Kam v Martine ?

MEGAKONCERT - FONTÁNA PRE ZUZANU live
Dátum konania 06.06.2009
Kategória Hudba, koncerty, festivaly
Miesto konania Martin Amfiteáter-open air
Séria koncertov a prehliadka 22-ich najväčších hitov, ktoré urobili z trilógie Fontána pre Zuzanu kasový trhák na Slovensku aj v Česku.
Prvá láska, Dvaja, Mopedová (Poďme spolu lietať), Ak nie si moja, Láska šialená, Mama Kami, Voda čo ma drží nad vodou v podaní pôvodnych interprétov a špeciálnych hostí. To všetko naživo v doprovode špičkových štúdiových muzikantov – Marcel Buntaj, Juraj Tatár, Martin Gašpar, Bruno Oravec, Jimi Cimbala a Dušan Antalík! A to nie je všetko! Koncertami bude divákov sprevádzať filmová Zuzana – Eva Vejmělková. Niektoré piesne doplní, resp. uvedie obrazová projekcia s úryvkami obľúbených a v mnohých prípadoch nezabudnuteľných filmových dialógov.
Po viac ako 20 rokoch od premiéry “JEDNOTKY” sa vďaka MEGAKONCERTU podarí takmer nepredstaviteľné, na jednom pódiu zaspievajú fontánové hity : Jožo Ráž, Pavol Habera, Lucie Bílá, Vašo Patejdl, Robo Grigorov, Ibi Maiga, Oľga Záblacká a ako hostia sa k nim pridajú slovenský Zlatý slávik Peter Cmorik, slovenské dvojičky TWiiNS, mladý objav KRISTINA, či mladá hviezda českej pop music Ewa Farná. A to všetko LIVE!
Ako bonus ku každej vstupenke ZDARMA 3x DVD film FONTÁNA PRE ZUZANU 1, 2, 3 a energetický nápoj !BOOOM! DVD a !BOOOM! dostanete pri vstupe na koncert a nie na predpredajnom mieste!!!

Hodina konania: 20:00

Viac info: www.megakoncert.sk

Lístky online: www.ticketportal.sk




Mapa

autor www.kamdomesta.sk

Zavri okno 

ZetaGroup Software s.r.o. Martin www.mojmartin.sk