Privátna zóna
Meno:
Heslo:
Partneri




10 Najčítanejších článkov
Posledné pridané firmy
Počasie v Martine
Meniny oslavuje
Dnes oslavuje meniny

Dnes >> Galina
Zajtra >> Florián

Prajeme všetko najlepšie.
pošlite im pohladnicu
Myšlienka dňa
1. robot nesmie ublizit ludskej bytosti alebo necinnostou sposobit, ze ludskej bytosti bude sposobena skoda. 2. robot musi posluchat ludsku bytost okrem pripadov, ked rozkaz je v rozpore s prvym zakonom. 3. robot musi chranit svoju existenciu, okrem pripadov, ze tato ochrana je v rozpore s prvym a druhym zakonom.

 -- tri zakony robotiky, Isaac Asimov


Virtuálna prehliadka

Virtuálne prehliadky
Slovenska a Európy


Aktuality / Eaukcie
Elektronická aukcia mesta Martin
Redakcia portálu

 Telefón:
 0915 839 934

  e-mail: office@zetagroup.net

  DOSTUPNOSŤ PORTÁLU
  web: www.mojmartin.sk
Výrocia
zdroj: Wikipedia
Taxi in Martine
  • CITY TAXI MARTIN
    Telefón
    0905 333 233; 0902 333 233; 043-422 34 22; www.taximartin.sk

  • Registrácia
    Dnes je 03. May 2024 07:38:54
    Denné Menu Verejné fórum Ubytovanie Podujatia, Kultúra Šport Inzercia



    Fórum

    Vyhľadávanie:

    VEREJNÉ FÓRUM NA MOJOM MARTINE






    2007-10-30 15:11:06

    toto, čo tu trepeš atolm o teple vidno, že nemáš o tom ani šajnu. Táto téma, hlavne posledné príspevky sú na úrovni bláznov zo Sučian.

    2007-10-30 00:12:45

    Videl som to spravodajstvo viktor, Mráz mi prešiel po klimatizácii v požičanom aute. Veď tu o tom píšeme!! Možno nečítaš všetko, ja však udieram do tém, ktoré sa v médiach možno len časom objavia. Vírus sa neprestal šíriť, veriaci nemajú inú šancu, len pchať sa mestu tam ... ak majú snahu prežiť a zachovať duchovné hodnoty.

    2007-10-29 23:32:08

    Všetci všetkým. Tam je to už riadne domiešané. Len aby nám nepochoreli na tie moderné choroby rozšírené hlavne v umeleckých kruhoch.Čo to páni predali aj s nájomníkmi? Dnes bolo niečo na Markíze. Viete niečo o tom?

    2007-10-29 22:58:37

    Kua, je to slušné slovo to kua? elemér, úvaha je taká aká bola, osobne nemám nič proti láske a osobám rovnakého pohlavia. Veď do zadku sa pchajú dnes aj veriaci veriacim. Ak píšeme o magistráte, neviem určiť presne kto komu, mám ambície zistiť ten zdroj.

    2007-10-29 22:42:17

    aj ja ako odborník na teplo domova, ocenujem môjho spolupútnika na tomto fore kojenca, ktorý tu rozvinul dobrú tému a hlboko aktuálnu. Tie gigačavly s teplárneskej a gigadžauly vlastných zdrojov sú minimálne raz tak lacnejšie, a pritom sa vie, že teplo vyrobené z chladenia je vlastne odpoadovým teplom, a kludne by mohlo byť zadarmo, alebo za náklady za prenos. Už sú raz zaplatené výrobou el. energie. samozrejme o tom radnica ako aj iní zainteresovaný akosi zaryte mlčia, lebo sa mi to len zdá ? tak elememér povedz ako to je ?

    2007-10-29 22:31:52

    Úvaha na tému tepelného hospodárstva skutočne na úrovni kojenca. Až na tie invektívy v názvoch a osloveniach, tie sú hodné skôr primtívneho xenofóba a rasistu. čo máš proti homosexuálom, zdá sa ti to vtipné?

    2007-10-29 20:29:47

    Ďakujem Vám za reakciu, písal som o niečom na čom som len ľahko "drel". Aj teraz sa mi stratil príspevok, neviem čo mám z PC. Cenzúra nehrozí a to je OK. V krátkosti, dodávatelia tepla v Martine sú zastúpení p. Ing. 138 kg., ktorý celú SR verejne informoval o výhodách takejto distribúcie. Viem jedno, že v rodinných domčekoch človek zaplatí to čo spotreboval. Ak k vysoko poruchovým rozvodom tepla a vyrátaným cenám za teplo pridáme aj zahraničné náučno-nákupno-spoznávacie služobné cesty team-u človiečikov samoživiteľov, potom sa nečudujem zatepľovaniu. Ak si "tepľoši" skutočne myslia že ušetria, tak ich prvá tepľošská vyvedie z omylu.

    2007-10-29 18:47:57

    Kojenec, žiadny zásah do diskusie nebol zo strany prevádzkovateľa portálu môjMartin.sk robený. Skúste prípadne ešte raz ... na cenzúre nemáme najmenší záujem.

    2007-10-29 17:57:16

    Už bude čoskoro jeden rok po voľbách v meste. Ak je niekto cyklista, položí otázku najvyššiemu: prečo sa neurobilo pre cyklistov vôbec nič? Existuje vôbec aspoň len na papierikoch nápad s cyklozónou napríklad okolo rieky tečúcej celým mestom až do Vrútok? Ak je niekto motorista, položí otázku: čo ďaľšie nové kruhové objazdy v meste? To čo som písal o rozkopávkach na hlavných cestných ťahoch naprieč mestom je vidieť dobre. Nikto sa neunavuje myslením, že stav tepelných rozvodov pod cestnými komunikáciami je katastrofálny, že to zbytočné vykurovanie vozoviek a iných plôch zaplatíte vy odberatelia. Oni skutočne páni z jedinej tepelnej a.s. majú toľko porúch, že rozbabrajú kúsok a zbytok nechajú tak. Spolupráca s mestom? Bol zaplatený dlh,nie jedným miliónikom, tepľoši sa zaradovali a všetko pokračuje ako si diktujú, bez ohľaduplnosti.

    2007-10-29 16:48:27

    a už sme zase v realite, zabudol som dodať - chorej realite.

    2007-10-29 09:28:53

    Chlapci, zasa ste v transcendentálnej rovine...znížte dávky a vráťte sa do reality.

    2007-10-29 00:03:46

    Tak píšem ako z cudziny, po častiach. Niekto ovláda mesto, niekto štát, niekto nás. Písal som o rozkopávke na ulici Ambra, kde Teploši z prvej as dali dopredu vedieť prostredníctvom okresných medií o ich podujatí na zábave, keď sa im opäť niečo podarilo vykonať na rozvode tepľúčka pre miláčikov v podobe človeka, ako to bolo na Hviezdoslavke.

    2007-10-28 23:47:34

    Tak sa pozerám a vidím že tento príspevok je zverejnený. Napísal som sem dva obsiahle a tie sa stratili. No čo už s tým narobím? Zmena času? Spln mesiaca bol aktivátorom zmiznutia dvoch textov?

    2007-10-28 23:38:52

    Už s nami pohly aj s i,mm je pod tlakom a pustí perie. Súdy a osudia rozčeria vody, stornované výsledky ankety a myšlienok... Dostupnosť je v nás ľuďoch vážení.....

    2007-10-25 08:13:46

    možno ani netreba hýbať s tým Brantnerom o ktorom hovoríš, no možno treba pohnúť s brantnerom v nás. ved smeti a špina sú velmi aktuálne, sú všade, tak vonku ako aj dnu, sú v politike aj mimo politiky,
    kosenie trávnikov je tiež aktuálny akt, kosíme seba aby sme neprerástli v nenapravitelnú lobodu.
    verejné osvetlenie, je posvietenie na všetky tie choré a nepodarené akcie a reakcie ktoré s nás vychádzajú....
    a tak by som mohol pokračovať, čiže nie je to len bla, bla bla, možno to rieši podstatu a nie len povrch ktorý rieši Brantner s.r.o
    ak by sa nám to spoločne podarilo vyriešiť podstatu, tak by sme vyriešili aj povrch vecí ktoré sú len odrazom podstaty.
    mnoho ludí začina tušiť, že všetko dobré aj zlé sa odvíja od tejto podstaty, a to je dobre.s tohoto procesu nie je nikto vylúčený, ani primátor.
    v tejto hre nejestvujú vítazi ani porazení, existujú len tí čo vedia, tí čo tušia /tých je najviac/ a tí čo nechcú vedieť...

    2007-10-25 00:40:55

    elemér odpisujem len na rýchlo aby mi neušiel vlak do Blavy o 3,20 hod. Reaguješ na tú firmu ako prepchatý kapor na kukuricu. Veď čítaj! Ak považuješ všetky tu uverejnené myšlienky za pseudotému a skutočne len za bla,bla,bla, potom to nie je fórum. A poteším ťa jednou vecou, prispejem na smetiarske auto nemalou sumou, na auto ktoré z nášho mesta tú kopu špiny, podvodov a klamstiev premiešanej s hnojom nepoctivosti a pretvárky vyvezie na skládku. Otázkou ostáva, kde je tá skládka v našom meste umiestená. Potom mám doplňujúci návrh, objednať pohrebák a šup priamo do spaľovne. Ak nechápeš nevadí, iní to možno pochopili.

    A tie vlaky v noci chodia, autobusy ani konkurenčná strela nie. Niekedy sa ozvem. A nešetri ma, daj aj za mňa tým inžinierom dvojitý klystýr.

    2007-10-24 23:58:24

    A co by si chel s Brantneom urobit? Naucit ich odhrabavat sneh aj s lopatami a za menej penazi ? Alebo kosit travniky za menej penazi a castejsie? Alebo spravovat verejne osvetlenie kvalitnejsie a tiez za menej penazi ? Alebo vyhodit odtial Kasubu? alebo povolat naspat Malika? Co uz len na tomto fore mozes s Bratnerom vyriesit. Co je to za pseudotema na tomto fore - Brantner. CI mas doma smetiarske auto a chel by si zakazku ?

    2007-10-24 23:50:18

    elemér urči nám jednu tému z celej opísanej problematiky, tému ktorá by ulahodila Tvojej duši. Chceš vedieť s kým chodí spávať ... alebo ako sa papaláši tešia, že zajtra nám poslanci schvália .... Boduj aj ty, zisťuj si informácie, podžebávaj pánov urodzených od prirodzenia. Ja ti dám vatu, keď dnes sú zaužívané tampóny. Rozoberme tu napr. Brantner, ak chceš, ale po slovensky a nie v inej reči OK? A na cenzúru zabudni.

    2007-10-24 23:11:40

    atolm, / pardon, pan D./ , kojenec...samé bla, bla, bla, bla, bla, bla...zahltili ste takmer vsetky temy vatou svojich nicnehovoriacich zvastov...radi sa pocuvate, radi sa citate...

    2007-10-24 21:53:38

    ono všetci sme na jednom pieskovisku, len sa tvárime ako sme od seba oddelení. ja ty, primátor, predátor aj terminator, všetci sa hráme a tvárime sa že staviame tie najlepšie bábovky, domčeky,cestičky a riečky... a pritom ide len o stavby s piesku, ktoré DedkO sfúkne, či utopí, spáli či zatrasie.
    Ide o to postaviť niečo trvalé, čo pretrvá a zachová sa zapísané v mysliach ludí, možno tak ako sa zachoval svatý Martinko s bielym koníkom v erbe mesta. Mnohí si miesto toho stavajú, pomníky zo skla a žuly, no aj tieto materiály pominú...
    Predsa si myslím, že Martin zohrá ulohu na "bojovom" poli,má marsový údel bojovať, ved bol rytierom a vlastnil meč.Kto tuší, tak vie, že nič nie je náhoda ani mar-enie,ani anti-taburizovanie,anti- strach.
    nebát sa a nekrást, tak povedal tatíček...
    ano,strach obmedzuje hlavne tých ktorý ho majú najviac na svedomí.
    učili nás,je lepšie nebyť, ako byť otrokom.a mali pravdu.

    2007-10-24 21:14:32

    atolm, máš moju podporu a rovnako sa budem snažiť urobíť všetko na pomoc pre TEBA,aj keď si teraz hráme len každý na svojom piesočku. Ony tie zlé informácie sú niekedy v prospech nás,nás ľudí so srdiečkom tam kde má byť a vieš o čom píšem. Naša komunikácia na tému pôsobenia vrchnosti na chod mesta má byť tabu? Aký strach to tu zavládol, veď všetko čo sa im páči píšu a hovoria inde.

    2007-10-24 20:34:35

    také presné definície nemá každý, len pár znalých, však že?
    Kojenec je vlastne cicavec v malom vydaní... V prvej fáze je bezzubý, no po čase ako zdatný pubertiak, sa vyhrabe aj VKK a nedá sa vysypať na smetisko dejín.
    Neboj, ak ta vysypú prídem ta hladať s týmom odborníkom na kontajnery.

    2007-10-24 19:50:30

    elemér tá definícia ... z kapitoly výdavkov, tá ma určite prekvapila rovnako ako nášho atolm-a, keď sa pýtal na moje nie očné pozadie. Vieš, oni bolševici v Martine na tých postoch kde sú, rozdajú aj iné ako VKK. Neuberaj na pare. Co si myslíš, že mestská polícia nájde vo VKK taký nebezpečný odpad akým je odhodený kojenec?

    2007-10-24 17:58:54

    VKK platí firme Brantner mesto z svojho rozpočtu a prípadne ak je na objednavku VMČ tak z kapitoly výdavkov mestskej časti. Ale v zásade môže ktoko+vek do kontajnera kdekolvek vysypať čokolvek / s výnimkou nebezpečných odpadov/ - strašenie policiou je len strašenie a realne Vás mestská polícia pri odhadzovaní odpadu nemôže nijako postihnuť...maximalne vam moze podakovat že ho nehadzete na zem. Je vysmech ked niekto zamyka kontajnery alebo obmedzuje ich plenenie...no bolsevikov nenaucis rozmysla inak ako su zvyknuti.

    2007-10-24 13:27:46

    Zaujímalo by ma, prečo VKK pri cintoríne nesmú používať občania, ktorí bývajú v okolí. Reagujem na odpoveď na interpeláciu p. Kollára, na poslednom MsZ. V odpovedi p. Pálešová uvádza, že občanov bude riešiť polícia. Na VKK nie je žiadna tabuľka, 6e slúži len pre odpad z cintorína.Ak sa niekomu nepáči, že občania dávajú odpad do kontajnera a nie na nejakú divokú skládku, tak nech kompetentní pristavia ešte jeden VKK, alebo nech častejšie kontajner vyprázdňujú.Alebo je jednoduchšie buzerovať ľudí políciou?

    2007-10-17 23:09:25

    A všetko pokračuje, nie? Boli časy, keď sa mlčalo a nepísalo. Ľudia hľadajú informácie a sem tam zablúdia... a sú radi, že aj nájdu. Ak môžem navrhnúť, tu a v tomto názve by bolo to správne fórum. JA len tak, aby si Bigmani nemysleli, že neuznávame ich poctivosť, ich pracovitosť, ich minulosť. Záleží na taras,atolm,fiskus,valika,elmér a ...........

    2005-10-27 17:42:03

    @wanrouter
    Asi máte pravdu, že časom bude fórum neprehľadné, no zatiaľ to postačuje. Až k tomu dôjde, určite náš team zapracuje na jeho sprehľadnení ... koniec koncov, fórum je tu aj na to, aby ste si povedali čo sa Vám páči a čo nie - a my podľa toho (a možností) zareagujeme ... viď personalizácia.

    2005-10-27 15:19:58

    mne to je jedno, co si myslite

    Zrejme ste na velmi nizkej urovni, co sa tyka narocnosti fora a jeho moznosti...

    ak niekto napise, ze php bb nieje prehladne, tak nebudem dalej komentovat... slovaci su hold niektori tupi jak rury..

    minob 2005-10-25 17:28:30

    mne sa praveze zdaju neprehladne fora, ktore su standardne k dostaniu ako open source, toto forum sme pouzivali uz na internate, kde bolo ovela viac prispevkov, okrem toho este ma par modulov, ktore ked sa rozbehne tu spustim. Okrem toho casom som prisiel ze menej je viac. Najdolezitejsie su posledne prispevky a triedenie tem podla tej do ktorej sa najviac prispieva, pripadne do ktorej sa poslednej prispieva. Plus samozrejme zoznam poslednych pridanych. Okrem toho spominane moduly umoznuju este zobrazovanie sprav len pre vybratych uzivatelov, pripadne robit vztahy medzi odkazmi takze sa mozu tvorit kaskady. Musim povedat, ze momentalny stav je pre mna vyhovujuci nakolko tie moduly to vacsinou len zneprehliadnuju.

    2005-10-24 10:02:20

    4 wanrouter: tak ty musis asi na niecom ficat chlapce. Nic neprehladnejsie ako tie vase fora nie je. A pre toto forum to uplne staci, sak tu mas par tem. Niekedy ma reci tebe podobnych vedia fakt uprimne dojat... je omnoho viac kvalitnejsich veci ako tie vase fora...

    2005-10-16 21:15:09

    Nuz, forum je vec dobra... ale z pohladu webadmina mozem povedat, ze ak bude mat takyto design a spravu, tak casom (davam tomu 2 mesiace) bude strasne zahltene a neprehladne.

    Ak sa vam s tym nechce paprat, odporucam napriklad phpbb 2.

    2005-10-05 14:13:55

    hmm, ono je to skuor na oznam pre policiu... len s aich netreba bat... oni si s tym uz poradia... a pokial je tam znacka, nie je co riesit...

    2005-09-05 20:27:59

    Chcem sa spýtať či môže na ulici Severná denne parkovať kamión.Myslím že je to obytná zóna a tam nákladné autá nad 3,5t nesmú parkovať.Lebo je tam i dopravná značka ktorú daný majiteľ kamiónu nerešpektuje.

    2005-06-11 11:11:18

    Ja by som povedal, že sem chodia ľudia skôr pasívnou formou vyhľadávať informácie. Asi sa mi zdá zaťažko napísať pár slov na rozdiel od špecializovaných webov, kde sa stretáva síce menej ľudí, ale majú záujem vymieňať si názory a poznatky.

    minob 2005-06-11 10:32:53

    to nevadi priestor tu je ked bude zaujem bude sa komunikovat ked nie nebude ludia asi radsej pisu prispevky k reportazi pripadne filmu, sak sa uvidi

    2005-06-11 03:22:31

    no ono cela existencia tohto fora je nejaka zvlastna. ludia asi nemaju zaujem komunikovat, aspon touto formou.

    minob 2005-05-07 10:00:41

    Rad by som dostal niekolko spatnych informacii o tom, aky sposob komentovania clankov, pripadne prispevkov ludia preferuju. Chcel by som vediet, ci aj toto forum nie je moc jednoduche a ci mu nechybaju este dalsie funkcie, ktore by ste mohli ocenit. Mam totiz pocit, ze komunikacia hlavne na tomto fore viazne. Na druhej strane ma tesi, ze ludia sa vyjadruju k jednotlivym clankom priamo.


    Stránku spravuje a vytvorila ju spoločnosť Zetagroup Software s.r.o. | online užívateľov 686