Privátna zóna
Meno:
Heslo:
Partneri




10 Najčítanejších článkov
Posledné pridané firmy
Počasie v Martine
Meniny oslavuje
Dnes oslavuje meniny

Dnes >>
Sviatok práce
Zajtra >> Žigmund

Prajeme všetko najlepšie.
pošlite im pohladnicu
Myšlienka dňa
Človek má taký život, akých má ľudí okolo seba a preto je potrebné si ich vyberať ak sa to dá.

 -- Mikropolis


Virtuálna prehliadka

Virtuálne prehliadky
Slovenska a Európy


Aktuality / Eaukcie
Elektronická aukcia mesta Martin
Redakcia portálu

 Telefón:
 0915 839 934

  e-mail: office@zetagroup.net

  DOSTUPNOSŤ PORTÁLU
  web: www.mojmartin.sk
Výrocia
zdroj: Wikipedia
Taxi in Martine
  • CITY TAXI MARTIN
    Telefón
    0905 333 233; 0902 333 233; 043-422 34 22; www.taximartin.sk

  • Registrácia
    Dnes je 01. May 2024 14:01:37
    Denné Menu Verejné fórum Ubytovanie Podujatia, Kultúra Šport Inzercia



    Fórum

    Vyhľadávanie:

    NOVY PRIMATOR...






    2007-11-15 21:14:58

    elemér, ak máš dieťa v ZŠ, tak si naozaj ušetril pri výcviku jeho lyžovania. Predstava vyšliapnuť si na Hole s celým lyžiarskym vybavením na chrbte, ako sme to kedysi robili my chtivý venujúci sa tomuto športu, a predstava ironockého návrhu niekoho, čo svieti?

    2007-11-15 18:32:17

    čo informovali na tlačovke, pozri si to elemér a potom píš


    Dňa 13.11.2007 sa na MsÚ v Martine uskutočnila tlačová konferencia venovaná problematike ďalšieho fungovania Lyžiarskeho strediska Martinské hole.
    Primátor mesta Martin Mgr. art. Andrej Hrnčiar prítomných informoval, že spoločnosť Turiec a.s., ktorej 100- percentným vlastníkom je mesto Martin, odkúpila obchodný podiel od konateľa spoločnosti LSMH s.r.o. (Lyžiarske stredisko Martinské hole) Martina Garguláka, ktorý predstavuje 49 percent. Zúčastnené strany sa dohodli, že predajnú cenu zatiaľ nezverejnia. Kúpenie podielu lyžiarskeho strediska však mestský rozpočet nezaťaží. O odkúpení podielu od pána Garguláka rozhodla spoločnosť Turiec a.s. na svojom valnom zhromaždení, ktoré sa konalo dňa 9. novembra 2007, na čo mala ako podnikateľský subjekt právo. Preto nebolo potrebné tento jej krok schvaľovať v mestskom zastupiteľstve. Podľa martinského primátora rozvoju Martinských holí už niekoľko rokov bránili majetkové spory. V minulosti sa spoločnosť Pro Ski nedokázala dohodnúť s pánom Gargulákom, čo bránilo ďalším investíciám a rozvoju strediska. Na Martinských holiach chce spoločnosť Pro Ski vybudovať kabínkovú lanovku a ďalšie dopravné zariadenia. Po modernizácii bude toto lyžiarske stredisko veľkým prínosom nielen pre Martin, ale pre celý región. Podľa slov primátora bude lyžiarska sezóna na Martinských holiach otvorená do dvoch týždňov. Už túto sezónu sú pre občanov mesta Martin pripravené zaujímavé zľavy a deti martinských základných škôl tu budú môcť absolvovať lyžiarske výcviky bezplatne.


    autor Mgr. Nataša Petrová


    2007-11-15 13:35:19

    Príčinou sú osobné spory, kde prostredníka hrá a.s. Turiec. - to je dôvod prečo nie priamo Pro Ski a Gargulak. A.S. Turiec neboal zriadená na parkovaci system ale na uchranenie majetku pred exkuciou spolocnosti LSMH a.s. kde mesto vlozilo ako svoj vklad Hotel Turiec, Milenium a chatu MAgistrat na MH.

    2007-11-15 13:20:37

    Elemér, Ty už ani sám nemôžeš veriť tým dristom čo tu píšeš. Nech sa hole budujú, nech ide cestovný ruch v meste, nech tu turisti a domáci míňajú peniaze, ale nech sa mesto nemontuje do súkromných spoločností a pochybných spolkov. Mesto je na to aby umožňovalo podnikateľským subjektom podnikať, ale nie na to aby cez svoju sro či a.s. zriadenú na vyberanie parkovného kupovalo akcie a vstupovalo do podnikateľského prostredia. Dám Ti len jednu otázku. Prečo PROSKI nekúpilo od Garguláka tie akcie za 50 miliónov priamo? Prečo by ich teraz ešte drahšie malo kupovať od tretej strany - mesta resp. Turiec a.s.? Naozaj veríš tomu čo píšeš?

    2007-11-15 12:54:27

    Takže aj PRO SKI, to už je neviem koľká forma ktorá mu sponzorovala kampaň.

    Na tlačovke a v noviách informovali že "zlatý padák " stál a.s. Turiec 50 miliónov, za ktoré dostala a.s. Turiec 49 % podiel garguláka v LSMH martinské hole. ten istý podiel následne PRO SKI od A.S. Tureic odkúpi za rovnakú cenu + primeraná marža aká je obvyklá za takýto obchod. .. toľko informácie z tlačovky./ SME, NOVY ČAS, MOJMARTIN atd /. Hmotne statky a.s. Turiec nie su verejne financie, mesto je tam akcionár a 100 % vlastník spoločnosti.
    Rozidel medzi riskantnostou Bernatovych a Hrnciarovych riesení je ten, že Bernatove nič neriešili, a Hrnčiarove zas nie sú riskantné.

    2007-11-15 12:41:03

    To, že PRO SKI financovala pramátorovi kampaň je všeobecne známy fakt, takže sa musel "revanžovať". To, že mesto ručí TURIEC a.s. za úver si zisti na radnici. Zaujímavé, že nechcú zverejniť koľko nás všetkých stál "zlatý padák" pre pána Garguláka. Geniálne riešenie by bolo, keby ich primátor primel k dohode a mesto alebo jeho 100% dcéry by to nestálo nič. Ale takto je to len pochybné nakladanie s verejnými financiami na urobenie priestoru pre jednu súkromnú spoločnosť. Ale súhlasím s Tebou, že Bernátove riešenia boli stupidné a podobne riskantné ako teraz urobil Hrnčiar.

    2007-11-15 12:22:02

    Tvoj komentár má dve chyby: 1. si zaujatý voči primátorovi, nemáš ho rád, nepáči sa ti a je ti jedno čo a ako robí.
    2. Tvoja argumentácia spocybňujúca riešenie obštrukcie výstavby MH je bezobsažná.

    12 rokov nebol nikto schopný nájsť akékoľvek riešenie. Maximum stupidity predviedol Bernát zo svojou anketou a pokusom zriadiť mestskú " občiansku "akciovú spoločnosť na výstavbu Ostredku. Celá anabáza Martinskýh Holí sa niesla v zneužívaní verejnej mienky, klamaní verejnosti, vedomých obštrukcií zo strany Bernáta.

    Takže zhrniem: Hocijaké riešenie, ktoré umožnilo ukončiť tento spor a zahájiť výstavbu strediska je geniálne a nespochybniteľné.

    POprosil by som ťa spresniť informáciu o tom ako a čím ručí za úver mesto a aké má mesto dlžoby voči PRO SKI. Máš vôbec aspoň základné informácie? Máš pňatia o čom píšeš? Alebo len / ako už predtým / drístaš?



    2007-11-15 10:32:23

    Takto vyriešiť kauzu Martinských holí by dokázal hocijaký nímand. Veď Garguláka kráľovsky vyplatil z peňazí, ktoré si na to požičala TURIEC a.s., ktorá je 100% akciovka mesta. Za úver ručí mesto, to znamená že keď ho Turiec a.s. nebude splácať obstavia účty mesta a zaplatí to mesto.
    Výborné riešenie, aby primátor splnil svoje volebné dlžoby, ktoré má voči PRO.SKI zadĺži mesto a poskladáme sa na to všetci. Naozaj výborné riešenie pre Martin. Hambil by som sa zvolať o tom tlačovku a obísť zastupiteľstvo, ale poslancom, ktorí si vidia len na špičku vlastného nosa to určite nevadí. :-(

    2007-11-15 09:19:25

    Číslo 2, pomerne slušný výkon. Ak si mysliš že odkupenie podielu od gargulaka spadlo z neba - to je tvj problem. Ak sa ti zda že ked je primator smetiarom je to o.k. aj to je tvoj pohľad, ktorý ťa ale už dosť charaterizuje. Lacna reklama sa robí vtedy ked z autobusových zastávok primátor praje občanom dva mesiace Šťastný nový rok a nestojí ho to ani 1 súkromnú sk. Z mojho niku žiješ na tomto fore, inak by si tie tvoje simplexnosti nik nevšimol. A myslím že slovo nímand / nikto, nula, looser / na teba celkom sedí.

    2007-11-15 08:40:31

    Elemér ty si teda dost od veci. Niekto tu pise o tom že na holiach sa nic nevybudovalo a primator si robi lacnu reklamu a ty argumentujes tym ze Bernat je gambler. Co tu pleties piate cez deviate. To predsa nema s tym nic spoločne. Radsej keby si si vsimol ze Hrnciar okrem toho ze oznamil otvorenie starej lesnej cesty nic pozitivne v tomto smere neurobil. Bude rozpravat ze deti ZS maju lyziarske kurzy zadarmo. A ako sa maju na hole dostat? Ci sa ma kazde rano nazbierat desat rodicov ktori si hodia retaze a budu ich vozit kazdy den hore dole. Netvrdim ze je Hrnciarova vina to ze lanovka nefunguje ale aspon nech si nerobi takymto sposobom lacnu primitivnu reklamu. Ked bude z holi vybudovane moderne lyziarske stredisko so vsetkym co k tomu patri a mesto prilozi ruku k dielu potom moze vystupovat v telke a potom uznam aj ja jeho zasluhy. Momentalne by ale fakt bol mozno uzitocnejsi keby zbieral tie smeti na pesej zone, aspon by sa nerozkradal mestsky majetok. Pytas sa ci mi nevadi ze zijem z tvojho niku. Pokial viem ja zijem zo svojho zarobku a ze pouzivam tvoj mik mi vobec nevadi. Pokial by za tym nikom vystupoval niekto kto dokaze solidne diskutovat, vsimat si pozitivne ale aj to negativne / cco u teba nehrozi /
    tak by som si toho cloveka mozno vazil. Ale ty miesto toho obhajujes zlodejov, urazas primitivne vsetkych ktori maju iný názor ako ty, nazivas ich nimadmi, nevies argumentovat proste si blbecek. Potom mi uzivanie tvojho niku ozaj sposobuje radost.

    2007-11-14 23:19:46

    nova zbierka nímandov na strankach fora, staré drísty. Bernat analyzoval vyhodnosti kupy 12 rokov a vysledok je 300 milionova zmenka na najvyssom sude. Neviem jarik ako by som ti pomohol, citim ze by si chel aby tu kupu dohodol niketo iny ako AH,ale zmier sa s realitou, ked ju nevies ovplyvnovat. Co tak by si chcel, aby chodil hrnciar po pesej zone a zbieral smeti ako odbornik na vsetko a gambler Stanislav B ? Elemer 2, zijes z mojho niku, nevadi ti to???

    2007-11-14 22:58:15

    Ked si precitate dnesny Novy Cas dozviete sa ze primator zariadil kupu obchodneho podielu, primator prinutil pana Gargulaka k predaju, primator neviem co vsetko este dokazal. Keby to nebolo take trapne bral by som to ako dobru predvolebnu kampan, smola je v tom ze zatial pan primator nic nedokazal. Obcas vylezie z brloha a predvadza akz je uzasny.

    2007-11-14 22:42:34

    Z dennej tlače som sa dozvedel velmi zaujimave informacie, pre ktore bolo dokonca treba zvolat tlacovu konferenciu. Oznamili nam ze stara cesta ktora funfguje uz x rokov sa nezatvara. Nic viac nic menej. Luxusna doprava na Martinske hole. Zastanenete obujete retaze a mozte ist. Ak nemate auto, smola, chodte pesi. Toto nam oznamil pan primator. A este o tom ze sa poza chtrbat poslancov na uver kupil obchodny podiel. Ziadna analyza o vyhodnosti kupy, ziadny oznam obcanom a poslancom ako sa to bude splacat. Este sa nic nevybudovalo a prezentuje sa to dopredu tu ako velka vyhra.

    2007-11-13 23:17:51

    Re karkos /II: mozog nieje úd.

    2007-11-13 22:59:14

    karkos aj keď ešte žijem, čo o mne píšeš dávno viem. Ďakujem za úprimnosť, len neviem číslo účtu, Ja primitív blahoslavený mám len dušu a tú Ty nesfúkneš. V našom meste sme na pietu zvyknutí, pohár vody podaj skutočným chudákom a nie mne primitívovy. Ja nekolaborujem, možno len kolabujem a to je rozdiel. A to že ma máš rád? Nie som svetlo čo šíri tmu. Ináč som si uľavil, počas zimnej údržby ciest. Duševne.

    2007-11-13 22:39:39

    vidíš kojenec, ja ta zachránim s kontajnera, a karkoš ti podá pohár vody, a teraz navyše prispeje ti dákou korunkou.
    vidíš ako ma slovač rada deti.

    2007-11-13 22:37:50

    Ulav si kojenec. Vnimam to ako tvoju psycho terapiu. Kludne brizgaj. Ak sa ti ulavi som stastny. Naozaj. Stranke mojmartin.sk by som dal cenu za pomoc pri zachrane ludskeho zivota. Daj mi svoje cislo uctu a poslem ti nejaku koqunu aby s6 zmiernil tvoju nepriaznivu situaciu

    2007-11-13 22:31:30

    Kojenec si najvacsi primitiv na svete. Si taky zakomplexovany ze vacsieho primitiva som este nevidel. Si obycajny chudacik.Je mi ta velmi luto. Keby som ta stretol na ulici kludne ti podam pohar vody. Mam ta rad kojenec. Blahoslaveni chudobni duchom lebngJe kralovstvo nebeske.

    2007-11-13 21:15:45

    Asi máš pravdu a tie rokovania prebiehali, výsledok vidieť dnes a v mnohom zdokonalený. Ale fakt, že ten Martinský náš hrdý občan z vysoka seje na občanov, nielen na podnety predsedov SVB, uznáš? Keby jeho vlastnú prízemnú stavbu dokuvili farbami, či napustili hnojovkou, asi by zapojil do reišenia svoju mozgovú kôru - tú správnu sivú.

    2007-11-13 20:57:05

    Zanovitovi dal do prenajmu skolu za korunu Bernat

    2007-11-13 19:52:42

    Elemer ako pise Evicka mas to v hlave fakt uplne popletene. Samozrejme ze z mestskych ZS neprudia do kasy ziaden peniaze, lebo na rozdiel od tiezposlanca Zanovita nie su ZDS ky pravncke subjekty a tak nemozu podnikat. To znamena nemozu prenajimat priestory. Tvojim hlavnym argumentom a asi celeho vedenie mesta je "dajme to zadarmo do prenajmu aj tak by to bolo stratove". A tak sa za babku dava do prenajmu a rozpredava cely mestsky majetok. Zatial je este co. Pleties tu piate cez deviate.

    2007-11-13 17:04:16

    fakt sa mýliš duško,ako ti povedal elemér, AH nechodí za primátorom, lebo píše sám, tak načo.

    2007-11-13 15:54:08

    Evicka, poznas pojem poskytovanie sluzieb vo verejnom zaujme ? Vies ake su naklady na prevadzkovanie telocvicne. Mas pocit ze do mestskej kasy prudia peniaze z prenajmu telocvicni mestskych ZS ? Cena toho prenajmu sa rovna fakticky cene na beznu udrzbu a energie. nepotrebujem zmenit tvoj nazor, ale skus si este raz precitat o com som pisal. Mas nejaky problem s tvorbou zisku? Ak ho tvori stat a rozdelí si ho na svoju reziu/ platy a odmeny uradnikov/ je to v poriadku, ak ho vytvori sukromna osoba a zdaní ho - je to v neporiadku ? ... vies RSDr. sa v slusnych kruhoch neberie ako akademické vzdelanie, VUML sa nepovazuje za univerzitu a znaradnovanie je chapane ako nieco negatívne, neludske. Mas problem so sukromným sektorom? Potom je to problem ideologie a tu tvoju ti nikto nevezme ani nevyhovori.
    A tam je pes zakopany...tak toto je najoblubenejsia fraza Stanislava Bernata pri jeho komunikácii o problemoch na akukolvek temu. Evicka, mas dobreho ucitela.

    2007-11-13 15:29:13

    Elemer ty to mas bohuzial v tej svojej hlave uplne popletene. Samozrejme ze ked ma niekto nieco v prenajme mal by za to platit. Alebo ked si niekto ide zasportovat do telocvicene ktoru spravuje pan Zanovit on ho tam pusti
    zadarmo? Asi mu za to ti ktori tam trenuju a sportuju platia. A kde koncia tie peniaze? V mestskej kase? Asi v jeho vrecku. Chod do mesta a skus si prenajat nejaku kancelariu za korunu. Argumentovat ze tak funguje aj plavaren a ine objekty je uplne scestne. Keby Zanovit nebol v mestskej rade v zivote tu telocvicnu nedostane. Mas pravdu ze deti v skolkach nemozu byt diskriminovane. Len ti usla jedna pointa. Sukromne skolky mozu na rozdiel od mestskych vyberat od rodicov peniaze a po zdaneni si nechat zisk.
    A tam je pes zakopany. Podme vsetci podnikat za statne peniaze. Objekty za korunu, peniaze od statu a to co vyberiem od rodicov si strcim do vrecka.

    2007-11-13 15:12:43

    AHoj Duško, dakujem za pekny prispevok. Právna forma skolskych zariadení zaradených do siete schválenej Min. skolstva je irelevantná, resp. nemoze byt diskrimonvaná sukormná ZS oproti mestskej, lebo peniaze idu z delimitovanych kompetencii na ako normativ na ziaka. AK prevadzkuje ZS sukromna osoba, musí od mesta dostavat rovnake podmienky na svoje sluzby, inak by si to odniesli ziaci skoly. Podobna situacia je v zdravotnictve kde existuje rôzne formy vlastnikov zdrav zariadení - n.o,, mestské a.s., statne , súkroné s.r.o. , Fo, ale sú si rovnocenné v platbách poistovní, pokial sú zaradené do siete MZ. tazke ak je sukromna ZS alebo MS zaradena do siete, nie je mozne aby si uctovala skolne a teda nie je mozne ani ucelne a ani spravodlve u diskrimonovat inymi podmienkami ako mestske ZS a MS. Ine by bolo, keby ZS T.Z. bol sukromna v zmysle ze ne je v sieti, vybera skolne a pskytuje nadstandard - ale ani tam buy nebol problem keby ju otvaral primator alebo hoci aj prezident. --- nemyslis si ze socik je uz za nami ? chcel by si vsetko statne? dakujem ti za straostlivost o daovych poplatnikov, mas pocit ze sedim niekde na mestskom urade, pisem do erarneho pocitaca a A.H. ma chodí povzbudzovat aby som vam to riadne natrel....mylis sa.

    2007-11-13 14:34:49

    Elemér, elemér Ty vidíš všetko OK aj keď mnoho vecí nie je s kostolným poriadkom Asi Ťa fakt na tej radnici dobre platia, ale že tu komentuješ v pracovnej dobe za peniaze nás daňových poplatníkov, to tiež asi nie je žiaden problém pre Teba, však... Tebe sa zdá normálne, že primátor otvára súkromnú MŠ T.Z. ??? Veď on ako mesto je zriaďovateľom mestských materských a základných škôl!! Veď takéto zariadenia len odoberajú financie z mestských ZŠ a MŠ, kde ich treba ako soľ.

    2007-11-13 13:32:39

    Evicka a v com vidis skandal, v tom ze mestsky majetok spravuje sukromna firma, v tomto pripade ZS ? Tie investicie tato firma / ZS/ neodnesie zo sebou, ostanu v majetku mesta a mesto na prevadzku telocvicne nedoplaca ani 1 sk pocas doby prenajmu, co sa neda povedat o inych telocvicniach. napriklad rovnako sa prevadzkuju verejna mestska plavaren, letne kupalisko, plavaren v Kosutoch a podobne. Je to uplne o.k. - nic nemoralne, nic co by nebolo v sulade so zakonom.Alebo sa mylim ? KOlko by si navrhovala aby sukromna zakladna skola T. Z. mala platit za prenajom??? AKy najom plati sukromna materska skola na divadelnej ulici ? LEVICA? Vidis skandal tam , kde nie je.

    2007-11-13 13:01:10

    Mestske zatupitelstvo schvalilo v septembri prechod spravy telocvicne na Vychodnej ulici zo spravy sportovych zariadeni mesta do spravy sukromnej skoly T. Zanovita. Predtym mesto urobilo rekonštrukciu tohto objektu za 2,5 milion korun, nasledne ju za korunu dalo do spravy tejto skole.

    Skolska rada SOUS strojarskeho Martin, riaditel J.Zanovit
    p.Ing.Malik - clen mestskej rady
    p.Sekerkova - clenka mestskej rady
    T. Zanovit - clen mestskej rady
    Same spinavosti

    2007-11-13 12:52:28

    Dnes si mozete v Zivote Turca precitat staznosti obcanov mestskej casti Sever o tom ze mestske casti su coraz spinasie, bez kontroly policajtov, bez zaujmu mesta, sluzia o.i. aj ako raj sprejerov. A co na to nas pan primator?
    Oznamil ze on taketo konstatovanie absolutne odmieta, situacia nie je horsia ale dokonca lepsia ako v minulosti. Typicky postoj dnesneho vedenia. Co si maju co obcania vymyslat taketo hluposti.
    A este som sa dozvedel ze vsetko spasi kamerovy system. Poznam mnoho miest kde kamerovy system nemaju ale vyzeraju podstatne lepsie ako nase uzasne mesto.

    2007-11-12 06:56:25

    No veď hej, kojenec, máš zadarmo internet, telefonuješ zadarmo, všetko, čo śľúbil splnil. Náš richtár je proste super jednotka. Ešte,aby tá Pro Ski začala niečo konečne budovať. Aj auto mu kúpili a Garguláka neodpratal....

    2007-11-12 00:12:45

    Asi niekto nevie čo tvrdil, noviny Pravda zo dňa 9.11.2007 píšu o richtároch a ten náš je v nich menovaný ako prvý. Prerátaný...

    2007-11-09 09:10:26

    nebezpečenstvo hroziace s výťahov je malé, skoro sa nedá vyjadriť promilami.
    no nebezpečenstvo s preťaženia hlúpostou je v dnešnom svete na spadnutie.
    samozrejme, že nositelia mudrosti sú ludia nad 130 IQ, to je na tom nebezpečné. Kedysi boli ludia vo vedení s IQ 60 a viac, no oni si časti viac uvedomovali kolektívnu zodpovednosť aj za svoj duševný stav, a preto boli daleko velkorysejšími a spravidla boli aj ludmi, čo dnes je zbytočným luxusom bez hodnoty.
    Novodobí degeši vidia seba, seba, seba a potom zas len seba.
    Na zapchatie uší potrebujú všetky tie novodobé nezmysly počnúc športom, hrami, obkolapovať sa vecami ktoré sú aj tak nanič,kultútou ktorá upozornuje, no jej aktérmi sú zasa len pokrytci a slepci, takže nevchádza dnu ale ide mimo... a tak by sme mohli pokračovať...

    2007-11-09 00:21:32

    Posledné číslo MY uverejnilo článok: Striehne na radnici nebezpečenstvo? Myslím že pre radových zamestnancov určite. Nevedia komu a kedy povedia o výške ich odstupného. On ten "výťah" K2 ťahá a ťahá. Nie ona, nie on, to ich len DNA "17" presvedčuje?

    2007-11-07 09:09:54

    EHMK je len ďalšia z dopredu prehratých akcií, ktoré slúžia len na to aby sa poprelievali peniažky z mesta na súkromné účty primatorovych kamarátov - Cabadaj, Kováč, Horecký atd. Každý vie, že Martin nemá šancu a rozhodne sa medzi Košicami a B.Bystricou, ktoré majú podporu Smeru!

    2007-11-07 08:39:22

    S tými daniami za smeti som nečakala, že to takto zvýšia. Je to dosť platiť za každého člena rodiny. V Priekope zaviedli kontajnere na separovaný odpad a ľudia to tam celkom plnia. Každé mesto za separovný odpad dostáva príspevok z recyklačného fondu (samozrejme musí oň požiadať), tak som skôr čakala, že poplatok za smeti zostane taký ako minulý rok alebo sa bude postupne znižovať. Teraz neviem či o tom príspevku ľudia nevedia a tak to nikoho netrápi, ale myslím, že ak mesto ten príspevok dostáva, tak by sa mal použiť na úhradu nákladov práve za smeti a odbremeniť tak ľudí, vďaka ktorým ten príspevok mesto dostáva.

    2007-11-06 22:26:27

    možno to vytriezvenie potrebujú všetci, vrátane teba, čo povieš ?

    2007-11-06 21:56:21

    Omyl KOjenec,"hrdý martinčan " bol Stanislav J. tebe tá kandidatúra na EHMK nejak leží v žalúdku. Vieš o tom že to začal iný Stanislav - V a AH ju len zdedil ?Ale je od teba naozaj pekné, že si tu 24 hodín nič nenapísal...ono po slovných spojeniach "pružná chrbtovica" " buková bakuľa " a "prikrádanie" už ťažko niečo originálne napísať. Už si pretriezvel?

    2007-11-05 21:26:17

    Dajte pokoj primátorovi, dajte pokoj človekovi, ktorý sa snaží zaradiť (...) naše mesto Martin medzi kandidátov na EHMK.
    On hrdý martinčan.

    2007-11-05 21:06:19

    Na predvianočný čas nám naši poslanci s p. primátorom pripravili darčeky, v podobe zvýšenia daní. Domovej, za psa za odpad. Napr. za odpad budeme platiť namiesto doterajších 500Sk , 650Sk.Je to v návrhu VZN. Čo si o tom myslíte? Joja, nie je to vulgárnosť?
    ,



    2007-11-03 22:48:41

    Jeden náš "vrchný" ujo sa drží iného hesla, ži slušne a pomalu si stále viac prikrádaj. A vskutku mu to dodnes vychádza až až, žiaľ darí sa mu. Na toho neplatí ani bukovú bakuľa, keď on nemá chrbtovicu a ak ju má, potom veľmi pružnú...


    Stránku spravuje a vytvorila ju spoločnosť Zetagroup Software s.r.o. | online užívateľov 678