Privátna zóna
Meno:
Heslo:
Partneri




10 Najčítanejších článkov
Posledné pridané firmy
Počasie v Martine
Meniny oslavuje
Dnes oslavuje meniny

Dnes >> Marek
Zajtra >> Jaroslava

Prajeme všetko najlepšie.
pošlite im pohladnicu
Myšlienka dňa
Odpovede sú nebezpečným sprievodcom svetom. možu sa javiť ako zmysluplné a ničnevysvetľovať.

 -- zensunnitsky apel, duna 6


Virtuálna prehliadka

Virtuálne prehliadky
Slovenska a Európy


Aktuality / Eaukcie
Elektronická aukcia mesta Martin
Testovacia vyzva - Predmet obstaravania
Začiatok aukcie
01.01.2012 09:00:00
Koniec aukcie
03.11.2025 09:55:00
Redakcia portálu

 Telefón:
 0915 839 934

  e-mail: office@zetagroup.net

  DOSTUPNOSŤ PORTÁLU
  web: www.mojmartin.sk
Výrocia
zdroj: Wikipedia
Taxi in Martine
  • CITY TAXI MARTIN
    Telefón
    0905 333 233; 0902 333 233; 043-422 34 22; www.taximartin.sk

  • Registrácia
    Dnes je 25. Apr 2024 09:43:33
    Denné Menu Verejné fórum Ubytovanie Podujatia, Kultúra Šport Inzercia



    Mesto Martin

    Do práce na bicykli 2016

    Martin - Do práce na bicykli 2016 Dátum pridania 01.04.2016
    Kategória spravodajstvo

    Mesto Martin v spolupráci s Ministerstvom dopravy opäť vyhlasuje pre všetkých priaznivcov dvoch kolies súťaž „Do práce na bicykli“. Od 1. do 31.5.2016 sa budeme spoločne bicyklovať a súťažiť o atraktívne ceny.

    Do súťaže sa môžete zapojiť aj Vy a Váš tím. Registrácia prebieha na stránke www.dopracenabicykli.eu od 1.4. do 26.4.2016.

    Súťaž „Do práce na bicykli 2016“ vyhlásilo ako celonárodnú súťaž v spolupráci s národným cyklokoordinátorom Ministerstvo dopravy, výstavby a regionálneho rozvoja SR. Organizačným a odborným garantom na celoslovenskej úrovni je Občianska cykloiniciatíva Banská Bystrica. Súťaž má podporiť využívanie bicyklov na pravidelné dochádzanie do práce a aj týmto spôsobom podporovať rozvoj cyklistickej dopravy v mestách. Súťaž bude prebiehať počas celého mesiaca máj 2016. 

    Na úrovni mesta Martin sa organizuje súťaž a jej vyhodnotenie pod hlavičkou Mestského úradu Martin. Cieľom súťaže je podporiť rozvoj cyklistickej dopravy, motivovať zamestnávateľov, aby vytvárali vo svojich sídlach podmienky pre bezpečné uloženie bicykla, priestor na prezlečenie vrátane sociálneho zariadenia a  tiež aby prípadnými bonusmi motivovali zamestnancov, aby namiesto motorového vozidla použili na dochádzanie do práce bicykel.

    Ako sa do súťaže prihlásiť?

    Termín registrácie je od 01.04.2016 do 26.04.2016. Prihlasovací online formulár bude uverejnený najneskôr do 01.04.2016 na príslušnej webovej stránke súťaže www.dopracenabicykli.eu. Zaregistrovať sa môžu všetky firmy, organizácie, občianske združenia a inštitúcie na území mesta Martin, ktoré vytvoria 2 – 4 členné tímy. Z jednej spoločnosti sa môže zapojiť neobmedzený počet tímov. Do súťaže sa nemôžu zapojiť jednotlivci alebo tímy, ktorých členovia sú z rôznych organizácií. Každý člen tímu si sám eviduje cesty do práce, za kompletnú evidenciu zodpovedá vedúci tímu. Evidencia je možná najneskôr 5 dní dozadu. Týždenné výkazy za tímy, ktoré predpokladajú problémy pri nahlasovaní najazdených kilometrov do systému, mesto Martin pri nahrávaní pomôže tak ako v minulom roku. Tieto tímy budú zasielať lokálnemu koordinátorovi elektronicky týždenne  najazdené km na adresu: zatkovicova@martin.sk, bobrovska@martin.sk.

    Celková evidencia najazdených kilometrov je založená na dôvere, keďže cieľom súťaže je predovšetkým podporiť rozvoj cyklistickej dopravy v mestách. Bližšie informácie a podmienky súťaže nájdete na webovej stránke súťaže www.dopracenabicykli.eu.

    Vyhodnocovať budeme najväčší počet najazdených kilometrov do práce a z práce bicyklom za jednotlivcov a tímy; najväčší počet jázd absolvovaných do práce a z práce bicyklom za jednotlivcov a tímy. Treťou vyhodnocovanou kategóriou bude tzv. bonusová kategória, v rámci ktorej vyžrebujeme jedného súťažiaceho spomedzi všetkých zúčastnených tímov, ktoré absolvovali aspoň 2/3 ciest do práce a z práce na bicykli v monitorovanom období.

     

     

    Odkazy

     
    Zodpovedá: Mgr. Michaela Černeková
    Vytvorené / Posledná aktualizácia: 31.3.2016 / 31.3.2016
    ...






    Stránku spravuje a vytvorila ju spoločnosť Zetagroup Software s.r.o. | online užívateľov 633