Privátna zóna
Meno:
Heslo:
Partneri




10 Najčítanejších článkov
Posledné pridané firmy
Počasie v Martine
Meniny oslavuje
Dnes oslavuje meniny

Dnes >> Lesana/Lesia
Zajtra >> Hermína

Prajeme všetko najlepšie.
pošlite im pohladnicu
Myšlienka dňa
Represívne zákony obvykle posilňujú to, čo majú zakazovať. aspekt, na ktorom si všetky právnické procesie vybudovali svoje živobytie.

 -- benegesseritsky kodex, duna 6


Virtuálna prehliadka

Virtuálne prehliadky
Slovenska a Európy


Aktuality / Eaukcie
Elektronická aukcia mesta Martin
Testovacia vyzva - Predmet obstaravania
Začiatok aukcie
01.01.2012 09:00:00
Koniec aukcie
03.11.2025 09:55:00
Redakcia portálu

 Telefón:
 0915 839 934

  e-mail: office@zetagroup.net

  DOSTUPNOSŤ PORTÁLU
  web: www.mojmartin.sk
Výrocia
zdroj: Wikipedia
Taxi in Martine
  • CITY TAXI MARTIN
    Telefón
    0905 333 233; 0902 333 233; 043-422 34 22; www.taximartin.sk

  • Registrácia
    Dnes je 05. May 2024 04:23:25
    Denné Menu Verejné fórum Ubytovanie Podujatia, Kultúra Šport Inzercia



    Mesto Martin

    Čo ty na to - slávny Martin? Výzva ku spolupráci!

    Martin - Čo ty na to - slávny Martin? Výzva ku spolupráci! Dátum pridania 19.02.2007
    Kategória kultúra

    Po niekoľkomesačnej diskusii v Novom Živote Turca aj v kuloároch sa zišla skupina ľudí, žijúcich a pracujúcich v Martine a považujúcich mesto Martin za "svoj Martin" a zakladá Občianske združenie "Čo ty na to - slávny Martin ?" na podporu a koordináciu kultúrneho rozvoja mesta a predkladá výzvu k spolupráci - so žiadosťou o aktívne pripojenie sa do kolektívu ľudí, ktorí chcú kultúru v meste pozdvihnúť na deklarovaný zámer - kandidáta na Európske hlavné mesto kultúry 2013.

    Dni Milana Hodžu 2005 Zuzana Smatanová Deep Martico


    Text výzvy:

    Mesto Martin deklarovalo svoj zámer a záujem zapojiť sa do projektu Európske hlavné mesto kultúry 2013. Toto rozhodnutie korešponduje s víziou byť moderným európskym mestom so širokou škálou kultúrnej ponuky s pozitívnym vzťahom ku kultúrnemu dedičstvu mesta Martina ako centra národnej kultúry Slovákov. Okrem inštitúcií v meste predpokladá príprava projektu v záujme podpory rozvoja celého regiónu aj aktívnu participáciu a účasť občanov na úrovni mesta aj regiónu.

    Preto vyzývame k spolupráci a k aktívnej účasti pri tvorbe projektu Európske hlavné mesto kultúry 2013 všetky komisie MÚ, občianske združenia, umelecké súbory a skupiny, neformálne skupiny občanov, umelcov, kultúrnych aktivistov a predovšetkým mladých ľudí, ktorým záleží na tom, aby ich mesto Martin bolo kultúrne a získalo titul Európske hlavné mesto kultúry 2013.

    Všetkých, ktorí svojimi aktivitami môžu prispieť k vytvoreniu zaujímavého a inovatívneho projektu, všetkých, ktorých nápady môžu prispieť k vytvoreniu koncepcie príťažlivého programu, všetkých, ktorých podujatia ponúkajú niečo nové, netradičné a inšpiratívne, čo svojím európskym rozmerom zdôrazňuje spoločné aspekty európskej kultúry. Všetkých, ktorí chcú prispieť k dlhodobému kultúrnemu a sociálnemu rozvoju mesta Martin, všetkých, ktorí chcú spoločne tvoriť európsku kultúru, všetkých, ktorí chcú vyzdvihnúť európske kultúrne dedičstvo, bohatstvo a rozmanitosť.

    Ak máte zaujímavé a inovatívne nápady, pripravujete netradičné a inšpiratívne podujatia nielen v oblasti kultúry, ale aj vzdelávania, vedy, cestovného ruchu, sociálnej oblasti, športu a rôznorodých mládežníckych aktivít, a radi by ste sa zapojili do tvorby pripravovaného projektu Európske hlavné mesto kultúry 2013, kontaktujte prípravný výbor Občianskeho združenia "Čo ty na to - slávny Martin?":


    Petr NEČAS,
    telefón: 0902 130 988,
    e.mail: petr.k.necas@quick.cz


    Ďakujeme, určite Vás budeme kontaktovať.


    viac informácií na:
    http://www.culture.gov.sk,
    http://www.euroinfo.gov.sk/index/index.php ...






    Stránku spravuje a vytvorila ju spoločnosť Zetagroup Software s.r.o. | online užívateľov 787