Privátna zóna
Meno:
Heslo:
Partneri




10 Najčítanejších článkov
Posledné pridané firmy
Počasie v Martine
Meniny oslavuje
Dnes oslavuje meniny

Dnes >>
Sviatok práce
Zajtra >> Žigmund

Prajeme všetko najlepšie.
pošlite im pohladnicu
Myšlienka dňa
Keby na zemi vládla láska, nepotrebovali by sme žiadne zákony.

 -- ARISTOTELES


Virtuálna prehliadka

Virtuálne prehliadky
Slovenska a Európy


Aktuality / Eaukcie
Elektronická aukcia mesta Martin
Redakcia portálu

 Telefón:
 0915 839 934

  e-mail: office@zetagroup.net

  DOSTUPNOSŤ PORTÁLU
  web: www.mojmartin.sk
Výrocia
zdroj: Wikipedia
Taxi in Martine
  • CITY TAXI MARTIN
    Telefón
    0905 333 233; 0902 333 233; 043-422 34 22; www.taximartin.sk

  • Registrácia
    Dnes je 01. May 2024 00:14:39
    Denné Menu Verejné fórum Ubytovanie Podujatia, Kultúra Šport Inzercia



    Fórum

    Vyhľadávanie:

    NOVY PRIMATOR...






    2007-10-18 08:34:34

    doporučujem ti elemér, radšej nemysli, lebo myslieť u teba znamená, hovno vedieť. o výstupoch či vtupoch tejto diskusie sa dozvieš v pravý čas, lebo v "koncepciách plných vreciek" sa o tom nepíše a ani nehovorí.

    2007-10-18 08:28:28

    ešte mnohým veciam nerozumieš, no možno že ťa prozretelnosť osievieti a vtedy porozumieš. Viem, že tvojej koncepcii "plných vreciek" /ako tu ktosi napísal/ sú tieto inotaje nepochopitelné, no zostnane nám dúfať, že aj motyka raz vystrelí. A z arogantného blbečka čo zhltol všetku múdrosť sveta sa stane človek. Zatial si len blbečkom, človekom si sa ešte nestal, pritom máš možnosť.

    2007-10-17 23:29:46

    Úprimne sa priznám že psychickému ochoreniu Atolma/ ci fuskusa? / nerozumiem, ako ani jeho pseudologiam fantastica, a takisto inotajom kojenca, iba ak by islo o tu istu osobu a potom by sa to mohlo pomenovat ako rozstiepenie osobnosti, rsp. schizofrenia. . Myslim ze uz ste sa tak do seba zamotali a zahladeli, ze pre ostanu / nezainteresovanu / verejnost nema tato diskusia ziadne vystupy. Ale tiez sa mi páči že kojenec doporučuje valike starostlivosť menovanej patologčky. Je to optimista, dufam ze mu to vydrzi do najblizsej hospitalizácie. Tak Ta mily Stanislav pozdravujem a uzi si to.

    2007-10-17 21:47:39

    Nie som žena, mám však periódu. Pamätáte sa na Liešno, čo som vtedy písal? Dnes už viem, že tá pani čo spláca sa dlhy za riaditeľa "dosiek" sa volá De R. Meno rodiny v našom kandidujúcom Martine dosť známe. Bolo to prekvapenie atolm, veríš? Nemôžem mentorovať, hra je hra a nakoniec opona padá. Tu v tomto verejnom fóre (či fórume pri rume)sa však pre niektorých vy-volených opona len začína otvárať. To bude časom sila poznania. Ak je človek s menom Andrej dnes tak verejne známy, mal by seriózne pristúpiť k debate. Umelec a hra je iné, vždy sa nedá múze rozkázať. Občan a mesto, to nie je hrôza bez konca. Faktom ostáva, že pán viceprimátor hrá bez "partu" tiež na dve-tri strany. A prednostka úradu mesta má údajne označenie K2 - ťažký stupeň pre horolezcov (iných lezcov len asi K 1- cmuk ),či označenie taxi v Mt? PS: valika, MFN je dobrá a myslím to vážne (Dr. Adamicová vie svoje), odskúšaj a napíš nám potom.

    2007-10-17 09:51:49

    Psy štekajú,karavána ide ďalej.Kojenec, aký strach? Držím Vám palce, idem si odskúšať služby nášho zdravotníctva. Neviem kedy, ale dúfam, že sa ozvem.

    2007-10-16 22:01:33

    kojenec, vieš že sa hovorí že aj mlčanie je druhom komunikácie ...
    hovorí sa že je čas mlčania a čas hovorenia, časy núdze, časy bohatstva, časy slávy a časy úpadku.
    všetko funguje v týchto periodach, aj náš primátor, len si možno myslí že na neho, génia toto pravdlo neplatí.
    Má na to nárok, ako mnohí, ktorí boli dhlhšie vyššie ako im prináležalo.

    2007-10-16 21:37:45

    Zasekli sa naši kamaráti diskutéri, že by strach? Že by vyčerpaná téma? Musíme začať chváliť našich vy-volených. Lístie opadáva, rovnako ako aj nálada. Len sa čudujem, že Polakovič je stále v kurze a MY o tom píše. On, ktorý bol odvolaný, on ktorý bol označovaný za super podvodníka? Že by to bol prešľap toho oného, no neviem si spomenúť na jeho meno. O tom novom športovcovi riaditeľskom akosi nepočuť. Asi stále preberá funkciu, možno si ju vymení s iným športovcom. Naivita profesionálov za korunu? Či chránená oblasť bohatých. Nečudujme sa, kamaráti zaplatia všetko.

    2007-10-15 18:08:47

    kojenec,
    čo s týka toku penazí pre divadlo na reknštrukciu, sú už zabetonované u nnohých darebákov. nechcem tu loviť čarodejnice, ani nikoho súdiť, lebo najlepší sudca je vždy vlatné svedomia a to sa ozve nikedy aj na smrtejnej posteli, alebo pri smrtelnej posteli svojich blízkych.som predsa zo záhrobia, tak viem o čom hovorím.
    Ak chcem vedieť, kto stojí za jednotlivým prípevkom, stačí ked čítam medzi riadkami, ked vnímam jeho emocie napísné či nenapísané, vidím mu do tváre, ako sa hrbí pri počitáči, vidím čo chcem, ak chcem, ak mám charakter, mám poznanie vecí o ktorých sa mnohým ani nesníva, veríš ?
    Pravá múdrosť ide ruka v ruke s charakterom, tá sa nezíska cvikom, učením, retorikou, nezíska sa od ludí znalých, tá vchádza ako duch, vchádza a zanecháva stopy, ktoré sa nedajú prehliadnuť.
    či poviem rola alebo roľa na veci nič nezmení, ked poviem chpát miesto chrbta tak náš miláčik bude si pamatať tento slovný zmatok na vždy. Chrbát vyjadruje nosnú konštrukciu, ktorá ma svoj tvar a určitú nemennosť, chrpát bude to čím bude krútiť, manipulovať, bude ho možno aj bolieť aby vedel že ho má.
    všetko má zmysel a význam, všetko nesie určitý odkaz.
    sila mojich myšlienok, pochádza z ludskej túžby po spravodlivosti, preto nepochádza so mna, ale s tejto kolektívnej myšlienkovej túžby.
    je taká silná že dokáže pohnúť horou zla, pychy, nenažranosti...
    Takže nie je to moja sila, a tá sila nesie poznanie.
    chcem ju ponúknuť nášmu primátorovi, a on ju odhadzuje...

    2007-10-15 11:18:18

    Karkos ty si naozaj trieda!Neviem ako moze niekto tak zadubeny existovat.Asi trpis komplexami menejcennosti. Ozaj a nevolas sa nahodou Mirek? To len tak na margo.Ty poznas Janisovho asistenta? Asi ano ked vies ze je neschopny.Ukludnujem ma len to, ze na jeho miesto zobrali naozaj specialistu vo svojej triede. Na urade ma na starosti projekty...skvele, ved ma na to aj svoju vlastnu s.r.o. Ak by sa niekomu zdalo ze je to stret zaujmov tak nech sa neboji....to je normalne v dnesnej dobe nie? Strasne s tym Janisom aky to bol uplatkar, este ze dnesne vedenie nie je. Dobre volilo tych 5 tis. volicov, fakt skvelo. Ozaj a co tych zvysnych 30 tis.? Neboli volit, ich chyba...ale taki ako ty karkos to svojim rozhodnutim zachranili. Dakujeme Vam.

    2007-10-15 02:21:02

    atolm, žiadam o jednu odpoveď. Tá sa týka pôvodnej otázky o SKD a toku peňazí určených na jeho rekonštrukciu. To nie je rola, to je roľa. Píšeš sem s takou istotou, že vieš aj to, kto som ja kojenec, veríš? Ovanul ma pach, pach vecí o ktorých smrti neviem. Máš pravdu a čas ukáže, kto je kto. Sila Tvojich myšlienok niekomu dodáva otvárať ilúziu v pokračovaní tejto diskuzie.

    2007-10-14 23:07:52

    milý elemér,
    celkom sa mi páči toto oslovenie, lebo tie komunistické ma už nudia. vieš, že opakovaný vtip už nie je vtipom?
    čo sa chceš hrať na staršieho, nestraš ved sa len zhovadíš, vidím ti do duše, však som zo záhrobia.
    Na mna žiadnu rolu nezahráš, je to zbytočné mrhanie časom a energiou.
    Viem kto si, zato nevieš ešte kto som ja. no raz sa to dozvieš.
    skutočne nechcem pluť, chcem diskutovať, zatial pluješ ty, stačí ak budeš čítať dozadu svoje príspevky.
    zase podcenuješ ne-priatelov, to mudri nerobia, lebo vplyv a moc sú relatívne záležitosti. Vieš, že som vplyvnejší a mocnejší ako primátor aj s celou poslaneckou suitov. Neveríš ?
    Viem veci o ktorých sa mnohým ani nesníva, aj ty by si bol, keby si videl budúcnosť. žial tvoju budúcnosť vidím velmi mlhavo, lebo tvoje rozhodnutie ešte nepadlo, tak máš ešte šancu sa stať človekom. Zatial hráš rolu politickej aj ludskej mrtvoly, tak sa snaž, nech režisér ti zadá rolu kulisára a po zdarnom obsolovovaní môžeš hrať vedlajsiu úlohu.Je zlé, ak ni nikto zverí hlavnú rolu, a nevie stavať kulisy.
    na mna neplatia tvoje úvahy, o anonymite, strachu,socíku,to skús aplikovať na nikoho iného, predsa ja som z iného sveta...
    Ak by nikto kydal, odpusti, lebo sa hovorí: varuj sa tých, čo ta chvália !
    takže tu máš samých priatelov, ale ty tomu neveríš.
    skutočne sa vyjadrujem k téme, hovoril som o najdôležitejsom faktore politika, a to múdrosti a charaktere. od toho treba začať, ostatné je len nepodstatné pozadie. snažím sa ta zobudiť, či už tým že ti nadávam do blbečkov, či virtuálne tahám uši, skrátka si riadne natvrdlý.
    zatial nehodlám založiť novú tému, lebo táto sa mi páči a má už vyše 100 príspevkov, čo je úspech na takéto regionálne forum so spoločenským dopadom o.001.
    Takže skús bez bez predsudkov odpovedať na moje otázky. Ver mi, že urobíš najmúdrejšiu vec ktorú si za posledné obdobie života urobil.


    2007-10-14 22:04:54

    Milý Atolm, čaute bolsevici s zdravil nejaky karkos, ale to je v zásade jedno. .. . lebo sa to tu hodilo a kludne som to mohol povedat aj ja. Celkom s mi páči tvoja chr"p" tova kost,lebo ta plne vystihuje, ale neviem preco sa ti zda ze by si mi mohol byt otcom ...zeby podla mojej fotky pri nickname?? Tak to potom ano. Vies, na tvoje otazky nie je mozne odpovedat, lebo za prve implikuju odpoved, za druhe - tebe o odpovede nejde, ty si chces len zapľuť. Ani ma moc nemrzi, skôr teší, že som vám tu narušil takú tú spoločnú jednotu ukrivdených a zneuznaných nímandov, zrazu bez vplyvu, moci a schopných prejavit svoj názor len anonymne na webe./ aj to so strachom z prezradenia , ktorí v sebe živíte ešte zo socíku /. DOteraz ste tu unisono kydali na Hrnciara, tak pre rovnovahu je dobre , ked sa to trosku vyvazi. Atolm, prosím ta, aj ked si uz stary mentor, skus reagovat k teme a nefixuj sa na mna. Ak sa nevies odosobnit od diskuterov, radsej zaloz novu temu s nazom napr. Atolm verzus Elemér a tam sa mozes realizovat. Mozno bude vyssia navstevnost ako na tejto teme, ktora sa mi zda, je uz aj tak dost dost vycerpana. P.S. Atolm, z tvojich prispevkov skutocne citit ze si z i neho sveta. tak si to tam uzi a ako povedal klasik " vrať se do hrobu " politická mrtvola.

    2007-10-14 21:20:55

    pred tým si nás vítal oslovením čaute bolešvici a zrazu také oslovenie.čo sa stalo ?
    tých komunistov aj tak stále spomínaš, čo mi pripadá ako dôsledok
    všepenej paranoje, od slepcov, od ktorých sa učíš,takže ti to tolerujem. stále ti hovorím, že očakávam od teba " nové pohlady" nie staré retoriky.Takže zabudni na tú retoriku, lebo prebudí komunistu v tebe. Poznáš to, čo odmietame to stále trvá, čo nemáme radi, toho si užijeme... atd.
    Neberiem tých 5000 voličov no beriem drzosť vyhlasovať sa starostu mesta,
    ja by som sa vyhlasoval len za zástupcu 5000 voličov mesta. to je rozdiel, no ty tomu asi nechceš rozumieť.
    Zase si v tej mladej kuracej hlave nepochopil, že neni rozhodujúce aký je spoločenský dopad tejto diskusie, ale aký môže byť. je jedno či by sa tejto diskusie zučastnuje hrnčiar alebo jeho noshled, ved sú ako jeden, takže bude len jeden. Je velmi otázne či by sa našiel taký noshled, ktorý by tu hájil farby "primátora", skôr by to bola len výnimka.
    čas je náš spojenec.
    Takže nepodcenuj nepriatela na základe svojich uvah ktorých si ti nasypal pod nohy, už ako maku, no zatial boli vždy chybné.
    Dal som ti pár otázok, skús seriozne na ne odpovedať, bolo by to v tvojom, či ak chceš hrnčiarovom záujeme.
    Pre tým ako o tom pouvažuješ, urob si pár drepov na predýchanie, lebo ja ti nechcem ublížiť ale pomôcť.
    si mladý sopliak, mohol by som byť tvojim otcom a trochu mentorského prístupu je len v tvojom záujme. možno keby si dostal pár poza uši by ti to lepšie dochádzalo a lepšie chápalo.
    Som dosť múdry a charakterný aby som si v tejto diskusii urobil s tebou čo chcem. Neveríš ? Vieš o tom, že múdrosť ide ruka v ruke s charakterom ? Počul si o tom ?
    a samozrejeme stým predchádzajúcim primátorom nemám nič spoločné, lebo som z iného cesta, a možno aj iného sveta...
    vypusť pretlak a skús odopvedať na moje otázky, ktorých som ti dal dosť.
    Skús odpovedať na moje otázky ohladne charakteru a múdrosti.
    je to dôležité, lebo dom sa stavia od základov.



    2007-10-14 20:29:47

    Pekný večer všetkým..to sa nám to tu rozbehlo, Atolm, prepáč že som ťa tak rozrušil, ale z vody víno neurobíš a volebný systém musíš akceptovať, aký je..viem že ti chýba tá 99,9 % volebná účaasť v " nepovinných " voľbách, ale uisťujem ťa, že ani tá nebola zárukou demokracie. Skôr by možno stálo za to urobiť druhé kolo, kde by prví dvaja kandidáti mali medzi sebou volebný rozstrel, play off, to by možno boli voľby o niečom.. Neber to tak že 5000 voličov, ber to ako je - najviac. Len sa mi to zdá ? alebo naozaj si tu nniekto myslí že v tejto debate sa účastní Andrej Hrničar pod nejakým nickom???? Milí priatelia, toto fórum má stále celospoločenský dosah 0,001 a možno ešte menej, veď sa pozrite koľkí si tu vymieňame názory. 3 + 1 . Aj keď ťažko možno hodnotiiť príspevky Atolma či Fiškusa alebo takej Valiky ako názor, skôr ide o vypustenie pretlaku, ktorý pociťujú...možno by rovnaký účinok doosiahli aj keby urobili desať drepov a dokonca by pritom nikoho neosočili a neokydali. Atolm tak ma ešte trošku pouč o čom je správa vecí verejných. Ty si taký múdry, tak charakterný a píšeš také posolstvá že ma napadá, nie si ty náhodou ten St. B. ?, keď si si aj to heslo zabudol ...ešte že to nebolo to heslo k tomu švajčiarskemu kontu.

    2007-10-14 18:49:19

    Dobry den...Ste dobry primator,ale slubil ste,ze do 100 dni budu ludia v meste martin medzi sebou volat zadarmo...A skutek utek ci ako?

    2007-10-14 13:43:22

    valika, atolm som si zmenil za fiskusa, lebo som omylom zrušil heslo, tak som sa na novo zaregistroval.
    neni pre mna poblém prihlásiť sa aj pravým menom, lebo neni čo skrývať, no ešte s tým počkám, kým ten čo o nom píšeme, sa nepodpíše svojím.
    Otvorenosť či priehladnosť je druhom politiky, otvoriť sa znamená prímať všetko
    pozitívne, priehladnosť je synonymom slova čistota. a ten čo je čistý, nemusí sa skrývať, tak čo primátor, ako je to s tvojou čistotou a priehladnostou ?
    Valika, môže kopať za koho chce, no ak nebude kopať za tých čo ho volili, tak sa dokope do vlastnej hlavy.potom môže už iba snívať o odrazovom mostíku a hviezdnej kariére.


    2007-10-14 12:16:17

    Citron, Atolm máte 100 bodov. Trafili ste sa presne. Elemér, Rémele ste siamské dvojčatá, alebo je to náhoda? Fiskus kde si sa stratil? Ak je pre Hrnčiara prim. post iba odrazovým mostíkom, tak za akú stranu kope? Bez straníckeho zázemiamu ani všetci martinskí podnikatelia nepomožu k vyšším postom.Pozná vobec svoj volebný program, ktorý mu jeho sponzori pripravili? Vadí mi, že sa nevie ľuďom pozrieť ani priamo do očí. To hovorí veľa o jeho charaktere.

    2007-10-14 10:38:25

    Atolm sa pekne rozpisal a mne sa jeho kriticky postoj k situacii okolo primatora paci. Trafil si klincek po hlavicke. Dodam len, ze je velmi tazko pozerat na nase mesto novymi ocami z audiny cez tmave skla, distancovat sa od verejnych vystupeni /okrem tych trapnych na namesti a MsZ/, od vsetkeho negativneho davat ruky prec, neprijimat a nevybavovat obcanov, hladat kauzy na odvratenie pozornosti od veci dolezitych, kamaradickovat sa len s vyvolenymi a zaviazanymi, nevediet, co je to mat zodpovednost za riadenie mesta, vyhadzovat verejne financie na nezmyselne ucely /samozrejme ja nic, ja muzikant, to vsetko poslanci/, zabudat na predvolebne sluby volicom a sucasne nezabudat na predvolebne sluby istym "podnikatelskym" skupinam....atd. Suma sumarum za to vsetko si nas pan primator uz naozaj zasluzil zvysenie platu a zabudlo sa napisat, ze aj z neho vyplyvajucich stvrtrocnych odmien. Proste radost zit, ked skoro nic nemusite, za nic nemozete, prioritou su veci neverejne aj ked primator je tou najverejnejsou osobou v meste.

    2007-10-14 09:46:15

    ešte k tomu tvojmu príspevku, elemér

    spomínaš že primátorská stolička je pre terajšieho primátora len odrazový mostík, a potom primátor mieri do výšin.
    aj predchádazájúci primátor mieril do výšin, prezidenského kresla a skončil pri mariáši. aj ludská blbosť má svoje hranice, lebo ked sa naplní začne sa naplnať iný mech spravidla s iným obsahom, no ty tomu ešte nerozumieš, lebo si sa doteraz cítil len úspešným.No raz ti ten mech s tými sračkami padne na hlavu, ak...
    V prvom rade nie je primátor de fakto, lebo ho volilo len čosi na patisíc ludí. normálny človek /kandidát na primátora/ by trval na tom aby sa volieb zúčastnilo aspon 50,5 percenta ludí. To že politici nevedia dostať k urnám vačšie množstvo ludí le len ich arogantnostou, nadutostou, a totátnou kratkozrakostou. Vid dnešný primátor, mieri do výšin...,??? do pekla blbečku !!!to, že je takýto chorý zákon, hajzlíkom vyhovuje, a tvrdia že sú zastupcovia občanov. no oni zástupcovia nie sú ani nemôžu byť, lebo ich volilo len menšie percento ludí. samozrejme že, títo ludia bez chrptovej /s p/ kosti a bez charakteru mlčia lebo nikdy mi nemali šancu dostať sa k moci pri normálnom volebnom systéme.
    Ch ceš aby sme sa bavili o poslancoch, koncepciách, kauzách... a neviem čím ešte. Ja tvrdím, že ryba smrdí od hlavy, a hlava tohoto vodcu smrdí.
    Smrad vchádza do všetkých inštitúcií ktoré riadi, lebo všetci sa poznajú po smrade, ktorý je ich krvnou skupinou.
    Vymen si hlavu vodca slepých, lebo na zmeny sa mi nechce čakať tri roky.
    vymeníš aj smrad ktorý dávaš do kncepcií,kauz,úradov...
    Učili ta slepí, a slepým si sa stal. to čo platilo pred tridsiatimi rokmi, nemusí platiť dnes, nedaj sa vtiahnuť do vecí ktoré nemusíš robiť.nezabudaj, že budeš žiť aj o desať či dvadstať rokov, a budeš sa dívať do očí, ktoré kradli a zavádzali, klamali...
    slepí ta učili, že treba mať, a ja ti hovorím, že mať, znamená velké hovno.Lebo to MAŤ, znamená hovno vedieť, Mať znamená chudobu najvačšieho zrna, a ty si tu svoju chudobu už predviedol aj na tomto fore.

    2007-10-13 19:10:51

    Ďakujem môjmartin, priama a pravdivá odpoveď vždy poteší. Ony tie moje obavy vznikli aj po skúsenosti napr. s portálom mesta. Odpoveďou ste získali veľkú úctu a partnerskú serióznosť. Prajem Vám osobne veľa úspechov, rovnako aj návštevnosti portálu.

    2007-10-13 18:48:50

    @kojenec: Anonymita príspevkov bude zachovaná ... myslíme, že ani žiadny iný seriózny portál by nešiel do rizika zverejňovania majiteľov nickov. Potom by sme sa skutočne mohli rozlúčiť s reálnou diskusiou

    2007-10-13 07:53:11

    elemér- s tou anonimitou mi prd záleží či ma nikto prezradí.Nemusím meniť niky, lebo predposratosť je vlastná ludom tvojeho typu. skôr by mi to vadilo u druhých, lebo sú ludia čo sa ešte boja.
    a netvár sa ako pán boh, lebo o hlavu môžeš prísť kedykolvek a môžeš sa stat posledným chudákom.
    kojenec- ani judr vždy nepomôžu, to si myslel aj majský a iní hajzlíci, je to len ilúzia "mocných"
    Pre túto ilúziu ich hodne vykapalo, a ked sa s toho nepoučí vykape aj nás blbeček.
    ten tvoj argument s bolševikmi si mohol použiť v devadesiatich rokoch, no dnes je už ošuchaný a nudný. trochu invencie "nového pohladu" by ti nezaslkodilo, blbečku.

    2007-10-13 00:49:40

    Karkos, dlho sme od teba nič nečítali tak aspoň vieme, že žiješ. Máš pripravené mávatka na VOSR? Či pátričky do kostola? Nedokázal si sa však zbaviť závislosti, lebo sem píšeš a to znamená, že Ti stále záleží na verejnej mienke. Myslíš a preto si. Je faktom, že každý kto sem píše nedokázal mať v živote mesačný plat 100 tisíc len za reprezentáciu.

    2007-10-13 00:41:30

    Paci sa mi ako bolsevik krici caute bolsevici. Ved to sa predsa zdravi Cest praci sudruhovia, ked si medzi svojimi.

    2007-10-13 00:16:03

    Caute bolsevici, ktori ste v zivote nic nedokazali - okrem zavisti. Najlepsim primatorom by bol urcite Janis. Uplatkar najvyssieho zrna. Zo vsetkeho bral 20%. A 300 000 ktore dostal z nemocnice su pre neho len smeti. To by bol primator.Dzurindov pajtas a nohsled. Este ste tu nezacali rozoberat zeHrnciar vyhodilzuradu Janisovhoneschopneho asistente - Ziga. Tak hopsa janisovci a bernatovci - mozte zacat kydat. Brante uplatkarov a gemblerov

    2007-10-13 00:00:17

    Elemér, mám akési životné skúsenosti a ak si myslíš, že žijeme v demokracii slobody prejavu, páni JUDr. Ťa ľahko vyvedú z hlbokého omylu.

    2007-10-12 23:51:07

    Re atolm.
    Vieš jedno ako aj ja, že reči sa vedú a chlieb sa je. Nezáviďme si a bráňme sa heslu, keď mne skapala koza... Máš pravdu, že tok peňazí cez DIVADLO bol obrovský. A nový dočasne menovaný riaditeľ dal spraviť audit hospodárenia po bývalom riaditeľovi? Možno ak to urobil, tak bude dnešnémi primátorovi len VYKAŤ. Prečo používam tie veľké písmená? Čas ukáže, všetko sa dá s mesačným platom cca 100 tis. vyriešiť. A ak máš za sebou správnych advokátov s titl. JUDr., možeš si pod stolom šúchať krpcami. Ja len toľko a ver, že časom to skutočne niekto vykváka. A to si elemér myslí, že som boľševik a vriťolez.

    2007-10-12 23:41:47

    KOjenec , bravo, anonymita bude zachovana az do momentu prezradenia tvojej identity na patricnych miestach. Musiš ako ostatní meniť registrácie a nickname. ... Mily ian..ko, mas pravdu vsetko je velky komplot, vsetko riadia nezname mikroorganizmy z vesmiru a chudaci Martincania to este nevedia. Neboj , raz im to nejaky betar vsetko prezradi.. . no a este sa chcem verejne opytat uja atolma ako mi to tu mozu poslanci osolit? Co budu inciovat VZN o zákaze mojej účasti na internetovom fore alebo odhlasuju dlhu a skaredu zimu?? Inak nevedel som že primator sa da rozoberat oddelene od mestskeho uradu, myslel som ze primator len s pomocou mestskeho uradu ako vykonneho organu samospravy moze realizovat svoj " novy pohlad na nase mesto" a preto ked sa bavime o primatorovi, bavime sa aj o mestskom urade a zastupitelstve. Ci prejdeme v diskusii k tomu ze pribral, ze ma kruhy pod ocami, redsie vlasy a ze na plagatoch vysiera lepsie ako naozaj ?? Niekto tu uz rozoberal ako pekne byva, na com sa vozi, kolko zaraba. nevie niekto aj kde a kedy a s kym bol na dovolenke? Kde nakupuje a ake ma cislo topanok ? KAmo ian, Matra je mooc dolezita N.O. , aby sa obsadzovala nahodnym clovekom ktory vzide s konkurzu... neviem si predstavit, ak by som bol primator ja, ze by som nechal vo veducich funkciach v meste ludi, ktorí sú priamo napojení na bývalého primátora, ktorí nechcú spolupracovat alebo ktorí nechcú napĺňat predstavy primátora o vývoji mesta..ty by si spolupracoval s ludmi ktorí by nesli tvojou cestou ??? AK ta zvolia mas niekolko veci: moc...zodpovednost a musis mat vysledky. Preto mas aj pravo vybrat si ludi, s ktorymi tie styri roky vo funkcii , ktore ti volici dali, stravis. Ked nebudes mat vysledky , mozes ist hrat marias do partie so Stanom . V tomto ohlade ja o A.H. nemam starost. Pre neho je primatorska stolicka v MArtine len zaciatok jeho kariery...nebavme sa tedaa o osobe primatora, ale skor o kauzach, udalostiach , rozhodnutiach , zastupitelstve...ale sa nam v martine pokazilo pocasie, ze?

    2007-10-12 23:04:40

    Reakcie nie sú erekcie, valila to sem napísala jasne už 5.5.07. Čítajte staršie príspevky, urobte si názor. Aj v iných príspevkoch ako NOVY PRIMATOR bolo uvedené dosť. Verím len jednému. že portál "mojmartin" zachová našu anonymitu, lebo iba v takom prípade sa môže rozbehnúť diskuzia na témy tu opisované. Portál zverejnil svoje podmienky, túto však neuviedol. Tvaroh riešil byty tak, že ekonómke neziskovky dal trojizbák. Asi je ona práve ten sociálny prípad v našom meste. Kto neverí tejto pravde, nech sa spýta kompetentných. Ak nám nedajú jasnú odpoveď, opýtajte sa susedov v dome. Je to tzv. čínsky múr v časti Martine sever, Jilemnického ulica oproti kasárňam, kde sa byty predávajú dnes ku dvom melónom a ona ho má úplne zadarmo od Tvaroha. To sú tie byty, ktoré si ľudia ešte neodkúpili a neziskovka ich takto rozdáva.

    2007-10-12 21:32:11

    Elemér, naivita v Tvojich uvodnych vetach mi dava za pravdu.
    Konkurz? Ked o tom nik nevie, tak ako mohol prebehnut...? Zeby ziadny z nezamestnanych martincanov nemal zaujem stat sa riaditelom Matry...? Ak mal, tak kam sa mal prihlasit....? Zeby si Ty, Elemér, vedel o tom nieco viac?, ked pises tak veci znale, ze nik o nom nevedel. Ty betar, pochval sa nam este z niecim, co martincania nevedia...........a mali by

    2007-10-12 21:29:32

    rémele, prečo si robíš srandu s nášho geniálneho eleméra ?
    keby si aspon ovládal madarčinu a problematiku mestského úradu. tak si šikovno zmen nik, napríklad: némelem alebo užmélem, to sú tiež slová z madarčiny.
    pozdravujem ta elemérko, už si mi ti chýbal, fakt. Ako sa darí tvojemu chrptu ? Makne či tvrdne ? nože povedz ?
    Nie som atolm, len som si zrušil heslo tak som sa preregistroval.
    Tvoje výklady sú brilantné, si informovaný ako sa patrí, len si nerob predel s poslancov, mohli by ti to osoliť.
    hovoríš o pohodlí, ty sa cítiš za svojim compom nepohodlne ? ked hovoríš o lacnej kritike. my sme tu na to aby sa kritizovalo, hádam nechceš aby sa chválilo.
    My sa tu bavíme o primátorovi nie o Meskom úrade, téma je tu nový primátor, tak čo hovoríš o plieskaní bičíkom. koho by si pohánal, požen seba, nech sa to mení.

    2007-10-12 20:04:29

    A mozno konkurz prebehol, len o tom nikto nevie...ale to nie je otazka na mna , ale na dozornu radu neziskovky, ktorá ho menovala a inak ak cez Matru potecu miliony, tak len na vystavbu bytov, ine aj tak robit nemoze a to bude super, to budu konecne v meste dostupne najomne byty, pre ludi, nielen pre pseudosocialne pripady ktore ich potom po pol roku odkupia a nasledne predaju...pozante lentilku ??? KOlko tam byva socialnych pripadov, ktori dostali byt za Bernata - Tvaroha? Jeden MUDr vedla druheho MUDr, jeden byt je az tak socialny, ze ho doktor-ka ktora ho ma "prideleny" asi 5 rokov ani neobyva...je prazdny ako ciasi hlava. CO bolo treba za tvaroha urobit aby si sa stal socialny pripad ?? ian...eviem, ty vies?

    2007-10-12 19:52:01

    Nie, cez Matru coskoro potecu miliony, tie treba mat pod kontrolou. Tvaroh, ako pises, nehral do karat. Ale, ked si taky chytry, dam ja tebe jednu otazku - ako je mozne, ze na riaditela Matry, myslim uz toho noveho, neprebehol ziaden konkurz.....?

    2007-10-12 18:30:44

    Caute foráci, ci uz pre alebo proti. Aj mna bavi hadat kto je za ktorým nickom schovaný. Ved Martin je tak mala dedina za sa vsetc pozname a my co sa pozname a piseme si tu akoze v mene pravdy a veci verejnych si tu len ventilujeme svoje frustracie a neukojene ambicie. Ono je to odtialto veelmi pohodlne poukazovat co by bolo treba robit. ako treba komu sluzit a kolko by mnal kto zarabat. ..ale bohuzial zivot je niekde inde ako mat nohy v lavore s teplou vodou a dristat inkongnito posolstva nememu monitoru...ale to je uz udel nezvolených exposlancov, odvolaých a prepustených úradníkov a dozivajucih bolsevikkov bez moznosti buzerovat ... a chvalabohu ze to tak. Tak Vas prosim , nadalej piste a posielajte,aby ste pomohli tym na ktorych praktiky poukazujete ucesta svoje konanie a vychytat slabe miesta...Mimochodom, prd OTP bankou nestal kolotoc a dlazdice tam strielaju ako podminovane, pri stefanikovi tiez nestal kolotoc a dlazba je sikma ja sedlova strecha atd. Stale si neviem predtsvait ze si iekto mysli ze mestsky urad so svojimi organizaciami je na vypínač a prepnutímvypínačča sa zmeni jeho fungovanie. Biciky na udi mali len komancovia, tak si to neplette. Zabudli ste este spomenut nespravodlive odvolanie riaditela MATRA ing. Tvaroha..co vy na to? ODbra ttema? Preco ho asi tak odvolali ?? TTak rychlo / 10 mesiacov po volbach / co mu na ni eco prisli???

    2007-10-12 15:09:23

    Cez divadlo pretieklo desiatky milionov korún ked tam ešte hrnčiaroval hrnčiar. Divadlo je nedostavané, milony prešustrované a domček za dražkovcami stojí v úplnej kráse.On najlepšie vie, ako si pomohol, no s času na čas, či skôr po čase vykvákajú tí čo vedia, ako to hrnčiar zmenežoval aby domček stál.

    2007-10-12 14:54:14

    Elemér,somrád, že si pomenoval určité nedostatky. Poďme ich rozobrať. TVT riadi vodca "občianskych poslancov",navrhovateľ zvýšeného platu primátorovi p. Kollár. Mimochodom , je to v súlade so zákonom o poslancoch? A je to etické, Keď činnosť TVT hodnotia poslanci mesta? Nie je tam stret záujmov? To je otázka na primátora. Dlažba na pešej. Určite nebola robená, aby na nej bývali cirkusy s ťažkými vozidlami.Parkovací systém. Za takmer 12 mesiacov ho mohli noví páni na čele s primátorom zmeniť, ak je teda taký zlý. Alebo rovno zrušiť, ako sĺuboval Hrnčiar. Architektúra. Aké vzdelanie má hlavný architekt mesta p. Dúbravec? Aj Mspolíciu už predsa riadi človek, ktorého primátorovi vybrali. Veď už by malo všetko fungovať .A že je primátor génius, keď dkáže pracovať s takými poslancami? Ved to je na tom to najsmutnejšie, že nedokáže prasadiť vlastný názor. Alebo ačo je pravdepodobnejšie, ani nechce. Veď mu je dobre. A ,že kašle na svojich podriadených? Veď on kašle hlavne na všetkých občanov Martina.

    2007-10-12 13:25:25

    potešilo ma že mojmartin je nezávislé forum. môže zohrať významnú ulohu v regionálnej politike mesta. Ten kritizovaný malý počet, tuším 0.001, je len zdaním ktorý si menovaný nemenovaný nemusí ani uvedomovať. takže nedajte sa zrušiť, ani skorumpovať, ani zastrašiť lebo uloha tejto stránky môže byť významnejšia ako úloha mestského parlamntu aj primátorom. ked budú príspevky hodnotné, tak to O,OOl, môže byť zrazu 10.
    Len treba vydržať... držím palce

    2007-10-12 12:45:19

    Primátor je akože nepolitický , ale bohužial vysoko vydieratelný a skorumpovaný.

    2007-10-12 12:41:32

    Portál môjMartin je nezávislý, nepatrí mestu (MsÚ) a preto sa aj do budúcna netreba obávať odstraňovania "nepohodlných" príspevkov. Samozrejme s výnimkou tých, ktorých obsah je rasistický alebo sa v ňom vyskytujú vulgarizmy. Sme totiž už viac rokov jediný portál, kde je možné si vytvárať vlastné témy a diskutovať o nich. Ktosi sa tu nedávno vyjadril, že sem prispieva pomerne málo ľudí - skutočne si v niektorých diskusiách vymieňajú názory len niektorí z návštevníkov, avšak denná sledovanosť a čítanosť tohto fóra je veľmi zaujímavá a vysoká. Nie každý si dovolí napísať svoj názor, ale rád si prečíta názory ostatných. Sme tu pre všetkých... napíšte aj Vy svoj názor!

    2007-10-12 12:32:31

    Ešte som zabudol. Budte radi, že máte apolitického primátora. Vo Vrútkach to riadi určitá strana a smeruje to k .....!!!!!!


    Stránku spravuje a vytvorila ju spoločnosť Zetagroup Software s.r.o. | online užívateľov 691