Privátna zóna
Meno:
Heslo:
Partneri




10 Najčítanejších článkov
Posledné pridané firmy
Počasie v Martine
Meniny oslavuje
Dnes oslavuje meniny

Dnes >>
Sviatok práce
Zajtra >> Žigmund

Prajeme všetko najlepšie.
pošlite im pohladnicu
Myšlienka dňa
Žiarlivosť sa pozerá cez okuliare, ktoré robia z trpaslíkov obrov a z podozrenia pravdu.

 -- CERVANTES


Virtuálna prehliadka

Virtuálne prehliadky
Slovenska a Európy


Aktuality / Eaukcie
Elektronická aukcia mesta Martin
Redakcia portálu

 Telefón:
 0915 839 934

  e-mail: office@zetagroup.net

  DOSTUPNOSŤ PORTÁLU
  web: www.mojmartin.sk
Výrocia
zdroj: Wikipedia
Taxi in Martine
  • CITY TAXI MARTIN
    Telefón
    0905 333 233; 0902 333 233; 043-422 34 22; www.taximartin.sk

  • Registrácia
    Dnes je 01. May 2024 03:00:38
    Denné Menu Verejné fórum Ubytovanie Podujatia, Kultúra Šport Inzercia



    Fórum

    Vyhľadávanie:

    NOVY PRIMATOR...






    2007-10-12 12:27:25

    Normálne Vám závidím takúto rozbehnutú diskusiu. Aj Vo Vrútkach sa občania donedávna mohli na stránke mesta vyjadriť k novému primátorovi a najmä k novému prednostovi, ktorý sa na úrad dostal len vďaka strane smer, ktorá si ho tam dosadila. Pre pána Stahla bolo po prehratých voľbách v Martine dobré aj miesto na úrade vo Vrútkach. Tak sme si občania diskutovali až nám jedného dňa pán prednosta začal vymazávať príspevky a teraz dokonca spravili novú stránku mesta bez možnosti verejného fóra. No čo už pravda sa číta ťažko. Držím Vám Martinčania palce

    2007-10-11 21:32:00

    Tou pomyselnou latkou, nastavenou dosť vysoko, som myslel predovšetkým vážnosť tu opisovaných príspevkov. Tu sú uvedené fakty, tu sú otázky, ktoré môžu byť publikované napríklad v našom Tureckom živote, na ktoré by sme my očakávali odpovede. A ak by som sa dočkal vzájomného stretnutia terajšieho primátora s verejnosťou v otvorenej diskuzii a ak by on nabral tú odvahu odpovedať pri takomto stretnutí na otázky tu uvedené, asi by som potreboval služby niektorého oddelenia v našej MFN.

    2007-10-11 14:23:50

    Vazeni v prvom rade ak tu chceme diskutovat mali by sme sa vyvarovat osobnych invektiv. To neznamena ze ked ma niekto iny nazor ako ja musim ho osobne napadnut. Potom ta diskusia straca zmysel. To je to zakladne.
    A teraz moj nazor. Ani predchadzajuci ani sucasny primator neboli moji favoriti. Ale pri posobeni sucasneho vedenia ma uz od zaciatku zaujali urcite nestandardne veci. Kym zacnem tak sa opytam komu z vas zamestnavatel
    za poslednuch mesiacov zdvihol plat o 30 percent. Pan primator zacinal ako normalny riaditelik divadla. Po desiatich mesiacoch posobenia vo funkcii primatora mozeme obdivovat jeho paradny dom v Kalniku a nie lacny vozovy park v okoli baraciku. No nic dajme tomu ze sa zadarilo. To je prvy fakt. Clovek ktoreho si vybral Hrnciar za viceprimatora je dobre znamy ako solidny rozoberac majetku uz z posobenia v ZTS - investicne oddelenie. Okrem toho je pan Malik vedeny ako spolupcovnik STB pod krycim menom NOVAK a neviem ci ma moralne pravo zastavat takuto funkciu. Ma pomaly 70 rokov a vyzera ze guraz na ujedanie zo spolocneho mu ostala. To je druhy fakt.
    Akysi nezavisli poslanci si dali meno obcianski a maju tu drzost premenovat sa zastupcov obcanov hoci kazdy z nich dostal mozno 10 percent z celkoveho poctu hlasov obcenov mestskej casti. No a pod tymto menom schvaluju vsetko to co im vedenie strci pod nos. Stretavaju sa na nejakej zranici pred kazdym zastupiteslstvom a rozhoduju o peniazoch nas vsetkych. To je treti fakt.
    Z toho co avizoval primator sa zatial nerealizovalo nic. Cinnost policie je rovnaka ak nie horsia ako predtym. Stale rano sikanuju rodicov pri skolach za to ze nahodou zajdu s dietatom do nejakeho prejazdu. Nie su tu pre obcanov ale pre ich sikan. Parkovaci system ostal presne taky hlupy a kompliovany ako predtym. Hole su stale na bode mrazu ako cely cestovny ruch v Martine. Uz aj T.Teplice pochopili o com to je a dali sa do prace.
    Pan primator prijima svojic kamaratov podnikatelov a splaca im svoju kampan. To uz vidi aaj slepy. Nezaujimaju ho vlastni podriadeni.
    Nuz a aby bolo na splacanie treba klub hlupich poslancov mu zvysi plat.
    No a dalo by sa pokracovat. Toto je moja skusenost a som z nej smutny.



    2007-10-11 14:02:41

    ešte ma napadlo elemér, že znalosti mojej gramatiky sú na urovni polointeligenta. takže ja používam chrbát s písmenkom p. Budeš sa musieť s tým zmieriť a zaspávať s pomyslením že existujú aj takí. takže nie chrbtová ale ale chrptová kosť. No myslím, že ani jednou ani druhou nedisponuješ, alebo sa mi to len zdá ?
    ešte doplním, všímaj si menej detaily, lebo potom ti utekajú velké veci.
    Zatial ti ušlo všetko podstatné čo tu bolo povedané.

    2007-10-11 09:22:13

    Elemér, pís len o veciach, ktore dobre poznas a hlavne poznas ich pozadie. Pisat polopravdy ktorymi ta krmi Zivot Turca, to zvladne kazdy. Mozes si povedat, ze mas 100% infomacie o tom, ako to bolo? Ak nie, nezatazuj tuto diskusiu pripevkami, ktorymi evidentne nahradzas vlastny spanok.

    2007-10-11 08:09:56

    Fiskus ma uplnu pravdu o tom ze politik ma robit sluzbu obcanom a nie manazera. A to si neuvedomil ani terajsi primator. Je to iba biznisman a je mu blizka najma koncepcia \" vlastnych vreciek\" samozrejme aj jemu blizkym poslancom a vedeniu mesta.A elemer!! ze manazuje 200 ludi!! po prve je ich tak zhruba 150 a po druhe ani sa s nimi este osobne nestretol, ani o nich na chodbe nezavadi, nevsima si nikoho je mu to u riti ako sa pracuje na urade.Keby tak zostupil z tych vysin a konecne zacal naozaj pracovat.Urad nie je s.r.o.-cka, ale istitucia pre nas obcanov.

    2007-10-11 07:22:41

    kašlem na gramatiku, blbečku, je mi jedno čo si o mne myslíš. mne ide o obsah nie o prázdnu formu.
    hajzlíci neuvádzajú trendy, hajzlíci vodia ludí do pekiel. nenesieš žiadne riziko, lebo na to nemáš, a na zelenej lúke si sám nikdy nič nepostavil.O sebe si akurát moc myslíš, a pritom si nepochopil to najzákladnejšie.
    na europu kašlem tiež, tak ako ona kašle na mna. mna zaujímajú hajzlíci tu a teraz.
    ak ti to poslúži nazvať ma komunistom, len si poslúž, v zahmielaní a oblbovaní ši školený, možno že sa toho nikto chytí.tak ako kedysi sa tlačili do ritného otvoru rusom ty sa tlačíš kdesi do zjednotenej európy.
    ak nie si sluhom tak si otorokom, a otroctvo je horšie ako dobrovolná služba. si otrokom svojej pýchy, a tá skolila vačších hajzlíkov ako si ty.



    2007-10-11 07:02:03

    Čo očakávate od nového primátora? Zmení sa niečo v meste? taká bola štarovacia otázka. Elemér, skús odpovedaŤ konkrétne. Zmluvy s Brantnerom podpisovalešte p.Jokel a teraz ich pribetonáva viceprimátor Malík.Vieš, kde je momentálne Hrnčiar?

    2007-10-10 23:53:47

    Je dobry film na TCM , tak este som na fore.

    Bez urazky, pank KOjenec, terajsi primator nepotrebuje take P.R. ako byvaly,, t.j. organizovat predvolebne mitingy za mestske peniaze v priestoroch mestského uradu ...kde sa nikdy nic nevyriesilo a primator tam aj so svojimi vazalmi bezbreho klamal vsetkych ktori prisli ...teda vacsinou dochodcov alebo nastartovanných psychopatov so zoznamom pripomienok v ruke. A nesranduj, nozaj to myslis vazne, ze latka je nastavena vvysoko? A kde prosim ta.. ??V urovni TVT? V parkovacom systeme v centre mesta? V organizacii a praci mestskej polcie? v kvalite pesej zony? V architekture KOsut? V Kvalite stavby millenia a pesej zony? V orgaanizovani stupidnych ankiet o zalozeni mestkej akciovky na vystavbu MArtinskych Holi? V pocitani cestujucich v MHD zamestnancami uradu a samotnym primatorom? v kvalite slizieb na letnom kupalisku? V tunelovani pri stavbe krytej plavarne? V bohovo vyhodnych zmluvach s Brantnerom na verejne osvetlenie na 15 rokov ? S boho vyhodnoyú zmluvou , opat s brantnerom na udrzbu zelene v meste ? S elaboraciou faktur ex post? No teda, latka je fakt vysoko, asi tak minus dva metre. Ta latkka lezi vedla toho "p" v chr"p"tovej kosti, resp. tam kde ta kosť končí a asi 10 cm nižšie smerom dopredu...

    2007-10-10 23:25:09

    Elemér, chyba pri písaní sa stane každému, preklep je preklep a možno si ho všimneš až po kliknutí. V tejto debate sú preklepy nepodstatné, myšlienky sú tým hnacím motorom. Vidíš sám, že aj Ing. Rudolf z TVT sa sekol, zobral si príliš osobne vety v príspevku, vety ktoré mu vôbec nepatrili. Proste adrenalín. Ak osobne pošlem jeden tex dvakrát, je to asi tech. problém s PC. Zmením tému, čo také stretnutia primátora s nami občianskymi hovienkami, ako to robil bývalý primouš? Bolo to vtedy robené len pre dôchodcov? Možno by sme museli na takéto stretnutia chodiť do kulturáku v Dražkovciach, možno pred .... Ale o tom to je. Nikto nechce haniť prácu, ktorá má zmysel a trafí sa účinkom pre rozvoj mesta, prospech občanov. Vy ste mladí a patrí Vám budúcnosť, rozhodovanie o nej. A myslím si, že to Leninské (3 x) učiť sa, nebolo z Voloďovej hlavy. Držte latku, je položená dosť vysoko a kašlite na preklepy.

    2007-10-10 23:00:32

    Cau Fiskus, musim osobne ked sa mi aj ty tak venujes. Táto debata ma baví, ale neviem ci aj ostatných 3 - 4 účastnikov , ktorí na toto fórum chodia. Myslím že sem chodia len bývalí a súčasní zamestnanci mestského úradu, prípade neúspešní a úspešní " komunálni politici". Takze mozes kludne zmiernit kaliber, celospolocenský dosah tohoto fora je 0,001. Ale k veci:

    Chrbtová kost je od slova chrbat, teda sa tam pise "b" a nie "p". NIekomu s zda malickost, ale silu tvojich argumentov to hodne zizuje, kedze IQ je spojene s ovladanim gramatiky. To je akoby si povedal biča, namiesto pi...

    SLuha sluzi, teda poslucha rozkazy svojho pana, politik, ak mas na mysli ozaj politika a nie figurku, udava trend, kreuje na zelenej luke a nesie riziko, ak chapes co tym myslim. SLuha a politik nemaju stycnu plochu. Prosim ta, zanechaj tie bolsevicke marx - leninske defincie o ulohe komunistickych politkov v sluzbach pracujuceho ludu a zobud sa do 21 storocia a zjednotenej europy. Viem je to tazke, lebo ty to mas asi v krvi, ale nerobis dobry dojem na ostatných troch učastníkov tejto debaty.

    Ale inak mas inspirativne poznamky ,takze pis nadalej...

    Tebe Fiskus cest praci a inak pekny večer.

    2007-10-10 22:55:50

    Cau Fiskus, musim osobne ked sa mi aj ty tak venujes. Táto debata ma baví, ale neviem ci aj ostatných 3 - 4 účastnikov , ktorí na toto fórum chodia. Myslím že sem chodia len bývalí a súčasní zamestnanci mestského úradu, prípade neúspešní a úspešní " komunálni politici". Takze mozes kludne zmiernit kaliber, celospolocenský dosah tohoto fora je 0,001. Ale k veci:

    Chrbtová kost je od slova chrbat, teda sa tam pise "b" a nie "p". NIekomu s zda malickost, ale silu tvojich argumentov to hodne zizuje, kedze IQ je spojene s ovladanim gramatiky. To je akoby si povedal biča, namiesto pi...

    SLuha sluzi, teda poslucha rozkazy svojho pana, politik, ak mas na mysli ozaj politika a nie figurku, udava trend, kreuje na zelenej luke a nesie riziko, ak chapes co tym myslim. SLuha a politik nemaju stycnu plochu. Prosim ta, zanechaj tie bolsevicke marx - leninske defincie o ulohe komunistickych politkov v sluzbach pracujuceho ludu a zobud sa do 21 storocia a zjednotenej europy. Viem je to tazke, lebo ty to mas asi v krvi, ale nerobis dobry dojem na ostatných troch učastníkov tejto debaty.

    Ale inak mas inspirativne poznamky ,takze pis nadalej...

    Tebe Fiskus cest praci a inak pekny večer.

    2007-10-10 21:48:47

    saskia to s tým odvážnym poslancom myslela asi trochu inak, elemér.
    zrejme myslela, že má ešte chrptovú kosť.
    Neviem kolkí z nich majú chrptové kosti, no je celkom možné, že niktorí si ich budú chcieť narovnať.

    2007-10-10 21:15:08

    elemér,

    ked pôjdeš oberať jablká do talianska a zarobíš 100 litrov je to v poriadku. ked budeš okrádať spolubčanov v podnikaní a predáš im hovno v papieri a zarobíš na tom 100 litrov, to sa tiež nedá vytknúť, lebo si tie hovná nemuseli kúpiť. No ked budeš robiť verejnú funkciu kde spravuješ majetok za milony a riadiš 200 ludí tak to v poriadku neni, lebo si sa rozhodol byť politikom a politikum je služba ludom, nie úžera !!!
    Takže v prvom rade nie si manager, ale politik, teda sluha. Ak nechceš byť sluhom, lebo ti to pýcha nedovolí, tak predávaj hovná v papieri.
    Ked to pochopí dostatočné množstvo ludí,voličov, čomu verím, politici tohoto plemena vyhynú ako americkí indiáni.
    Takže netvár sa akože nič, lebo na tieto záklané princípy sa už prišlo, a je len otázka času kedy budú naplnené.

    Dobre urobíš ak ich začneš brať do úvahy čo najskôr, lebo nikedy môže byť aj neskoro.

    2007-10-10 20:40:35

    Ad plat primatora - 100 litrov mesacne: myslte si ze clovek co manazuje budget cez 3/4 miliardy rocne a zamestnava 200 zamestnancov by mal zarabat 25 tisic v hrubom ???? AJ 100 tisic je malo. . . choddte oberat jabka do talianska a mate tolko isto.. . alebo kolko tak asi majitel zastrcenej benzinky z 3 zamestnancami ??? Prosim Vas co tu zavdite 2500 Euro ?? Kolko to zaraba robotnik vo vychodnom nemecku???
    btw. zo suzan sa mi chce zvracat ... a pozdravujem aj jedneho odvazneho poslanca co bol proti. Neviete ? Byva v panelakovom byte v KOsutoch ? Saskia moja zlata, ty ho naisto poznas , tak ho pomenuj...nech vieme..a co to je prosim ta za odvaha ??? Co mu strhnu s z platu, zavru ho do basy ci co? ved nech hlasuje ako chce preboha, ze by uz aj na hhlasovanie v mestskom zastupitekstve bolo treba odvahu ??? Co ich tam ten Hrnciar bije po prstoch za zle h alsovanie, ci im to strha z odmien ?? SHadow, ja aj slovensky pravopis poznam a madarsky nick za nic nevymenim, viiszont lattasra holnap kedves baratunk.

    2007-10-10 20:20:46

    pán primátor, som smutný z toho, že som Ťa volil, ale nie preto, že čítam čo o Tebe píšu, každý má svoj názor, ale z toho, že si nedodržal slovo, že všetky otázky a odpovede s pred volieb ostanú na Tvojej stránke. Miesto toho si ju zrušil a pri Tvojej fotke sa na Tvojej stránke objaví odpoveď,že je v rekonštrukcii.Myslím si, že si týmto veľa svojich voličov sklamal a ja sám neviem, aký argument možem použiť na Tvoju obhajobu.

    2007-10-10 15:28:58

    Milý Elemér,
    poviem ti iba toľko, že sa hanbím, že som Martinčanka. Pretože každí kto nie je z Martina iba kýve hlavou nad tým čo sa to tu robí!!!!!!

    2007-10-10 12:24:04

    elemér,
    vypustil si tu na nás jedným dychom kopec informácií, a vypadá, že tie informácie máš s prvej ruky, akoby si ich mal priamo pod nosom či priamo z mestského úradu...
    To, že bol či je bernát gemblerom sa vedelo a vie, no teraz tam sedí iný " "gembler" ktorý si nechá bez mihnutia oka odsúhlasiť 100.000 plat bez mihnutia oka. Na to mi odpovedz, ???
    ked sa tu budeš obhajovať, že je to bežná prax, tak na takú odpoved ti kašlem, lebo ja osobne trvám na charakternosti mestských pánov a na bežnú prax v iných mestách a štátoch hlboko kašlem. ak sú všade inde hajzlíci, prečo by mali byť aj v Martine ? je to len vecou požiadaviek voličov, a verím, že v tejto požiadavke neostanem sám...
    ked bude primátor a radní páni stáť za niečo, tak sa im obyvatelia tohoto mesta poskladajú na päťnásobný plat, len to treba najprv ukázať.
    ked budú mestskí páni charakterní, tak každé ich rozhodnutie bude v súlade s ich charakterom. vtedy sa obyvatelia tohoto mesta nemusia obávať defraudácie verejných penazí. zatial to vidím na každom kroku a príde doba ked sa to radným pripomenie.
    je dobré primomenutie strarých chýb, no stavať svoje pôsobenie len na tomto fakte je kontraproduktívne.



    2007-10-10 08:33:40

    Súhlasím so Saskiou i Shadow-om a samozrejme aj s kojencom.Ak by bola Suzan lekárka práve by porusila lekársku etiku vynasanim na svetlo sveta zdravotne problemy p.Bernatovej. A tiez lekar , ktory nevie s akym "i" sa pise sympaticka je trochu mimo.Nie sme tu Bernatovci, ani ini "ovci" sme len normalni a mame otvorene oci.

    2007-10-10 07:42:17

    Michal, vďaka za to uznesenie, Naozaj tam nie je nič o križovatke. Ale jeden odvážny poslanec bol proti. Aj to je odvaha od neho. Čo to máš s tou Valikou? nejako tomu nerozumiem.

    2007-10-10 07:29:30

    Suzan, ak je pravda , čo píšeš, že si lekárka, tak ti treba urýchlene odobrať diplom. To, čo píšeš, je hyenizmus.Mimochodom aj ja si pamatám, čo sa robilo v meste od r. 1989. Poznala som aj p. Jokla. A čo úradníci? Tí tiež vedia toho dost. Elemér, trestné oznámenie mal predsa podat súčasný primátor. Ja tiež čakám na výsledok. Ak máte veštecké schopnosti, že viete, že za príspevkami, ktoré sa tu objavujú, sú určití ľudia, skúste tie svoje veštecké dary využiť zmysluplnšie. Mimochodom , píšete pod vlastnými menami?

    2007-10-10 07:24:34

    Elemér............preco si sa premenoval na SUZAN.....? Ked uz tu pises icoviny, skus aspon pochopit, ze nie kazdy co ma nazor musi byt nutne bernatovec. Vsetci mame chyby. Aj bernat ich mal. Rozdiel vsak je v pomere - teda kto ma kolko tych chyb. My, co tu piseme mame iba svoj vlastny nazor a otvorene oci. .............ze si lekarka????, Hypokrates sa zrejme prehodil na druhy bok

    2007-10-10 02:44:29

    ALL
    Priatelia z toho co tu je popisane jasne vyplyva za sa tu prihlasuju Bernatovci pod roznymi nickmi. Tuto stranku vacsinou navstevuju mlady ludia. Jedine Bernat vie ako to bolo za Jokla, ktoreho z nasej generacie uz nikto nepozna. Detailz ktore su tu opisane moze vediet len niekto kto sa tej masinerii dokonale vyzna. Byvaly primator. Akceptujem vycitky keby ich podpisal vlastnym menom. Nech sa prizna ze je gambler a chorobny hrac , ktory prehral cely svoj majetok. Je smutne ze jeho sympatycka manzelka uz 2 krat skoncila na psychiatrii po neuspesnych pokusoch vziat si zivot. Som lekarka a viem anamnezu. Dohnal ju k tomu on. Potreboval by intenzivnu psychiatricku liecbu. Verte mi. Jeho cas definitivne skoncil . Navzdy. Dufam len ze treti Vandin pokus nebude uspesny... Je to chudak

    2007-10-10 00:16:50

    elemér, nezdáš sa. Nie tým, že tu máš najdlhší príspevok, valiku si riadne síce vo svojom príspvku potento..toval, možno vieš o koho ide. Potom píšeš že odchádzaš a fiskus odpísal. Posledná veta jeho príspevku 9.10. je však to pravé "orechové". Len si predstav vec, že urobíš čiaru za tým čo bolo. Zažili sme Jokla ktorý tak šetril na zasadnutiach rady a MsZ, že dnes by to poslanci a pridružená široká suita tzv. nerozchodili. Napríklad aj takúto vec mal možnosť nový primátor zmeniť. Zobrať lacný žvanec darmožráčom, z ktorých nie jeden má mesačný príjem cez hranicu 10-násobku životného minima v SR. Nerátam dôchodcov v našom mestskom parlamente, to je iná krvná skupina. Páni, dámy, len pokračujte v príspevkoch.

    2007-10-09 23:41:45

    Naozaj si myslíte že 12 mesiacov stačí na to aby už boli vidno hmatateľné výsledky práce nového primátora?? Veď to tu 12 rokov bola mašinéria ktorá sa ani nedá pomenovať ako fungovala , či skôr nefungovala. Skôr treba vysloviť uznanie primátorovi že dokáže pracovať s takou poslaneckou suitou, akú mu občania dopriali, že z nej dokáže vydolovať podporu osolenú nezmyslami ako je napríklad návrh na 10 % zníženie počtu zamestnancov - úradníkov do konca roka, ako navrhol nemenovaný poslanec dedko - vševedko - ...no,dúfam že sa poslancom sa už dobre sedí v špeciálnych VIP lóžach a rokovacom salóniku, keď už tak obetavo źafinancovali partizánsky realizovanú rekonštrukciu zimného štadióna "s dodatočným navodením právneho stavu " ako nás poučil p. bývalý primátor. . . ozaj , ako je to s trestným oznámením za falšovanie, pozmeňovanie či antedatovanie verejných listín / rozumej dodatočné vypracovaníie faktúr pod rúškom tmy dva mesiace po prehratých voľbách /, na bývalého primátora? Na toto by som chcel od Valiky, MIchala či koho počuť odpoveď. Či to nový primátor môže aj za kvalitu pešej zóny, ktorá má svoj polčas rozpadu už zrejme za sebou ..lebo do výberu mateeriálov vstúpil iný všeumelec a vševed Stanislav B. a osobne dojednal všetko, od nekvalitného skla na millenium , cez predražené lampy, na pešiu zónu z kotorých bolo treba polovicu rklamovať už po prvej zime, až po ultra tenké dlaždice ktoré teraz praskajú samé od seba... tak trpezlivosť, stavebná uzávierka v Košútoch už skončila, asfaltovať v meste už môže aj jniekto inný ako ZLiate asfalty Macha a Šebestovej, parkoviská na sídliskách sú už vo výstavbe, pokiaľ viem tak 30 melónikov pôjde priamo do sídlisk tento a budúci rok a tiež je pozitívne, že na poslancov a občanov už nikto neziape so vztýčeným prstom ako Usama. Martinky už samozrejme nebrzdí mesto , ale už len nenažranosť jedného zo súkromných účastníkov stavebnho konania, ktorý nemá a nemá dosť...a tak sa šolichá s 30 ročnou Pomou a čaká na koľko stúpne cena jeho pozemku pod plánovanou lanovkou..

    2007-10-09 08:37:46

    Ja neviem prečo by mali byť nespokojní s terajším vedením mesta len príbuzní, alebo známi bývalého primátora, či neúspešných kandidátov a nebodaj samotní neúspešní kandidáti na primátora? Ja si myslím že ľuďom sa časom otvoria oči, čo sa pre mesto robí. Samozrejme nič.A nevyhovorí mi to ani elemér ani karkos ani nik iný. Napíšte sem niekto (ale ak sa dá prosím slušne a k veci) s čím ste spokojní, čo sa od januára urobilo v meste Martin. Konkrétne niečo, čo vyšlo od terajšieho vedenia v prospech občanov tohto mesta a pre toto mesto.

    2007-10-09 08:01:14

    elemér,
    brilantný príspevok, ty si im to nandal
    ale čo my, čo nie sme bývalí primátori, poslanci, ani bývalí kandidáti na primátora, ani ich príbuzní... ?
    Zostáva nám sa len topiť v bahne stoky nážho mentálneho marazmu ! čo iné.

    2007-10-08 22:14:37

    páni a dámy , ospravedlňujem sa, že som vstúpil do vašej debaty, odchádzam a prajem veľa zdaru vo vašom sebaukájaní sa ukrivdených v bahne stoky vášho mentálneho marazmu . Viszont látasra ...

    2007-10-08 22:08:52

    No a zabudol som aj na neúspešného kandidáta na primátora, ktorý nám tiež svojou troškou prispel do debaty aby si prinzal porážku a venoval sa svojej kampani na ďalšie voľby ,aby sme videli ako sa to má robiť...

    2007-10-08 22:07:18

    Vyzývam tu bývalého primátora, jeho príbuzných aj poslancov ktorí sa účastnia teto debaty pod rôznymi nickmi aby sa nehanbili podpísať a až potom kydali hnoj na primátora. Inak ich názory nie sú hodné povšimnutia.
    P.S. Valika, teba ten Michal , asi dobre pich---l, choď ty radsej aj so svojimi troma kamarátkami hrať do parku žolíka...


    2007-10-08 11:08:30

    No partia tzv.občiansych poslancov, to je zdá sa unikát aj v rámci celej SR. Volili sme síce oficiálne nezávislých poslancov, ale pokial viem žiadnych občianskych poslancov. Dali si to patentovať? Ale sedí to, to sú tí, ktorí sú najviac zaviazaní p. Hrnčiarovi. Tí, ktorí najviac profitujú z jeho nemohúcnosti. Tí, ktorí najviac okrádajú svojich voličov svojimi hlasovaniami. Tí, ktorí odsúhlasili zaujímavé "mimosúdne vyrovnanie". Tí, ktorí menia svoje názory podľa momentálnrj situácie.

    2007-10-08 10:18:29

    RE.Saskia
    Uzn. č 116/07 z 30.7.2007
    Predali 19 082 m2 na lúke medzi Košútmi I. a II. v prospech QUEEN INVESTMENT s.r.o., so sídlom Banská Bystrica, za cenu 1.000,- Sk/m2. Ak by to predali len za cenu z roku 2004 tak je to o 10 miliónov viac. Dobrý kšeft urobili pre seba. Primátor a tzv. partia občianskych poslancov Ruda Kollára.
    Križovatka je len finta pre blbých, tú by si musel investor postaviť za vlastné, tak ako Billa, Tesco, Tulip.
    Prečo asi taká náhla zmena a ústretovosť v postoji mesta, teda jeho vedenia ?

    Košúty II. tešme sa, rovno pod oknami Kernova 6 a 8 na lúke nám vyrastie Kauflant aj s veľkým betónovým parkoviskom. Krásna architektonická krabica. Tešme sa na celodenný aj nočný hluk a smrad zásobovacích aut.
    Ozaj na toto musel primátor vymeniť architekta mesta aby mu predostrel nový pohľad na mesto?

    2007-10-08 09:20:02

    Karkos, zrejme patríš do fanklubu primátora Hrnčiara.To je úplne v poriadku, ale ak s takým slovníkom ste tam všetci tak mu nerobíte dobrú vizitku. Je normálne, že ak niečo v meste nefunguje, alebo je zlé.občania v prvom rade kritizujú primátora.On je ten, kto je za to zodpovedný. Bolo to tak za Jokla, Bernáta aje to aj za Hrnčiara.Alebo p. Hrnčiar nevedel do čoho ide? A prečo zrušil tú svoju stránku, ktorú občanom slúbil?Potom to vyzerá tak, že sa pred zodpovednos´tou schováva.Mne vobec nevadí, že je primátorom p.Hrnčiar, vadia mi tie špinavosti, ktoré sa robia a to, že Martin akoby zaspal. A ešte niečo. Nemal by demonštartívne porušovat napr. dopravné značky s komentárom,že on si to može dovolit, lebo on je Pánom nad policajtmi a jemu nemožu nič urobit.

    2007-10-07 22:34:10

    Ten primator je poriadny hajzel. vcera bolo zle pocasie. To by sa za Bernata nemohlo stat. Ako sme to pre Boha volili? Som zvedavy ci bude cez zimu dost snehu. Ak nie bude to vina primatora. Nech si ma potom nepraje. Suhlasim so vsetkymi troma co tu pisete. Najviac ma nastvalo za vcera meskalo lietadlo z Blavy do Honkongu a tiez za to moze ten hajzel Hrnciar.Dufam len ze nenastane koniec sveta

    2007-10-07 19:59:40

    Re: mojko
    možno že to vôbec neprehánam, možno že to prehánajú všetci ktorým je to jedno.A tých je povačšine mnoho alebo vačšina.
    porozmýšlaj o tom mojko

    2007-10-07 19:53:39

    Re: stratos
    ak si sa stačil odkoplexovať tak len vdaka tomu, že tiež patríš medzi hajzlíkov a nevidíš si dalej ako na spičku nosa.
    alebo medzi radových voličov ktorí potrebujú podobných ako si ty, lebo bez teba, by neboli ani oni.
    drž sa strakoš !

    2007-10-07 15:13:47

    tiež nemám rád Hrnčiara pretože zastavil všetko dobré ale fiskus to asi preháňa

    2007-10-07 14:30:07

    ***prispevok porusil zasady slusneho spravania a preto bol vymazany***

    2007-10-04 20:58:55

    chcel som povedať poslednou vetou, že starú garnitúru by som nevolil, lebo tá novodila atmosféru ešte vačšej nenažranosti. To že boli skromnejší vo svojom braní je ale nespochybnitelné, no máme nárok na čistých politikov na všetkých urovniach.
    Budem voliť primátora ktorý slúbi toto:

    1./presadí vo svojom volebnom období/ že bude voliť 51 percent občanov mesta, inak je volba neplatná
    2./predadí vo svojom volebnom období/ že vznikne po volbách kolegium občanov ktorí budú kontrolovať činosť mestského úradu a primatora, toto kolégium bude navrhovať aj odstúpeníe poslancov a primátora, bez zmeny volebného zákona, tým, že odporučenie kolégia bude pre nich závazné.
    3.Primátor sa vzdá doterajšieho platu v prospech mesta, jeho mzda bude na urovni priemernej mzdy. Odmietne služobné auto ak má svoje vlastné, a ušetrené peniaze ostanú na iné účely. Bude pracovať 8 hodím dene za mzdu a 8 hodín denne v prospech občanov mesta, bez nároku na odmenu.
    4.presadí u poslancov že poslanec, je služba ludom, a za služby sa neplatí, lebo čo ktorí dá, ked mu je zaplatené ?

    dalšie body napíšem nabudúce

    Myslíte, že je to utópiou ?
    Nevypadá to celkom reálne ?


    2007-10-04 20:02:21

    Súhlasím


    Stránku spravuje a vytvorila ju spoločnosť Zetagroup Software s.r.o. | online užívateľov 690