Privátna zóna
Meno:
Heslo:
Partneri




10 Najčítanejších článkov
Posledné pridané firmy
Počasie v Martine
Meniny oslavuje
Dnes oslavuje meniny

Dnes >> Jarmila
Zajtra >> Lea

Prajeme všetko najlepšie.
pošlite im pohladnicu
Myšlienka dňa
V láske ako v umení sa nesmie čítať to, čo o tom povedal druhý. Každý musí sám vyjadriť, čo cíti.

 -- ROLLAND


Virtuálna prehliadka

Virtuálne prehliadky
Slovenska a Európy


Aktuality / Eaukcie
Elektronická aukcia mesta Martin
Redakcia portálu

 Telefón:
 0915 839 934

  e-mail: office@zetagroup.net

  DOSTUPNOSŤ PORTÁLU
  web: www.mojmartin.sk
Výrocia
zdroj: Wikipedia
Taxi in Martine
  • CITY TAXI MARTIN
    Telefón
    0905 333 233; 0902 333 233; 043-422 34 22; www.taximartin.sk

  • Registrácia
    Dnes je 28. Apr 2024 12:40:10
    Denné Menu Verejné fórum Ubytovanie Podujatia, Kultúra Šport Inzercia



    Fórum

    Vyhľadávanie:

    BEZDOMOVCI






    2008-03-26 22:09:22

    Odporúčam osobné stretnutie diskutujúcich na neutrálnej pôde. Tam si povie každý z Vás, čo chce a ako to vidí. V jednote je sila! To bolo heslo našich privatizérov, ktorí keby dali len "smeť" zo svojich miliárd pre riešenie situácie tých našich ľudí bez domova, tak sú aj oni dnes inde.

    2008-03-26 21:42:15

    Dobrý večer. Nedá mi nereagovať na posledné príspevky, ale aspoň niečo k chápaniu toho, čo tu je napísané: To čo píše atolm, dokáže veľmi jednoducho pochopiť i malé dieťa, a viete prečo? Lebo malé deti ešte nie sú dostatočne prevychované dospelými a vedia oveľa lepšie vycítiť pravdu, lebo to chápu srdcom a nie rozumom, ako väčšina dospelých. Dospelí majú srdcia prevažne zatvorené voči čistému chápaniu. Potrebujú na to dostatok slov a najmä učených slov, aby danú vec dokázali aspoň zletma pochopiť. Len toľko snáď krátka odpoveď na mnoho otázok, ktoré tu boli položené. Pekný večer. Mravec

    2008-03-26 20:55:24

    "Darebák sa zamestná, žije s potu iných" opitý bezdomovec urobí viac, ako človek, ktorý pracuje,to je perfektné to sa Ti podarilo. To som Ti vďačný, že ma sleduješ už pár mesiacov, aspon niekto ma sleduje. Máš pravdu dnes som sa zle vyspal.Dám Ti ešte otázku, ten Tvoj posledný príspevok je jednoduchá rada, ktorú pochopí aj malé decko?

    2008-03-26 20:53:03

    Atolm som sa zasmiala ako si zas ukazal svoje IQ No ako ma tam mohli asi vychovat, ked studujem na VS a to centrum zacalo pred 2 rokmi. Prosim ta zacni uz uvazovat. Ja som tu nespominala darebakov, to zas pozor. Ale pre teba je asi kazdy darebak okrem bezdomovcov, ktori su pre teba skoro svati. Napis mi v com su prospesni? Ale nie v tych kydoch, ze vraj ukazuju ako su ludia zavisli a podobne kraviny. Napis konkretne ako sluzia spolocnosti? Nechcem tu uz citat tie tvoje ideologisticke kraviny ale napis tu nieco k veci. Sice nechapem naco sa s takym .... vobec vybavujem. Asi preto, ze sa furt ozyvas hoci tu uz diskutuju ini ludia o inom...Vymysli si vlastnu temu o bezdomovcoch.

    2008-03-26 20:45:36

    ked kydas ty, je vsetko v poriadku... atolm vazne, zamysli sa trosinku...

    2008-03-26 20:10:45

    kto ti povedal beatrix že som dokonalý ? Ty sa považuješ za civilizovanú ? len preto že nepiješ, nefajčíš, nerobíš bordel , neničíš prírodu ? Tak to nerobím ani ja, a považujem seba za barbara. To máš akési nízke požiadavky na svoju civilizovanosť. Ty ked budeš zamestnaná, ty osohu nenarobíš, len ta bude ktosi platiť za to nič nerobenie no hlavne za tú tvoju "múdrosť" ktorá je dokonca životu nebezpečná. Vieš kolko je v tejto dobe, "zamestnaných" je takých ako ty? máš o tom vôbec šajnu akú škodu robia pre túto spoločnosť ???
    Ludská nevedomosť, arogancia najvačšieho zrna je skutočne plateným zamestnaním. Chceš tu vymenovať tisíce darebákov ktorí za život neurobia o nič viac ako opití bezdomovec ? Máš šajnu o čom tu hovoríš ?
    Darebák sa zamestná, žije s potu iných /lebo nič za celý život nevytvorí ani neurobí, lebo ho to nikto nenaučil, typický príklad si aj ty/ a tuposť mu pretrvá až na predčasný dôchodok, a znovu ho nikto platí.
    spamataj sa dievča o čom píšeš, poznám desiatky bezdomovcov, ktorí sú ozožnejší ako nevedomá väčina do ktorej nepochybne patríš.
    Ak ta v tom centre vychovali, mala by si reprezentovať vačšiu vyspelosť, no vidím že v tvojom prípade sa im to nepodarilo, a ten utulok by tam bol nepochybne osoznejší.
    ja sa pokúšam meniť celý život, no vždy som len na začiatku, len nekydaj na ludí ktorých si vážim,
    Dobre si rozmysli čo píšeš, kto je lenivý a kto je zbytočný.Nepochybuj o tom že ti dokážem že v tvojom okoli je viac darebákov, lenivcov a závislákov ako v našom kempe. lebo keby nie, tak si v živote také nezmysly nenapísala.

    2008-03-26 19:45:51

    to že kydáš, didi sledujem už pár mesiacov. tak zbytočne nezapieraj.
    samozrejme že kydáš spravidla na jednu stranu A ak sa tam objavili akési náznaky objektivity, tak to pripisujem tomu, že si sa vtedy dobre vyspal. Môžeš ma posielať na psychatriu ako mnohí spoludiskutujúci, no slepotou ešte netrpím.
    Ty pochybuješ o tom čo píšem ? ty myslíš že sa mi to sníva ?
    čo sa ti javí ako sen, tie jedoduché rady, čo pochopí aj malé decko ?
    AK TO POCHOPí AJ MALé DECKO, JE NUTNé, ABY SOM TOMU čO PíšEM ROZUMEL, NEMYSLíš ?
    ak napíšem niečo čo má význam a dokonca zmysel nie len pre teba či pre mna, tak tu vytiahneš svoj arzenál spochybnovania či ironie.
    tak sa nediv, že ta posielam do pekla :d

    2008-03-26 19:39:36

    Atolm, teda ten tvoj prispevok stal zase za vela. Kazdeho len urazas a ty si ten pan dokonaly co spasi svet. Preber sa! Kde mas tu svoju pokoru? Najprv treba zmenit seba? Ano aby si vedel ja som asi na rozdiel od teba civilizovana. Nepijem, nefajcim nerobim bordel po travnikoch. Nenicim prirodu ani nic v meste, studujem aby som zarobila na seba a aj z mojich dani aby bezdomovci dostali davky. Nemam to v zivote take lahke. Nie je jednoduche povedat si, kaslem na vsetko budem bezdomovec, nech ma druhi zivia? To co je za blby nazor? Neni to lenivost? To nepokladas za hriech? Co ty vlastne vies o pastoracnom centre? Vychovavaju sa tam mladi ludia aby z nich vyrastli dospeli, ktori nebudu vsetko nicit, ktori nebudu chlastanim zneprijemnovat rodinam zivot, ktori budu pracovat a tym prispevat k rozvoju mesta. Snazia sa tam vychovat ludi, ktori sa nestanu bezdomovcami, lebo to je len akysi druh straty zaujmu o zivot, straty zodpovednosti za seba. Severska farnost ma viac ako tisic veriacich, ktorym sa snazi ukazat spravny smer. Ty tam mas 10 ubohych bezdomovcov bez zmyslu zivota. Tak mi tu nepis hluposti. A saskia, atolm precitajte si fakt ten prispevok od obcana_mt a pochopite, ze nemozeme mat rozdielne nazory s balkim. Skuste zmenit aj vy seba, ked nam to furt prikazujete. Alebo si myslite ze ste dokonali????

    2008-03-26 19:10:31

    atolm, z čoho Ti vyšlo, že kydám na všetko? To by som si ani nedovolil. Dal som Ti len otázku. Ty si na ňu ani neodpovedal.Skorej si myslím, že je to opačne, skús si prečítať čo píšeš.

    2008-03-26 18:49:14

    tebe didi, logika nedovolí pochopiť nič podstatné. zato kydáš na všetko dôležité. to čo žiješ, je tvoj zlý sen, a robíš zlo kde sa pohneš. ved iné ti ani nebolo dané, len škodiť. No je dobré, že sám sebe rozumieš, lebo treba aj pomocníkov pekla.
    tak konaj svoje, lebo iné ani nevieš !

    2008-03-26 18:39:43

    atolm to čo píšeš sa Ti sníva, alebo máš vnuknutia. Rozumieš sám tomu čo píšeš?

    2008-03-26 15:56:27

    saskia mimochodom, si vedla jak ta jedla. nik nic z tych aktivit nezhodil. kolkokrat sme pisali ze je to prvy (nie nedolezity) krok? a atolm, co ak chceme dopriat ludom, aby o ten caj nemuseli nikoho prosit, aby ho mohli mat sami kazducky den tak ako ty alebo my? co je na tom neludske?je to egoizmus ci nenavist? alebo nas ty urazas z lasky? no dakujem. a v pastoracnom centre sa venuju v prvom rade detom. ked uz nic ine tak nevysedavaju v krcmach,nemaju nabeh na alkoholizmus, casto veduci k bezdomovectvu. hovori sa tomu prevencia. ale neboj sa, robia tam toho ovela viac. zaklop a spytaj sa.

    2008-03-26 15:04:47

    a propo beatrix, čo je potrené meniť na legislatíve ked chceš nikomu pomôcť.
    prečo sa napríklad vo vestibule pastoračného centra nevybuduje útulok, a nemusia to byť bezdomovci. Mnoho ludí potrebuje pomoc, utočisťe,ludské slovo, či dotyk. Možno teplý čaj, možno len porozprávať. ked nie vo vestibule tak vonku na tráve, postav tam stan, zohrej vodu aby sa mohli umyť.
    na to nepotrebuješ meniť legislatívu, na to treba len ludský prístup, svoju ochotu a hlavne lásku k blížnemu.
    máš ju ?, povedz, úprimne...


    2008-03-26 14:52:31

    ano saskia, si človek ktorý vidí aj za obzor, no sú ludia ktorí nevidia ani na špičku nosa. cirkev bojuje za počatie, no ked narodí už o počatého nikto nezavadí, česť výnimkám.
    na severe si posavili veriaci pastoračné centrum, prečo tam neni útulok pre tých počatých, vari ho neni treba ??? vieš odpovedať balki, beatrix,???
    či tam len vychovávajú ludí podobných balki či beatrix ???
    Ak by vychovávali s nich ludí, no podla písomných atrefaktov tohoto fora
    sa nám to mnohým tak nejaví.
    mám pocit otrok, že beatrix s balkim nevedia čo je siesty a siedmi hrieh vyhlásený Vatikánom, mám pocit že vedia o živote tak málo, že keby ničo s Božou pomocou vytvorili, tak sa im to zosype ako domcek s karát.
    V prvom rade im chýba pokora o ktorej často počujú, no mína ich na mile daleko.
    celý systém ktorý navrhujú oni aj iní je v základe chorý, lebo tam chýba to najdôležitejšie čo je nutné prijať.
    Blbec chce meniť svet na obraz svoj, no nechápe že ten obraz je vlastne on sám.
    Preložené do slovenčiny znamenajú tieto slová asi toto:
    men seba zmeníš svet, ked seba nemeníš asociáli zaplienujú tento svet ako reakciu na tvoje nepochopenie.
    Takže mládež prestante kohosi meniť na svoj obraz, lebo vy ste zhnitý a chorý tak ako ho môžete liečiť !!!
    Keby ste boli ochotní pripustiť, že tieto slová sú pravdivé, tak som ochotný urobiť čokolvek pre ich naplnenie.
    No zatial sa slepci necháte viesť slepcami, a navyše kričíte že ste vidomí.
    takže sa znížte s tých závratných výšok, a pozrite sa tých dole ako na ludí ktorí sú len obeťou vášho nepochopenia. Zatial ste schopní po sebe zanechať len potopu s nenapravitelnými následkami, mimochodom ako mnoho iných, takže tá kritika patrí všetkým "múdrym" s múdrimi projektami o ktorých hovorí saskia.

    2008-03-26 14:21:34

    a saskia, nechci vediet ako by riesili bezdomovcov ini. z niektorych nazorov nam naskakuje husia koza, tak su neznasanlive. miesto napadania a osocovania nas skus povedat nieco k veci, co sa da zmenit povedzme na tom navrhu aby bol realnejsi alebo povedz co by si zmenila ty.

    2008-03-26 14:09:08

    saskia, ak si nepochopila, kedze sme spoluautori,mame rovnake nazory... vela zavisi od zmeny myslenia vyssie. a zhadzujeme to ze utulky su konecne riesenie. nie su. treba urobit dalsi krok. ak si toto nepochopila... smutne.

    2008-03-26 14:04:53

    Beatrix, Slovensko je hlavne zaplienené názormi, aké súkaš zo seba ty. Je mi ľúto balkiho, ktorý túto tému nastolil. Ty si mu odpovedala, že mesto nemože urobiť nič, lebo najprv musí konať vyšší orgán. To nie je pravda. A týmto svojím názorom si vlastne zhodila aj iniciatívu nielen atolma, ale aj Mesta, charity, Ktorí na rozdiel od teba konajú. A tí, akože zlí bezdomovci, nie sú ľudia? O čom je potom tá ochrana života od počatia až do smrti? Som sektárka?

    2008-03-26 13:37:54

    a otrok, nie je socialne nespravodlive to, ze davky dostavaju ti, ktori nechu robit a naopak, ti, ktori chcu urobit nieco aby mohli ziskat pracu napr. aj napriek nejakemu omedzeniu nedostanu dostatocnu podporu, ktora by bola do istej miery omedzena ziskanim prace?

    2008-03-26 13:35:17

    otrok, ako zapricinime chudobu tym ze sa pokusame dat sancu na pracu a byvanie ludom, ktori to nemaju? ako zapricinujem chudobu ja????? nie je to, co robi atolm v konecnom dosledku len to, ze udrziava ich stav? mne to tak pride.

    2008-03-26 13:32:19

    saskia, kolkym ludom noclaharne vyriesili viac ako len najnutnejsie potreby? aky vyznam z dlhodobeho hladiska ma ich budovanie? je toto riesenie problemu? to co navrhujeme my je komplexnejsie riesenie. mozno jednoducha myslienka naraza na vela problemov. na riesenie takychto problevov je potrebna sucinnost viacerych. a ak uznaju potrebu zmeny legislativy aj ludia, ktori sa pracou s bezdomovcami venuju profesionalne, asi to nebude len nase nariekanie. tym ze sme otvorili temu, sme chceli vediet co sa da na nasom navrhu vylepsit, otestovat ho kritikou skor nez ho niekomu predlozime. sme radi ze sme nasli ludi, ktori maju podobny nazor. a co sa tyka kritikov, tych zastupuje hlavne atolm.. co ti mam povedat. dozvedel som sa od neho ze kto studuje je bezcitny.. vazne tak mi to prislo. alebo hluchy, slepy? nikdy nebudem suhlasit s glorifikaciou cloveka ktory rozdava ukradnute veci tak ako je to uvedene v nami spominanom clanku. tak ako mi pride hlupost ze ked je dieta na ihrisku je to to iste ako v krcme... samozrejme neuznavam prehnanu agresivitu na sportoviskach.. ale to je na inu temu. proti takymto nazorom sa budeme branit a urazat sa tiez nenechame. a.. co urobila za posledne roky vlada a parlament na tuto temu? zeby nic?

    2008-03-26 13:11:52

    Beatrix, ako môžeš trvrdiť, kto ským drží? Čítala si sedem nových smrteľných hriechov, ktoré zverejnil Vatikán? Čo povieš na šiesty a siedmy? O tom píše atolm.

    2008-03-26 13:11:51

    Beatrix, ako môžeš trvrdiť, kto ským drží? Čítala si sedem nových smrteľných hriechov, ktoré zverejnil Vatikán? Čo povieš na šiesty a siedmy? O tom píše atolm.

    2008-03-26 11:57:39

    Saskia ked uz nemas co k veci povedat tak napadas vieroviznanie...si uboha...je mi ta v zasade luto. A ano, su krajiny kde je bezdomovcov minimum, Slovensko je nimi zaplienene, pretoze sa tu nic nerobi len miniaturne kempy pre 10 ludi, ktorí tam aj tak dalej nic so sebou nerobia. Zaujimave je, ze uz spolu drzite len vy s atolmom.

    2008-03-26 11:49:02

    Fakt nechápem. Nechápem, že k vyriešeniu nastoleného problému stačí tak málo. Zmena legislatívy. Schvália ju vyššie orgány , potom primátor. Nechápem, že na to neprišli už dávno všade vo svete. Alebo ten problém je iba na Slovensku.? Beatrix, napádaš ľudí, ktorí v rámci súčasnej legislatívy niečo robia. Iste nie jeto ideálne, ale robia. Nečakajú na zázraky, ktoré sa konať nebudú. Prečo netoleruješ aj iný názor.? A mám pocit, že ti robí dobre, keď urážaš ľudí. Ale možno to patrí k tvojmu vierovyznaniu?

    2008-03-26 09:09:28

    Saskia ty stale nechapes jednu a tu istu vec, ze je problem v legislative ak uz teda pozeras odkazy,ktore nechal obcan_mt mne, tak dufam pozeras aj televizor. Tam totiz hovorili o zmene legislativy bez ktorej sa takyto projek neda uskutocnit. Musia to najprv schvalit vyssie organy az potom primator. Lenze to ty nepochopis, co uz. Co sa tyka toho projektu...my sme nekontrolovali vsetky projekty ake kedy kto urobil. Pretoze to naozaj pre moju pracu nemalo opodstatnenie, ale trafili sme sa. To znamena ze tak neuvazujeme len my. Od veci tu je stale len atolm. Saskia uvedom si, ze cestou akou tu pise atolm sa ist neda! Tych par bezdomovcov co tam ma neriesi problem ale vystatuje sa tu ako keby objavil Ameriku, popri tom sam tvrdi, ze bezdomovcom je dobre tak ako su a netreba im dat novu sancu. Ty s jeho vyjadreniami vazne suhlasis? Niekedy mi pride, ze byvas v jeho kempe alebo sa zucastnujes jeho sektarskych sedeni. Inak to vazne nechapem...Ale je to tvoja vec...

    2008-03-26 07:28:07

    Balki, už ste boli za primátorom, aby ste sa dozvedeli, ako može Mesto pomocť riešiť problém bezdomovcov? Taká bola tvoja otázka. alebo sa mýlim?

    2008-03-26 07:24:06

    Občan Mt, na začiatku tejto diskusie som vyjadrila potešenie, že mladí sa zaujímajú o tento problém. O ich predstave tvrdím a trvám na tom, že je to pekná,teoretická predstava. Takých a rozhodne prepracovanejšich afundovanejších existujú desiatky. Stačí podrobne čítať napr. aj to Notabene. Takých projektov nájdeš aj na českých stránkach hodne a zaujímavých. Mňa len udivuje, že študentka psychologie, ktorá má záujem riešiť tento problém sa s týmito materialmi neoboznámila.A takisto opakujem,že tomu komu sa podarí problém vyriešiť si zaslúži Nobelovu cenu.Ale bohužia aj pekná teoria je veľmi vzdialená od praxi. A prax /čiže realita/ je bohužial taká, ako o nej hovorí atolm. Je na škodu veci, že mládežníci to nechcú chápa´t. Ale mladosť je taká. Prajem im, aby sa v skutočnom reálnom svete nesklamali a nespálili.

    2008-03-25 22:20:43

    nakoniec vznikne s toho plodná spolupráca, občan mt, horar všeko jedno, hlavné je že si rozumejú... ludia podobých vyznaní či chrakterov....
    vidíš didi ako sa vyprovokuje spolupráca ? stačí nasdiť svár, a vrana k vrane si vždy sadne aby vyzobali oči predátorovi ktorý ich ohrozuje.
    mimochodom nepripojíš sa aj ty ?

    2008-03-25 22:05:32

    Obcan_mt, tvoj prispevok sme si s balkim pozreli a videli sme ho prvykrat. Vsetko bolo z nasej hlavy. Je skvele, ze o tom uvazuju viaceri ludia rovnako. No samozrejme je hlavny problem v zmene legislativy. Problem je aj v ochote ludi. Ten prispevok co spomina horar o tom soferovi bezdomovcovi sme videli aj my. Naozaj sme za to aby sa takymto ludom pomohlo vratit sa do zivota. Problem je len v tom, aby sa naozaj dostali do takych dennych centier. To sme zas viac nacrtli my. Inak co sa tyka hadky s atolmom, ak si nas oboch videl isto chapes, ze aj posledne atolmove vyjadrenia voci horarovi ma nesmierne vytacaju. Takze sa nam tazko premaha nic nepisat na jeho adresu. Horar ten priklad s tvojim kamosom mi je viac nez blizky...Suhlasim s tebou.

    2008-03-25 21:44:27

    čo už, ked to horšie robia ludia tebe podobní, ja už len musím hasiť, a plaviť sa s ansáblom do bažína a pekla.
    no neboj, aj ty sa tam splavíš a nebudeš vedieť ako, kráčaš dobrým smerom...

    2008-03-25 21:23:36

    atolm pre Teba čím horšie tým lepšie, čo keby si rozpustil kemp, možno by si sa rýchlejšie splavil dolu prúdom do bažín a pekla. keď po tom túžiš ?

    2008-03-25 17:16:54

    ja zase tuším, horár, nakolko si ty postihnutý, a tiež si číslo nechám pre seba...
    ja som spomenul postihnutých ktorí nechodia s čučom, ale ty tomu asi nerozumieš.
    Komu pridáš a dáš dve percentá je len na tebe, ale, moja neomylnosť mi dá za pravdu,: vždy urobíš len to najhoršie s najhoršieho.
    ved v pekle sa rodia len pekelné činy, horár...

    2008-03-25 16:39:03

    atolm netusim na kolko percetn si postuhnuty ty (tipujem vysoke cislo) ale moj postihnuty kamarat chodi o jednej nohe z bytce do za kazdy den. je na tom naozaj super. radsej by som pridal jemu ako cloveku ktory je spokojny s flasou cuca a dvackou cig. ty nie? to si potom inak socialne citiaci. nie som padly na kokos – stopercentna zamestnanost neexistuje a vzdy budu bezdomovci. ale radsej dam prachy ludom ako moj kamos ktori si nesadnu na lavicku s flasou.

    2008-03-25 13:56:17

    kde sa tu berú tie nové niky, ked návštevnosť tohoto fora je takmer nulová ?

    čo to splietaš o tých dávkach ? tu je kopec ludí ktorí sú postuhnutí na 99 percent, a niktorí aj na 110 percent, / poznáš ako sa plnil plán za socializmu / tak preto sa divím, a nedostávajú takmer nič. Jeden tu je na 90 percent hluchý, a nemá ani invalidný dôchodok.
    takže tvoj kamarát je na tom dobre, takže mu treba ešte pridať...
    lebo pridávame len tým čo to nepotrebujú, to by si mal vedieť, alebo to nevieš ???.
    ja markízu nepozerám, podla mna je to smetisko tejto doby, takže neviem o čom hovoríš.
    Proti prúdu idú iným smerom ako my, my sa splavujeme s prúdom,do bažín, takže k tomu čo tam píšu som sa už velakrát vyjadril.
    vždy sa príjmu tie najhoršie riešenia, lebo tí najhorší rozhodujú o bytí či nebytí mnohých, to ti je dúfam jasné.
    Takže čert prezlečený za horára, stretneme sa v pekle, ja som pre peklo už stvorený a poznám svoju bandu.

    2008-03-25 13:28:59

    atolm, nedas radsej nieco k veci, povedzme k tomu odkazu? otazka: bezdomovci u teba v kempe beru aj davky v hmotnej nudzi a tak? ak je ich karmicke rozhodnutie stat sa bezdomovcom, preco ich beru? Radsej by som tie prachy dal povedzme kamaratovi, ktory je z cca 50 percent postihnuty, napriek tomu sa snazi, chodi do skoly, nikde mu nechu dat brigadu. myslim ze je vela ludi ktori potrebuju tieto peniaze viac. a pozeral si v nedelu telku, tusim markizu? tiez tam bolo nieco o PROTI PRUDU a o bezdomovcovi, ktory dostal sancu a teraz robi v blave sofera. co ty na to?

    2008-03-25 13:17:08

    súhlasím občan mt, s tým vypichovaním,
    nech riešia, aj niečo robia, len aby to neboli niečie oči.

    2008-03-25 13:00:42

    dobry den, balki, beatrix. Prosim neminajte energiu na nic neriesiace hadky s atolmom. skor si pozrite tento odkaz... http://www.notabene.sk/swift_data/source/grafy/MODEL%20RIESENIA%20BEZDOMOVECTVA.xls
    vypada to ze aj ini maju podobny nazor ako vy.. zda sa ze ste (vedome ci nevedome) vypichli jednu cast... klobuk dolu.

    2008-03-25 11:59:25

    No atolm ked ta tam poslalo mnoho ludi predo mnou aspon si mozes byt isty, ze tam patris. A ze to nie je len moj nazor. Zamysliet by si sa mal, ale ty nad svojim pobytom v tomto zariadeni.

    2008-03-25 11:47:04

    Miesto toho aby si sa zamyslela nad tým čo píšem, beatrix, si neodolala a poslala ma ako mnoho ludí pred tebou na psychyatriu s doporučením elektických šokov.
    Napadlo ma, že jeden evanjelicky knaz volal sa Ján Maliarik po predstavení opery Valkýra vystúpil na javisko a ohnivým slovom brojil proti prvej svetovej vojne, bolo to v roku 1914. Hned ho odviezli do bláznivca v Prahe kde pobudol pár rokov. V jednom liste matke na Slovnesko po prepustení z bláznivca
    napísal:" Ešte chvílu byť tam, tak sa stanem zaručene bláznom."!
    Takže ja ti nedoporučujem beatrix bláznivec ani šoky, lebo skutočných bláznov je aj tak už neúrekom.


    2008-03-25 11:26:22

    Atolm, ty chudak naruseny nevies co hovors. Daj sa liecit na psychiatriu...par sokov by ti nezaskodilo a o knazoch a Jezisovi tu netrep, ty sektar!!!


    Stránku spravuje a vytvorila ju spoločnosť Zetagroup Software s.r.o. | online užívateľov 639