domu.
    Co sa tyka nejakeho nahanania hlasov - v tejto obci dostal Kozak vo volbach 6 hlasov. Cize dohodnime sa, ze pokial tu nieco tvoji sefovia budu chciet okydat, nech si najprv daju veci do suvislosti.

    Pre Angelu, viete preco ma Kozak v sprave bytov podiel 60% a Vronka 40%? Preto, aby Kozak mohol Vronku kedykolvek uzemnit a aby sa vo firme nediali pripadne nepristojnosti. S firmou VHB Kozak nikdy nemal nic spolocne a ani nemal nikdy ziadne podlznosti voci nikomu - ani na state, ani osobne. A co je myslim si pre vykon funkcie primatora uplne klucove - je financne absolutne nezavisly a slobodny. o podlznostiach by vedel urcite rozpravat pan Vons, ktory je zadlzeny po usi na vsetky strany. Kludne si pozrite dlznikov poistovne a zistite, ze nie su to Kozakove firmy, ktore tam svietia.

    Celkovo z celej tejto diskusie mam silny pocit, ze plateni kampaniari si tu z neho urobili celkom slusny terc. Mozno aj preto, ze vedia, ze Kozak na internet nechodi a ked raz prisiel na internetovu diskusiu kde ho rozoberali rozne anonymne kreatury, chlapsky a ferovo ich vyzval na zivu diskusiu. Chcelo by to menej tendencnosti a menej drzosti mili pani.

    Vsetko dobre prajem, Adamec

    2010-10-25 18:29:29

    Mozno Zdeňo za minulej vlady nieco zohnal pre obce. Ale od ministrov za HZDS, ktoreho je clenom. Teraz by chcel zhanat peniaze od koho? Z jeho minulostou moze ist akurat tak do Trenčianskych Teplic za Meciarom . treba vsak povedat ze ako sa tie peniaze pouzili. Napr. sa rekonstruoval jeden kulturny dom v obci nedaleko Martina. V projektoch bola vraj napr. aj vymena elektroinstalacie. Omietky sa urobili a vymenila se len rozvodna skrina ale kable zostali stare, hlinikove. Bol to poriadny tunel. A kam isli peniaze? Menezoval to nas kandidat. Starostka chudina obiehala celu dedinu, ze musia Zdeňa volit do VUC inak nebude kulturak. Zdenko s tvojou minulostou a s tvojimi kamosmi s vyholenymi hlavami by som tak kandidoval doma na zachode. Starostka vsak onedlho prehovori. To bude citanicko

    2010-10-25 13:25:32

    Výborná téma, škoda len že voľby nie su čstejšie a nekandiduje aspoň pol Martina hneď by sme vedeli o každom zaujímavé informácie ako že s kým sa kamaráti, či má alebo nemá dlžoby, či mu dedi drogujú a pod. Škoda...???

    2010-10-23 15:05:27

    Fajn páni, že si tu vymieňate hlboké filozofické úhavy a vzájomné poklony, ale ak ste si to nevšimli, toto je téma, ktorá sa týka Zdena Kozáka.

    2010-10-23 14:52:42

    Je to chvályhodné, čo robíš pre ľudí. Úprimne, klobúk dole. Ale nepochopil si, že to, čo robíš, o čom píšeš - to nemôžeš nazývať svojím egoizmom. Jeden príklad : Ako môže človek samotár tvrdiť, že najlepšie sa cíti v spoločnosti ľudí? Hlúposť. Tak nehovor o egoizme, keď ťa šťastím naplňa spokojnosť druhých. Nie si zameraný sám na seba, myslíš na druhých. Ale všetko má svoje hranice. Tvoja druhá veta : som sebec, lebo chcem, aby sa väčšina ľudí cítila šťastne.. - je to nezmysel. Určite nezmysel z pohľadu významu slov. Ale nevadí.. Jeden človek nikdy nedokáže naplniť očakávania tak, aby bol každy spokojný. Ale to Ty určite vieš. Prajem Ti veľa šťastia v Tvojej obetavej práci pre druhých. A veľa voličov. Rudolf Kucharský

    2010-10-23 13:05:20

    keby som sa prispôsobil Tvojmu vnímaniu tak to poviem takto.
    Som sebec lebo chcem aby sa väčšia skupina ludí cítila spokojne a šťastne.
    Uspokojuje ma tento fakt, preto robím všetko preto aby došlo k naplneniu tejto zásady, lebo inak sa cítim nešťastný a sklamaný trpím výčitkami svedomia, že ja sa mám dobre a druhí strádajú základné veci.
    Moj egoizmus má núti presviedčať druhých, že iba táto cesta urobí šťastnou moju rodinu, blízkych a mňa osobne.
    Môj egoizmus ma napĺňa presvedčením že pomôcť druhým znamená pomôcť sebe ako aj svojim blízkym. Neurobiť to znamená nepomôcť svojmu egu,a svojim blízkym.
    aj tak sa to dá povedať, ked zrozumiteľnejšie vysvetlenie nezaberá....
    Daniel Diškanec

    2010-10-23 09:21:13

    Dobré ráno všetkým. Atolm, nečakal som diskusiu na môj príspevok. Je ťažko komunikovať v jednej rovine, keď rozdielne uvažujeme. Myslím si, že životné skúseností nemusia vždy potvrdzovať, že niečo je pravdivé. Vo všeobecností to častokrát znamená pravý opak. A ide o to do akej miery si pripustíš, že aj Ty, tak ako ja, si sebec. Písal som egocentrický preto, lebo od detstva v každom z nás vlastné ego silnie, budujeme si ho aj nevedome. Nemusí to byť sebectvo, lebo to je už vyšší level. Sebec je upriamený na seba a dáva to najavo takým spôsobom, že nielen rodina, ale hlavne /napr. kolektív v práci/ cudzí ľudia o ňom povedia, že sebectvo patrí medzi jeho povahové a charakterové vlastností. Egocentrizmus je vrodený a latentný,skrytý. Má ho každý človek, ktorý chodí po Martine aj po svete, ak teda nie je hospitalizovaný na príslušnom oddelení v nemocnici. Na verejností sa takýto človek, aj kandidát, prezentuje slovami, ktoré zaujmu, lebo chce robiť pre ľudský blahobyt. Verejnosť sa delí do skupín, každá má svojho kandidáta, lebo ten ich je najlepší. Ani jeden z nich nie je sebec. Na egocentrizmus každého z ních nemyslíme. Až po voľbách hodnotíme aký veľký kus z toho koláča si odkrojil len pre seba. Ajkeď na tej spoločnej mise pre všetkých veľa zostalo, nie každému sa újde. Pochopiť to, znamená zmieriť sa s tým, že toto dnes nezmeníme. Legislatíva je nastavená a potrvá dlho, kým väčšina zatúži po zmene. Ale to už asi naša postmoderná doba nebude súčasnosť.

    2010-10-22 20:31:04

    Dante9, prečítal som si Tvoj príspevok a rozmýšľal som nad tým, prečo väčšina ludí takto uvažuje. Máš pravdu, je to skutočne dnes tak, ako píšeš, no to neznamená, že je to chybné uvažovanie lebo odmieta alternatívu. Alternatívou by bolo, že sebecké uvažovanie škodí všetkým a najviac tomu, kto naj sebeckejšie uvažuje. To, že to tak je, nemusím zdôrazňovať, lebo životné skúsenosti nás všetkých potvrdzujú že toto uvažovanie je pravdivé.
    Každý človek prechádza životnými skúsenosťami, že egoizmus je hryzenie si vlastného nosa aj hystériou že nás to strašne bolí.
    Prečo si máme ubližovať, keď to vôbec nie je nutné ? Myslíš že je nutné aby sme žili všetci podla tohoto chybného postulátu ?
    Myslíš, že opačná alternatíva je horšia ?

    2010-10-22 17:46:49

    napríklad jednen program je tu: www.primatorMartina.sk

    2010-10-22 17:16:58

    Súhlasím s tebou Dante9. Píšeš to síce tak trochu filozoficky, ale kto má na to bude sa vedieť v tom orientovať. Kandidátov na primátora poznám len zbežne, ale zatiaľ som od žiadneho z nich a ani od prispievateľov nečítal nič o tom aký je ich program. Prestante sa dookola obviňovať a buďte radšej konštruktívni. Staré hriechy, politické tričká, staré kauzy a ani prúsery nášmu mestu neprospejú.

    2010-10-22 14:49:48

    Milí Martinčania, chcel by som Vám všetkým, čo tu píšete svoje názory na kandidátov povedať jednu podstatnú vec. Človek sa rodi egocentricky a to svoje ego si pestuje celý život, ani si to neuvedomuje. Ani kandidáti na primátora v MT nie sú výnimkou, ani Ty, ani ja. Človek je zameraný na seba. Ja moja rodina, mojí najbližší. Až potom tí druhí. Zo svojho vlastného pohľadu sa každy pozerá sám na seba ako na toho dobrého, normálneho. Ja a moja rodina..my sme takí normální. Ale na inom a iných vidíš chyby, väčšie, či menšie. Egocentrizmus. V kom z nás nie je? Prečo by mal byť primátor výnimka ? V prvom rade myslí na seba. Hovoriť môže pekne, určite aj veľa spraviť pre mesto. A tým nechcem povedať, že čím menšie ego - lepší primátor. No, dúfam, že aspoň niekto ma tu pochopil. Je to všetko na oveľa dlhšiu debatu...

    2010-10-22 14:15:33

    Páči sa mi, ako otvorene priznávate, o čo dotyčným kandidátom ide. O BIZNIS. Nie o Martin, nie o ľudí. Kto , komu, koľko. Bilbordy, letáky, sľuby. Zaujímavé mená sa prepletajú krížom- krážom. Hrnčiar, Kozák , Vons, Zemko, Vronka, Farský. Zemko má ťažké srdce na Hrnčiara, lebo nesplnil, čo mal. Čo nesplnil? A začo? Aké sľuby dávajú naši kandidáti svojim sponzorom? Ako ich chcú splácať? Na úkor Martina? Všetci podporovatelia súčasného primátora sú už niekde umiestnení. TURVOD, MATRA, komisie, dozorné rady.A čo sa urobilo pre Martin? NIČ. Kampaň oficialne začne 10. novembra, ale letáky , bilbordy nás oslovujú už pár týždňov. Neporušujú Hrnčiar, Kozák , náhodou zákon? Dívajte sa na to, čo kto robí a urobil. Som martinčanka, mňa zaujíma, čo urobí pre Martin, nie čo urobil pre Mošovce, Dražkovce, Sučany,atĎ. Poznám program p. Diškanca a dlhodobý program p. Bernáta. Tí majú predstavu a víziu pre Martin. Každý síce inú, ale majú. A nemotajú sa okolo nich ľudia , o ktorých sa tu zaujímavo píše.

    2010-10-22 13:50:52

    Môj názor na Kozáka, ktorý určite jeho "fans" neprijme: nikdy nebudem voliť človeka, ktorý sa spolčil s Vronkom a založil s ním nedávno novú firmu, ktorá sa venuje správe bytov "na hrobe" firmy VHB, ktorej sa Vronka zbavil, aby nemusel zaplatiť za prehraté súdne spory. Takému človeku, ako je Vronka p.Kozák zabezpečil ďalšiu existenciu, aj napriek tomu, že musel vedieť, prečo bol "nútený" Vronka - "ľudomil" založiť takmer identickú firmu, ako bola VHB. Vrana k vrane sadá ...

    2010-10-22 13:50:43

    Môj názor na Kozáka, ktorý určite jeho "fans" neprijme: nikdy nebudem voliť človeka, ktorý sa spolčil s Vronkom a založil s ním nedávno novú firmu, ktorá sa venuje správe bytov "na hrobe" firmy VHB, ktorej sa Vronka zbavil, aby nemusel zaplatiť za prehraté súdne spory. Takému človeku, ako je Vronka p.Kozák zabezpečil ďalšiu existenciu, aj napriek tomu, že musel vedieť, prečo bol "nútený" Vronka - "ľudomil" založiť takmer identickú firmu, ako bola VHB. Vrana k vrane sadá ...

    2010-10-22 12:50:48

    Taras nechce sa mu tu vypisovat ale to co si napisal je smiesne Zekmo nikdy nikomu z riti netrcal....a jediny kto by sa tu mal niecoho vzdat je Vons pre p. Kozaka nech si zbytocne nerobi hanbu

    2010-10-22 12:45:33

    TARAS ty hlupak co to tu pises za bludy??!! ked mas problem zo Zemkom tak chod za nim a povedz mu tieto dristy do oci ak sa nebojis!Ved ja viem ze nebyt Zemka tak Vons nema urcite tolko hlasov do VUC !Peter ho nemohol poslat k vode a ak hej tak nie urcite Peter ale jeho zena Zuza ktora ho ma pod papucov a radi mu co ma robit ( ubohe a smiesne ). Skor Vons beha za nim aby mu pustil aspon jeden billboard lebo si nenehal ani korunu z tych podvodov co robil na zamestnancov. A Kozak ze by sa mal vzdat v prospech Vonsa? Tak to si ma riadne pobavil ! Co by tam Vons robil ved si nevie ani zmanazovat tu posilovnicku na ktorej ma same dlzoby a svoje dlzoby si moze riesit aj inak nie zakazkami cez mesto!! Kozak je vyborny manazer preto ma aj okolo 100 zamestnancov a urobil dost pre turiec! A tie tvoje trapne prispevky ti nikto neberie vazne maj sa pekne a vidim ze ked rozdavali rozum ty si tam naozaj chybal...

    2010-10-22 12:11:31

    Ja ti poviem preco o tom pisem. Nie je cudne ze Zemko z trcal z riti hrnciarovi, potom trcal z riti Petrovi a teraz trci z riti Kozakovi. Bol to on ktory nahovaral Petra aby isiel kandidovat. Pomahal mu aj do volieb do VUC. Nie je to divne? Peter ho poslal k vode ked zistil, ze mu toto spojenie moze uskodit. A urobil dobre. Vies co je nebezpecne? Ze ked podporuje Kozaka je jasne ze mu za to slubil hodne vela. On sa len tak s niecim neuspokoji. Kozak by sa mal na to vykalsat. Vsetci sportovci by potom volili Petra a to by bola sila. Aj Diskanec sa mozno vzda v prospech Petra

    2010-10-22 10:50:25

    a TARAS uz sa spamataj a nevypisuj tu furt o zemkovi co on s tym ma kandiduje tu p.Kozak ak sa nemylim a niep .Zemko tak ho tu furt neplet ak s nim mas problem si to chod riesit inde......

    2010-10-22 10:41:51

    taras ty si co zac prebohaa to vons nema ziadnu sancu pri nikom je mi ho luto ze sa vobec do niecoho takeho pustil ved ten sa takym veciam ani nerozumie si myslis ze ho budu ludia volit len za to ze ma nijaku trapnu posilku D no to urciteee mozno ho zvoli zopar chlapcov ktory si tam pichaju steroidyDD

    2010-10-22 09:36:39

    Mily Johny. Kozak nema proti Vonsovi sancu . To ze mal Petrov syn problemy s drogami za to on nemoze. Kozak s s Petrom oslovuju tu istu skupinu volicov a rozbijaju sa. To je chyba. Zemko je zadlzenejsi ovela viac ako ako Peter. Firmu na , ktoru urobil milionove dlzoby prepisal na bieleho kona a teraz ho nahanaju dlznici. Lieta v riadnom prusere. Za Hrnciara ryzoval poriadne za radnici. Dostal aj budovu v Priekope za Korunu.. Moc to kozakovi nepomaha ked ma okolo seba takychto polomafianov. Kozal by urobil lepsie keby sa vzdal v prospech Petra. MAli by sa dohodnut

    2010-10-21 23:22:09

    Pardon, zabudol som sa podpisat , Jan Adamec

    2010-10-21 23:21:58

    Pardon, zabudol som sa podpisat , Jan Adamec

    2010-10-21 23:20:57

    Tak pani, na uvod - co sa tyka tej zinenky, dufam, ze to pisali podporovatelia pana Vonsa, ktory v zivote nerobil vrcholovy reprezentacny sport a rozumie sa mu ako hus do piva. A co je uplne najtragickejsie, tento pan, zadlzeny na vsetky strany, ktory je drzany pod krkom kadejakymi skupinami si este dovoli nieco rozpravat o zdravom a silnom Martine, o mladezi a sporte. Clovek, ktory si nedokaze zmanazovat ani svojho syna, ktory lietal v drogach.
    Co sa tyka Kozaka, ano ja ho poznam. A nebudem sa tvarit ako "nezavisly" pisatel prezentujuci svoje "prave nadobudnute dojmy". Zdeno Kozak kandiduje ako nezavisly kandidat. Rozumej, splnil si vsetky zakonne nalezitosti pre nezavislu kandidaturu podporenu peticnymi podpismi. Z jednoducheho dovodu - uchadza sa o podporu vsetkych obcanov nasho mesta bez ohladu na ideologicke presvedcenie. Podporuju ho ale aj politicke strany, co sa vobec nemusi vylucovat. Preco by niekoho nemohla nezavazne podporit politicka strana? Spravidla kazdeho nezavisleho kandidata vsade na Slovensku podporuje aj nejaka politicka strana. A ak niekto tvrdi opak, tak je to LOZ. Konkretne jeho podporuje drviva vacsina Smeru, SNS, HZDS a HZD. A predsa on sa od HZDS ani nikdy nedistancoval, to mate odkial pani? Pokial neviete aky je rozdiel medzi stranickou nominaciou a nezavislou kandidaturou, tak si nastudujte zakon a prestante trepat. Rovnako ako podporuje pana Vonsa napr. SaS, co je mimochodom zo strany tohto pana dalsi bizar, kedze Saskari sa dlhodobo tvaria ako totalne antikomunisticki. A ako vieme, pan Vons bol predsa clen KSC. Takisto podporuje pana Bernata KDH. Pana Hrnciara podporuje cast Smeru reprezentovana uz legendarnou ikonou slovenskej politiky Johnnym Kvorkom, alias Karolkom a moznoze aj ine strany, to neviem.
    Mily Taras, ak si to nahodou ty, Ukrajinec bez papierov - ak uz si beries Kozaka do ust, tak by si mohol vediet, ze pre Turiec vybavil vela penazi, napr. pomohol Turcianskej kniznici, pomohol skolam, napr. strednej skole v Mosovciach, vybavil peniaze aj pre dediny - aj pre tie, kde primatori neboli z vtedajsich koalicnych stran. A nevybavil ich malo.
    To ze bojuje za dialnicu po avizovanom ukonceni vystavby D1 je len podciarknutie jeho dlhodobych aktivit. Ako jediny poslanec zvoleny z Martina do VUC sa k D1 hlasil vzdy otvorene na vsetkych forach. A to aj na obcianskom proteste v Sucanoch, ktory zvolal.
    On vam nemusi nic dokazovat, zanho vravia skutky.
    Co sa tyka Zemka, viem len tolko, ze Hrnciar s nim vypiekol a oklamal vsetkych na vsetky strany, preto mu uz on neveri a podporuje Kozaka.
    V diskusnych kvalitach ma Kozak oproti Hrnciarovi naozaj tu nevyhodu, ze nie je herec a nevie lubivo vystupovat. To je mozne. Ale vy sa pani hlavne pozrite na seba prv nez si tu na niekoho naspinite. A hlavne sa podpiste celym menom. Co sa tyka podobnych diskusnych utokov, je to len dokaz toho ze Kozak je asi horuci kandidat. Inak sa ta nervozita zdovodnit neda. Kozak za pocitacom nevysedava ale na internetove utoky reagoval ferovo a chlapsky tym, ze vyzval anonymnych diskuterov na zivu, otvorenu diskusiu za pritomnosti kamery u neho v hale. Na diskusiu poctivo prisiel len pan Uhercik, ktory pod vahou argumentov Z. Kozaka uznal chybu a ospravedlnil sa za vyjadrenie, nakolko mal zle informacie. To chceme predsa nie? Fair-play.


    Stránku spravuje a vytvorila ju spoločnosť Zetagroup Software s.r.o. | online užívateľov 626