Privátna zóna
Meno:
Heslo:
Partneri




10 Najčítanejších článkov
Posledné pridané firmy
Počasie v Martine
Meniny oslavuje
Dnes oslavuje meniny

Dnes >> Jaroslav
Zajtra >> Jarmila

Prajeme všetko najlepšie.
pošlite im pohladnicu
Myšlienka dňa
Keby na zemi vládla láska, nepotrebovali by sme žiadne zákony.

 -- ARISTOTELES


Virtuálna prehliadka

Virtuálne prehliadky
Slovenska a Európy


Aktuality / Eaukcie
Elektronická aukcia mesta Martin
Redakcia portálu

 Telefón:
 0915 839 934

  e-mail: office@zetagroup.net

  DOSTUPNOSŤ PORTÁLU
  web: www.mojmartin.sk
Výrocia
zdroj: Wikipedia
Taxi in Martine
  • CITY TAXI MARTIN
    Telefón
    0905 333 233; 0902 333 233; 043-422 34 22; www.taximartin.sk

  • Registrácia
    Dnes je 27. Apr 2024 19:22:12
    Denné Menu Verejné fórum Ubytovanie Podujatia, Kultúra Šport Inzercia



    Fórum

    Vyhľadávanie:

    ZOBUďTE SA RODIČIA !!!!!






    2008-03-10 15:33:24

    obcan-mt : dobrá otázka, hm,ale riešenia niet !!!!!!!!!!!!!!!!! V tomto štáte určite !

    2008-03-10 07:00:37

    dobry den. dovolim si polozit jednu otazku: ako umoznit mladym rodinam, aby mohli byt dlhsie so svojimi detmi a nesediet, ci stat v robote bez financnych problemov?

    2008-03-09 22:13:29

    Všetko je to zamotaný kolotoč : nezáujem pramení z nedostatku financií, takže asi tak.... Na nič tu nieto peňazí, čiže zrejme nebudú ani nové ihriská, ani nič iné. Skrátka, otrasné. Niet sa kde vyžiť, vyblázniť, ale pubov je tu ako maku. Tie sú najpotrebnejšie príklady tiahnu, tak sa treba pozerať na telku a prípadne pomedzi to mrknúť na "komp" ............. irónia? Nie, realita .... Zobuďme sa, rodičia,j je výstižný názov,ale výstižnejší by asi bol : Zobuď sa, mesto, mestské zastupiteľstvo a kompetentní v tejto otázke !

    2008-03-04 15:15:33

    Uplne suhlasim s rusanou. Mladi ludia su skazeni lebo sa im rodicia nemozu venovat. Dobre dajme tomu, ze niektori ani nechcu. Ale najma travia vacsinu casu v praci. Co ma robit dieta? Citat knihu ako napisal Santtos? Nie, pretoze maju televizor a pocitac. Vonku sa stavaju len krcmy a bary. Ziadne ihriska ani parky, malo je centier s kruzkami pre deti. A v neposlednom rade davaju zly priklad detom aj rodicia. Kolki piju, fajcia a nadavaju??? Nezabudajme, ze deti sa najviac ucia imitaciou. A z takychto deti potom vyrastu mladi, ktori piju este viac, nic si nevazia. Nemaju zakladne zivotne hodnoty a potom spavaju kazdy s kazdym. Dievcata maju deti v 18-tich bez partnera a potom sa kolobeh zopakuje. Ale tvrdost vychovy nic neriesi!!! Dolezity je dobry priklad a zaujem o dieta.

    2008-03-01 11:01:05

    V každom príspevku je kúsok pravdy. Decká sa naozaj nemajú kde "vyblázniť", je to tu samá betónová džungľa. Ale na druhej strane, dnešné deti ani nie sú deti, táto doba /ako sa zvykne označovať fenomén dneška / z nich vlastne robí predčasne dospelých. Rodičia - venovanie sa de´tom - jasné,ale KEDY????? Keď treba aj zarobiť tie almužny a na to drieme v tomto slávnom štáte od svitu do mrku !!!!! Neodsudzujem,ale ani sa nečudujem, ke´d vidím,ako sa niektorí /okrem horných desaťtisícov/ naozaj nemajú kedy venovat rodine, odchádzajú , kdeď rodinka ešte spí a prichádzajú,keď rodinka už spí....... Je to divoké, pravé hodnoty vymierajú,všetci sa kdesi ženieme, ale kde????? Veď sme tu len chvíľu, tak načo toto všetko? Viem, treba žiť, ale stojí to všetko za to ??? Takže "nezvládanie" výchovy je ťažký oriešok a len tak rýchlo nevymizne. Pani Počiatkovej a ostatným dámam sa to pózuje novinárom,......tie sa vedeli narodiť he, mať vilu za 10 miliónov a hodinky z krokodílej kože, neusmievali by ste sa? To by človek nemusel ani pracovať ale len doma sediet a venovat sa záľubám svojim a svojej rodiny!!!!! Držme sa všetci, lebo inak sa to nedá! Nedivím sa ani mládeži.,len mám strach, či buem SCHOPNÁ niekedy svoje deti pustit bezo mňa von !!!!!!!!

    2008-02-29 17:49:11

    Podla mna je ciastocne problem aj v tom, ze detvaky nemaju kam ist..v centre beton, na sidliskach beton... Inak skatepark by nebol od veci.. len neviem ci si niekto pamata napad dat Urampu do zaturcia.. mal som to pod oknami... Bolo to SUPER, hlavne okolo polnoci.. ale fakt je, že detvakom akosi chyba prisna vychova. a viac casu rodicov... aj ked... ja sam som v robote 8,5 hodiny. to ma detvak bude poznat asi iba z fotky...:-(

    2008-01-29 21:41:21

    Suhlasim s niektorymi nazormi, lenze skusme otazku polozit aj takto: Ako sa ma mladez zabavat v diere ako je Martin ? To dennodenne maju byt vsetci zavrety v izbe a hrat clovece nehnevaj sa ? niesme v komunizme,doba sa zmenila, a najcastejsie za spravanie deti moze skutocne vychova a aj hudba, konkretne "HIP-HOP" ale to je uz offtopic Proste nemame sa kde zabavat, ja ako skater nemam kde jazdit ked chcem, napriklad teraz v zime, cize co mi zostava ? sediet doma za pocitacom,ucit sa atd... (co robim ) alebo sa pridat k zvysku zdegenerovanej mladezi a vymetat bary ... Preto nehadzte zas vsetkych do jedneho vreca, Tim ze napisete "DAJTE MESTO MLADÝM - Tim by sme dopadli ..." Nijak nepomozete, a je to dost extremisticky nazor, pretoze nie vsetci musia vymetat bary a rozbijat skla a ti co to nerobia, tak to maju za nich odnasat ? Je mi luto ludi, ktory sa na veci kukaju len jednostranne, z pohladu rodicov ... Uvedomte si vsak , ze za toto moze najme Stat, ktory z rodicov vycerpava velku cast energie pri praci , ktoru uz "nemozu" investovat do svojich deti co je velmi smutne ... A preto sa tento "system" vysporiada radsej z trzieb v Baroch z mladeze, akoby mal investovat napr. do toho Vysnivaneho Martinskeho "SKATEPARKU"

    2008-01-16 19:15:20

    Suhlasim so Santtoosom, aby rodicia konecne zobrali opat vychovu do svojich ruk a viac sa venovali detom. Tiez patrim k mladym ludom, ale niekedy len necinne pozeram co sa to okolo mna deje. Napr. boli sme si sadnut v jednom martinskom podniku. Na namesti hludiky 14 rocnych deti, same vulgarizmy, vyhrazky. Vacsina opitych samozrejme. Najviac ma vsak dojalo, ked sme isli okolo partie 4 dievcat a dve z toho vracali z nadmerneho mnozstva alkoholu. A tie dalsie dve pri nich fajcili a drzali im hlavy, aby sa vyvracali, ze im bude lepsie a pojdu spat do baru. Tak to mi uplne stacilo.
    Alebo na Silvestra na namesti, ved to bolo hroza. Mladi opity, hadzali petardy pod nohy, robili naprieky a policia sa na to necinne prizerala. A ked sme ich boli upozornit na vytrznosti, tak sa iba usmiali a povedali, ved je Silvester.
    Najlepise na tom vsetkom je to, ze prosime, aby sa rodicia konecne spamatali, ale horsie je ked rodicom je este samotne dieta.


    2007-12-07 14:31:40

    Jang, uz si pocul co pocuvaju mladi? Skus si to vypocut, pochopis. A telka robi spolocnosti medvediu sluzbu.........predvcerom vysielali o vianocnej ozdobe z topanok na drotoch mestskeho rozhlasu.........na druhy den idem cez Hviezdoslavov park a hla, uz mame taku vianocnu ozdobu aj v Martine. Kolko este nezmyselnych navodov na vyndalizmus daju komercne televizie nasim detom?

    2007-08-15 16:30:01

    Dobrý deň! Áno aj ja som si všimol v autobuse... No pekne sa rozprávajú tí mladí oni v podstate ani nie sú zlí len zmetení zahraničnými filmami a myslia si že život je presne takí ako je to vo filmoch.
    Koľko z nich si prečítalo knihu alebo bolo v horách na výlete prípadne na nejakej kultúrnej akcii, asi nik.

    2007-01-02 12:37:34

    bojím sa ked tieto deti vyrastú, a budeme na ne odkázaní, ked oni budú vladnuť svetom. Brrrrrr. az ma mrazí.

    2006-12-06 14:38:26

    Kde je mestská polícia??? Vyberá pokuty za parkovanie??

    2006-12-04 09:52:23

    Vážení "rodičia"? Už by ste si mali konečne otvoriť oči a nepozerať sa nečinne na svoje deti a deti iných "tiež rodičov". Stačí mi zájsť na náš "krásny" futbalový štadión kde sa denodenne stretávajú partie mladých trinásťročných detí, ktoré veselo popíjajú alkohol, odávajú sa telesným chlípnostiam, dusiac sa dymom cigariet a častujúc sa vulgarizmami hrubého zrna. Každý deň. A to nie je len na štadióne. Piatky potulujúc sa po meste opojení nejakým tým alkoholom a cigaretami, ktorý si bez problémov zakúpia v hociakom obchode či búdke, rozbíjajú všetko čo im príde do cesty. (čítal som nejakú tému, že "DAJTE MESTO MLADÝM", to by sme fakt dopadli!) Neustále klamú rodičov, že oni sú tí najsvätejší zo všetkých, že oni nič zlého nerobia, pričom im z penaženiek kradnú peniaze na svoje neresti!!!!
    Prechádzam ráno po ulici vedľa učilišťa v Jahodníkoch. Mládež ide do škloly, pekný pohľad. Stretávajú sa a na voľných priestranstvách vytvárajú debatné krúžky s témami "kto, čo, cez víkend zažil, koľko toho vipil a vyfajčil, koľkí sa milovali atď." Z každej skupinky vychádza smiech, vulgarizmy, hustý dym cigariet, opovrhovanie voči dnešnému svetu. Všetci sa tvárili prirodzene, nikto sa nesnažil ztíšiť hlas, schovať cigaretu ak náhodou okolo prechádzal profesor alebo obyčajný občan. Pre rodičov je asi prirodzené správanie ich dieťaťa. A hľa, tu stojí naša mládež, budovateľka budúcnosti!!Povedal som si " to by bola fotka do školského albumu"
    Spoliehať sa na túto mládež?? (česť a chvála všetkým výnimkám!!!)
    Kde sa podela tá doba tolerancie k starším??? Kde sa podela tá doba keď sme sa nemuseli strachovať o trinásťročné deti, že prídu domov opité, nedaj boh aby sme si ich išli zobrať do nemocnice kde sa podrobili detoxikácii?! Kde sú výchovný poradcovia a psychológovia škôl?? Ako ďaleko je doba, keď náš naše milované dietky začnú napádať? Čo má robiť polícia keď činy svojich detí kryjú samotní rodičia?


    Stránku spravuje a vytvorila ju spoločnosť Zetagroup Software s.r.o. | online užívateľov 882