Privátna zóna
Meno:
Heslo:
Partneri




10 Najčítanejších článkov
Posledné pridané firmy
Počasie v Martine
Meniny oslavuje
Dnes oslavuje meniny

Dnes >> Lesana/Lesia
Zajtra >> Hermína

Prajeme všetko najlepšie.
pošlite im pohladnicu
Myšlienka dňa
Žiarlivosť sa pozerá cez okuliare, ktoré robia z trpaslíkov obrov a z podozrenia pravdu.

 -- CERVANTES


Virtuálna prehliadka

Virtuálne prehliadky
Slovenska a Európy


Aktuality / Eaukcie
Elektronická aukcia mesta Martin
Testovacia vyzva - Predmet obstaravania
Začiatok aukcie
01.01.2012 09:00:00
Koniec aukcie
03.11.2025 09:55:00
Redakcia portálu

 Telefón:
 0915 839 934

  e-mail: office@zetagroup.net

  DOSTUPNOSŤ PORTÁLU
  web: www.mojmartin.sk
Výrocia
zdroj: Wikipedia
Taxi in Martine
  • CITY TAXI MARTIN
    Telefón
    0905 333 233; 0902 333 233; 043-422 34 22; www.taximartin.sk

  • Registrácia
    Dnes je 05. May 2024 05:10:59
    Denné Menu Verejné fórum Ubytovanie Podujatia, Kultúra Šport Inzercia



    Mesto Martin

    Tlačová konferencia mesta Martin

    Dátum pridania 13.06.2007
    Kategória spravodajstvo

    Dňa 11.6.2007 sa uskutočnila tlačová konferencia mesta Martin, ktorá bola venovaná výsledkom organizačno-procesného auditu. Tlačovej konferencie sa okrem zástupcov vedenia mesta zúčastnili aj predstavitelia spoločnosti Centire,s.r.o., ktorá audit realizovala.

    Ciele, ktoré vysoko prevyšujú štandard v riadení na Slovensku, si môže klásť nové vedenie MsÚ v Martine. Organizačno – procesný audit, ktorý v období od 6.marca do 16.apríla 2007 zrealizovala konzultačná a IT spoločnosť Centire, s.r.o., uvádza ako jedno zo zistení, že MsÚ Martin sa môže v horizonte troch rokov stať jednoznačným lídrom z pohľadu kvality systému riadenia a organizovania v prostredí samosprávy na Slovensku.

    Spoločnosť Centire vychádza pri poskytovaní svojich služieb z trinásťročných skúseností na slovenskom a českom trhu, ktoré predstavujú 876 zrealizovaných projektov s 87 odborníkmi v oblastiach business consulting, outsourcing, euroconsulting a v oblasti informačných technológií. Práve dokonalá znalosť domáceho prostredia v spojení s know-how, získaným vďaka úzkej spolupráci s významnými zahraničnými partnermi v oblasti IT a poradenstva, umožňuje spoločnosti Centire prinášať jedinečné riešenia pre svojich slovenských klientov.

    Na základe výsledkov organizačno-procesného auditu spoločnosť Centire odporúča MsÚ Martin vytvorenie novej organizačnej štruktúry, ktorá zjednoduší celý systém riadenia a organizovania úradu, sprehľadní informačné toky a spresní rozdelenie úradu na pracovisko prvého kontaktu a odborné pracoviská na vykonávanie jednotlivých agiend.
    Detailné monitorovanie výkonnosti jednotlivých procesov prinesie účinnú kontrolu nad tým, kam idú peniaze. Navrhovaná zmena súčasného systému odmeňovania zvýši atraktívnosť MsÚ ako zamestnávateľa v regióne a umožní udržať v tíme kvalitných ľudí.
    Navrhované zmeny výrazne skvalitnia prácu a výsledky činnosti MsÚ bez toho, aby došlo k takému častému javu na Slovensku, akým je znižovanie počtu pracovných miest.

    MsÚ Martin bol 38. projektom spoločnosti Centire na Slovensku v oblasti samosprávy.

    Potreba spájať menšie mestá, aby sa zlepšili podmienky pri poradenstve a consultingu, viedla spoločnosť Centire k aktívnemu podporovaniu projektu Benchmarkingová iniciatíva miest (BIM). „Mestá majú veľký potenciál pomáhať si navzájom, odovzdávať si skúsenosti, či už v oblasti procesného a organizačného poradenstva, alebo projektov na čerpanie prostriedkov z fondov EÚ. Hlavnou myšlienkou BIM je podporiť túto vzájomnú pomoc, spoluprácu a učenie sa navzájom,“ uviedla generálna riaditeľka spoločnosti Centire Renáta Kiselicová.
    ...






    Stránku spravuje a vytvorila ju spoločnosť Zetagroup Software s.r.o. | online užívateľov 769