Privátna zóna
Meno:
Heslo:
Partneri




10 Najčítanejších článkov
Posledné pridané firmy
Počasie v Martine
Meniny oslavuje
Dnes oslavuje meniny

Dnes >>
Sviatok práce
Zajtra >> Žigmund

Prajeme všetko najlepšie.
pošlite im pohladnicu
Myšlienka dňa
Láska je tá, ktorá ostáva stále - či jej všetko dávame alebo všetko odriekame.

 -- GOETHE


Virtuálna prehliadka

Virtuálne prehliadky
Slovenska a Európy


Aktuality / Eaukcie
Elektronická aukcia mesta Martin
Redakcia portálu

 Telefón:
 0915 839 934

  e-mail: office@zetagroup.net

  DOSTUPNOSŤ PORTÁLU
  web: www.mojmartin.sk
Výrocia
zdroj: Wikipedia
Taxi in Martine
  • CITY TAXI MARTIN
    Telefón
    0905 333 233; 0902 333 233; 043-422 34 22; www.taximartin.sk

  • Registrácia
    Dnes je 01. May 2024 10:45:57
    Denné Menu Verejné fórum Ubytovanie Podujatia, Kultúra Šport Inzercia



    Fórum

    Vyhľadávanie:

    NOVY PRIMATOR...






    2009-04-27 00:45:48

    Našťastie na matrike sú zamestnané len ženy, tak ich pupuško nemal za čo obchytkávať. Zakotkodákal kohútisko jeden, aj smetisko s kopou hnoja si našiel. Rukolapne sa prejavil človek, mladý a vzdelaný,úradník samosprávy.
    Dosť bolo humoru v našom meste,keď podnapitý hlavný kontrolór preparkovával svoje vozidlo. Vydržíme mlčať.... pán primátor.

    2009-04-26 08:41:47

    Milan2, máme fajn primátora, ako píšeš." Bernát mal iba kauzy. "Ale neobsadil úrad buzerantami. Martin sa zviditeľňuje, transparentne. Nový pohlad.Sexualny škandál, panebože,čo nás ešte čaká?? A p. prednostka by mala odstúpiť. Ona je zodpovedná za to, čo sa jej robí na úrade.

    2009-04-19 14:05:19

    marpo, nikdy by som si nedovolil očierňovať niekoho, a už určite nie učiteľky. To po prvé. Po druhé neskúmam, kde kto pracuje. Vychádzam z osobnej internetovej stránky p. primátora, andrejhrnciar.sk , kde sa pod odsekom Andrej Hrnčiar, -manžel a otec- píše.... Martina, momentálne posobí ako učiteľka na I.stupni ZŠ. To nie je ohováranie, to je fakt. Ak sa niečo zmenilo, mal by p. primátor svoju stránku aktualizovať. Ak podľa Vás niekto dezinformuje verejnosť, určite to nie som ja!

    2009-04-19 10:45:06

    Chcel by som reagovat na prispevok pana/pani s nickom sos, kde pise ze ucitelky specialnych skol sa maju dobre a vyvazaju sa na firemnom aute.

    Takze poprve: neociernujte meno uciteliek specialnej skoly, lebo mozete zle skoncit. specialna skola nema ziadne svoje sluzobne auta a ak sa aj vozia do skoly, tak su to ich sukromne auta a do toho vas nic.

    Podruhe: pani primatorova ako pisete, uz cely tento skolsky rok nie je ucitelkou specialnej skoly v Martine, takze tieto inofrmacie si nabuduce overte a az potom vypisujte taketo clanky a teda dezinformacie pre verejnost

    2009-04-18 15:38:36

    Pán primátor, veľmo pravdomluvný človek, čo dnes robí? Čistí mesto, alebo sa lúči so snehom na Holiach? Kedyže budú tie kamery v Martine? December je preč, apríl čoskoro, čo sa deje vo výberovom konaní? Dokonca Europskom? Nie je záujemca? Šéf Gaya už dostal zaplatené? Je novým šéfom vodární. Alebo mám zlé informácie??? Alebo nebudú, lebo je kríza??P. primátor, bola to vaša PRIORITA. Už nie je????

    2009-04-17 23:29:50

    sos, skutočne chudobný človek vládne mestu, človek z dediny pri meste zošrotoval v spolupráci s ŠTB celé mesto. Počúvajme čo povie voda.

    2009-04-17 22:26:22

    Máme naozaj "fajn" primátora. Vraví niekedy aj pravdu? Mladícke výčiny "vraj " pominuli. Naozaj??? Učiteľky špecialnych škol sa majú super. Ako napr. pani primátorová. Vozí sa na firemnom aute. Učitelia , čo sa sťažujete? Najvačší úspech - Martinské Hole....Tie pozemky sú už v poriadku? Vraj špinavú kampaň viedli proti nášmu Andrejovi. KTO??????

    2009-04-17 22:03:14

    http://www.pluska.sk/slovensko/2009/04/andrej-hrnciar-z-kanalov-na-radnicu.html

    super clanok. Mame fajn primatora. bernat mal iba kauzy

    2009-04-11 01:33:35

    Jarná únava naplno zasiahla poslancov nášho mestského parlamentu, finančná kríza sa ich netýka. Pán primátor je tiež spokojný, stratil v tejto otázke prah citlivosti,nereaguje, plat mu porastie. Zasiahnuť by mali občania, ale v tejto otázke je rezerva. Centrálna banka predpovedá ekonomike prudký pád, naši poslanci schvália stabilizovanie podložia na zimnom štadióne. Úžas schválenej sume (po starom 12,9 mil. Sk), úžas občanov s hlasovaním, keď táto suma nemusí byť ani konečná. Janušek sa musí červenať, že nemá takýto zbor poslancov. Veľa zdravia a úspechov, menej lží a poloprávd Vám prajem.

    2009-04-07 06:42:11

    Taras, akosi si to nezvládol a stratil si nervy ( reakcia na Severku ), no myslím si že by si si mal zachovať úroveň. Však si v minulosti celkom slušne a myslím že aj kľudne pýsal, keď si obhajoval určité " postupy v kauzách " nového vedenia mesta. Ale tento Tvoj skrat musela Severka vyvolať zrejme pre Teba veľmi vážnymi a možno aj známymi informáciami. Ale Taras hlavne kľud a pokiaľ možno tak slušnejšie. Maj sa pekne !

    2009-04-06 23:17:59

    Som riadne zaskočený,že admin nezasiahol a taký vulgarizmus od nick taras na adresu severka je tu stále zverejnený. Taras I. či II., toto lokálne fórum nie je o "vojne" v samospráve ,je to len akási zábava a určitá výmena názorov, postrehov a možno aj nabádania niekoho ku niečomu. Ak je však podľa teba severka to čo o nej píšeš, tak potom ja zverejním, kto si ty nick.

    2009-04-06 08:47:03

    taras, čo si to IP oňuchal ?

    2009-04-05 23:46:48

    Milý Taras, ďakujem Ti za rýchlu reakciu, vidím, že som zaťala do živého a stratil si argumenty. Keď píšeš, že nemá význam reagovať, tak prečo reaguješ??? a ešte takým primitívnym spôsobom ??? Len si mi tým potvrdil, odkiaľ dostávaš tie Tvoje pomýlené informácie. Všetko čo som napísala je pravda a za tým si stojím. A to ešte nie je koniec.....
    Ak sa naozaj bude meniť upratovacia služba, tak len v tom prípade, že by to bol pre Zábronského ešte lepší kšeft.

    2009-04-05 23:07:30

    prispevok bol vymazany nakolko obsahoval vulgarne slova ......

    2009-04-05 22:45:15

    Zdravím Ťa Taras, teraz naozaj neviem či úmyselne klameš, alebo máš iba skreslené a nepravdivé informácie. Ja na rozdiel od Teba, kým tu niečo napíšem, tak si svoje informácie preverím. Napríklad: Je pravda, že TURVOD zmenil firmu na upratovacie služby, ale nie za Bernáta ako píšeš, ale na príkaz nášho milého pána primátora Hrnčiara !!!! On sám vybral firmu a povedal, že musí vyhrať a basta !!!! ( Viem dokázať !!! - firma ELASTIC M ).
    Takže neviem, čo s tým má spoločné p. Bernát. Aj keď nie som jeho sympatizantka, všimla som si a myslím, a nie len ja, že také špinavosti ako za Hrnčiara sa tu nikdy nerobili. Keby by som si mala teraz vybrať madzi tými dvoma, tak určite by to nebol Hrnčiar.
    A na margo Bernátovho hotela v Chorvátsku - celý svoj produktívny život zarábal, z toho dostatočne dlho bol primátorom, takže si ju mal z čoho kúpiť (ak vôbec je jeho), ale Hrnčiar sa rozváža v niekoľko miliónovej audine, v Kalníku postavil miekoľko miliónový dom, v Martine má byt v ktorom mal trvalý pobyt, aj keď tam vôbec nebýval, len aby mohol kandidovať na primátora a teraz som sa dozvedela (toto nemám overené), že ďalší má dom na Stráňach. Je to veľmi podozrivé, nemyslíš ??? Keď si preverím ďalšie Tvoje " informácie", tak zasa napíšem. Podľa tvojích reakcií mám podozrenie, že aj Ty si jeden z tých ktorí dostali za odmenu dobrý post v niektorej Martinskej firme, ako niektorí naši spoluhlasujúci poslanci (17 kusov z Čiernej Pani)....

    2009-04-05 13:56:13

    Taras,ty si bol v tom "Bernátovom luxusnom hoteli"? Tá závisť ťa ešte neprešla???? Mimochodom,choď sa pozrieť na Stráne, ul R. Viesta, na luxusne prerobený dom, v ktorom má náš primátor adresu trvaléko pobytu.

    2009-04-04 12:50:53

    Suhlasim s Vami. Ale aj Bernat by nam mohol vysvetlit odkial zobral peniaze na luxusny hotel v Drveniku, ktory vraj vlastni. Mozno vyhral peniaze v Herniach, ktore tak rad navstevuje. casto ho vidat v Kocke na Severe aj s byvalym riaditelom vodarenskej spolocnosti, ktory je vraj tiez gambler ako byvaly primator. Mozno sa treba opytat aj byvaleho ekonomickeho riaditela vodarenskej preco dal zrusit sutaz na upratovacie sluzby a podpisal zmluvu so spolocnostou, ktora dala o milion vyssiu cenu. Vo vodarenskej sa hovori ze to bolo na pokyn Bernata. Zeby bola vymena vo vodarenskej urobena preto lebo sa zistilo ze sa tam tuneluje spolocnost a ze to ovlada Bernat? Mozno sa treba byvaleho ekonomickeho riaditela vodarenskej opytat ktora firma mu stavala rodinny dom na lipovci a tiez ci ta ista firma nerobila vylucne pre vodarensku spolocnost? Ozaj cistic vies o tom ze chatu Magistrat predaval Bernat a tiez, ze mesto nevlastnilo na Holiach ziadne pozemky?

    2009-04-04 10:07:00

    Hrčiar a Severka, zaujímavé príspevky. Bolo by dobré spýtať sa pána primátora aj na rôzne iné zahmlené kauzy, ako napr. : Vysporiadanie pozemkov na Martinských Holiach, primátorova Audina, chata Magistrát, výberové konania na práce a služby, umiestňovanie svojich " verných " do vedúcich pozícií vo firmách, atď. Martinčania zobudte sa !!!

    2009-04-04 09:42:20

    Hrčiar, máš úplnú pravdu. Ťažko si predstaviť, že primátor mesta v ktorom ani nežije by hájil záujmy občanov Martina. K tej jeho transparentnosti asi len toľko: Treba sa ho opýtať ako sa dostal veterinár (Rastislav Zábronský , firma GAYA - veľmi blízky priateľ nášho pána primátora) bez výberového konania na post generálneho riaditeľa TURVOD-u, prečo bol zo dňa na deň odvolaný ekonomický riaditeľ TURVOd-u, prečo bola odvolaná z funkcie výrobná riaditeľka ???? Odvolanie bývalého generálneho riaditeľa tiež zabezpečil " trojzáprah " Hrnčiar, Malík, Zábronský, pracovnými metódami týchto "špecialistov" ktoré sú lož, klamstvo, manipulácia, sľuby, vyhrážky a možno aj korupcia. Prečo asi? Žeby fondy z EÚ? Títo odvolaný riaditelia boli všetko uznávaní odborníci a schopní pracovníci, ktorí zabezpečili prosperitu firmy. Kam až siahajú chápadlá chobotnice ?? Ktorá prosperujúca firma je teraz na rade ???

    2009-04-03 23:47:58

    V Považskej Bystrici sa občania nebáli a dali jasne najavo, ako odvolať neschopného primátora mesta, keď im začala smotana kysnúť. Mesto Martin nebude už v tomto prípade ani pilótne prvé a ani transparentné.

    V zväzkoch novín SME píšu o akomsi primátorovi, dodržím však moratórium, aby sme nepoškodili práva občanovi mesta Martim, t.č. žijúcemu v D. Kalníku, možnosť uplatniť svoj hlas v meste, ktorému úraduje ako primátor.

    To je demokracia pán primátor, len sa neukazujte verejnost tak, ako večer pre 14 dňami, po prvom kole volieb. Verte mi.

    2009-03-27 10:04:07

    Pán primátor! Už dlhšie o vás nebolo počuť. Minule Vám idem po úrade a ajhľa: Pán primátor sa bol miesto avizovaného upratovania v jedľovinách ožierať. Údajne za to môže jeden z najkrajších dní minulého týždňa, deň volieb. Počasie sa teda nehodilo na upratvanie, ale na ožieranie už áno. Pán primátor, pán primátor... ja Vás veľmi pekne prosím, opíjajte sa prosím Vás na verejnosti častejšie, najlepšie denne. Mne to síce nepomôže ale Vám v najbližších voľbách rozhodne... Na zdravie!!!

    2009-03-14 00:25:10

    Marta Vesela uz velmi dlho nic nepise. Bud tuto nasu Martu V. v Martine sebaopustili napady, alebo jej neslusne dohovorili, slusny obcania. V poslednej dobe sa aj u nas tu gayaju zvlastne veci.

    2009-03-13 16:50:19

    P. primátor si robí reklamu. Ide čistiť mesto. V predvolebnom rozhovore na tomto portáli odznelo.-- Otázka: P. Hrnčiar, keď sme už pri tej ŠPINE..., aj vy budete po meste zbierat smeti ako Bernát? -- Odpoveď: Nie ja smeti zbierat nebudem. Nevynášam ich ani doma. Mám zlú informáciu? Kedy hovorí p. primátor pravdu? Kedy začnú platiť v Martine protikorupčné opatrenia, ktoré naordinovala Transparency internacional.? A budú sa REALIZOVAŤ?????Alebo aj to je veľká primátorova bublina????

    2009-02-26 00:24:30

    Najväčší výtlk na mestskej komunikácii.

    2009-02-11 20:50:09

    Pracuje pán primátor, pracuje až tak, že nevidí na koho vodítku je, náš otec. Podľa mňa,má s komunistami viacej spoločné ako rozdielne. Čo dokázal občanom?Jeden samotný fakt je viceprimátor.Buduj si kariéru, netrep o nízkej úrovni stáda,ktorému vládneš.Si najlepší na Slovensku a to,čo Ti chodí pred očami,to sú ľudia! Vizuálny kontakt Mgr.art., ktorému asi ani svätená voda oči neotvorí.Ver tomu pán primátor,že Tvoj xicht poznáme rovnako,ako Tvoj populizmus.Všetko si úžastne zariadil,ale doba pred tým zariadením mi pripomína,s prepáčením ľahkú ženu (prostitútku).Neprisluhuj, začni sám chápať. Máš rodinu, pozri sa do jej očí aj za x rokov, aby Ti nebolo smiešne,čo si robil, aby Ti načisto nevypadali vlasy. Už nebudeš primátor, ani krásny, možmo len mucholapka.

    2009-02-10 11:25:12

    Zaujímavý článok p. Legerskej "S pozíciou štatistu je mesto spokojné?". P. primátor nedokáže sám rozhodovať? Dokedy sa bude schovávať za poslancov, "poradcov", akých kompetencií, ktoré má zo zákona, sa ešte bude chcieť zbaviť, aby na konci svojej vlády mohol povedať "ja nič, ja muzikant"???Kto vlastne vládne a rozhoduje v Martine? P. primátor, pár múdrych citátov: "Ľudia pochybujú o tom, čo hovoríte, ale uveria tomu, čo urobíte." _ "Niektorí ľudia nerobia chyby, pretože sa vobec nepokúsili robiť niečo, čo stojí za to". _"Pravda je ako cibuľa. Kto chce z nej strhnúť šupku, neraz zaplače.".

    2009-01-29 08:50:15

    Pan primátor. Jeden skromný názor občana týkajúci sa Vášho vystúpenia vo veci nárastu nájomného Garáže Martin a.s., v ktorom ste uviedli, že mestu Martin bola táto skutočnosť zo strany a.s. a mesto nemôže zasiahnuť do veci. Mesto tam zastupujú navrhnutý poslanci MZ - predseda predstavenstva, dozorná rada a pod. Tí nemajú vplyv na cenovú tvorbu nájmu? Ak sa mýlim, tak sa ospravedlňujem. Je to len môj skromný názor, sú to peniaze občanov a vedenie mesta tu je predsa pre občanov.

    2009-01-06 00:19:08

    valika, On je zvyknutý ďakovať a klaňať sa,kedysi len za potlesk... Teraz denne ďakuje príslušníkom Mestskej polície,že urputne strážia v pešej zóne tú peknú novú výzdobu,komu sa klania nevieme, možno sa klania tým optickým káblom, ako píše PeFer.

    2008-12-30 20:23:59

    PeFer, presne to isté sa mi stalo 24.12. 3krát mi p. primátor poďakoval, 3krát bol príspevok vymazaný. Iba som mu popriala príjemné Vianoce a spýtala sa ho , či sa cíti čestným a pravdu hovoriacim človekom .

    2008-12-30 20:05:53

    tiež mám podobnú skúsenosť s jeho stránkou, no čo už, nech si cenzuruje svoje podnety, aspon niktorí uvidia tú transparentnosť v jeho počínaní.
    poniektorí čo tu dlhšie sledujeme účinkovanie uvedeného pána na doskách znamenajúcich svet, už len pokýveme rukou.
    Nech sa mu darí do Nového roku završiť svoje dielo a dúfam, že nie skazy.

    2008-12-30 19:41:20

    Pochválený buď Andrej Hrnčiar!!!
    Hádam nie len mojím pričinením a mojimi postrehmi sa na stránke nášho Pána primátora udiali veci. Predpokladám, že kto chce od dnes prispieť do jeho diskusie, príspevok je najskôr odoslaný na cenzúru a tam sa rozhodne či ho vôbec zverejniť. Svoj posledný príspevok preto kopírujem aj sem. Pán primátor, nie len že plní svoj predvolebný sľub o nepolitikárčení, sám sa stáva „štbákom". Môj posledný márne viackrát odosielaný a nezverejnený príspevok:

    Zdravím, vážený Pán primátor! Dúfam že ste sviatky prežili v pokoji a do nového roku Vám a mestu Martin touto cestou úprimne želám všetko najlepšie! Dúfam, že pod Vašou rukou sa mu bude dariť len viac a viac. Avšak ak máte aspoň, kúsok cti a „chrbtovú kosť", mali by ste sa občanom, svojim voličom a najmä Valike ospravedlniť za to, že ste zavádzali alebo klamali – nazvite si to ako chcete – vo svojej odpovedi zo dňa 8. 10. 2008 v otázke kamerového systému a jeho schvaľovania v rozpočte mesta Martin na rok 2007! Okrem toho je zarážajúce, ako sa vyhýbate odpovedi ohľadom Vašej spokojnosti s prácou Mestskej polície, keďže občania mesta, ktorému šéfujete majú pocit, že viac slúži Vám, mestským poslancom a napĺňaniu kasy mesta Martin ako občanovi, viac ako v minulosti, čo je Vaša smutná vizitka. Teraz nemyslím zamestnancov, čo 8 hodinové zmeny prestoja na 30 m2 pri strážení našej novej vianočnej výzdoby, ktorá je ozaj nádherná. Ten, čo ju vyberal mal ozaj vkus, určite však nepomyslel, či pozabudol na vyššie uvedený detail. Moja dnešná prvá otázka znie: „Kto je takým odborníkom, že túto nádheru nevie po meste rozvešať za menej ako 400 000,- ! (čerpám z miestnej tlače) a druhá otázka znie: "Je možné niekam zverejniť všetky 3 ponuky na kamerový systém, nech si aj obyčajný občan môže spraviť vlastný, transparentný názor pre posúdenie"? Samozrejme ak to nie je tajomstvom a spoločnosti, ktorých sa to týka nie sú proti. Bol by to začiatok, resp. ďalší krok plnenia Vášho ďalšieho Vami medializovaného sľubu občanom mesta. Aspoň trochu bude vidieť Vašu snahu zbaviť mesto korupcie a očierňovania. Tiež by občan rád uvítal cenové relácie, keďže podľa môjho skromného názoru na 30 či 50 kamier, nech by každá stála rovno 50 000,-, čo je však cena „mierne" nadhodnotená, sa potom aj tak minie necelá polovica plánovaného rozpočtu pre tento systém. Predpokladám, že časť pôjde na spracuvávajúci software, počítače, monitory. Stále mi to vychádza približne na sumu čo už schválená bola... Samozrejme ak zvyšok nepôjde na montáž vyššie uvedeným odborníkom a na odmeny pre členov odbornej výberovej komisie, ktorých mená hádam tak isto nebudú tajomstvom. Ale nie som odborník a určite som na všeličo pozabudol. Samozrejme po prípadnom zverejnení nech si urobí každý svoj názor, a rozhodnutie Vašej komisie bude „kóšer". Nepredpokladám však, že dáte zarobiť spoločnosti Gaya, za to, že signál pôjde po ich optických vláknach, ktorých využívanie pre tento cieľ svojho času pri montáži ponúkala za symbolickú cenu – keďže šírka prenosového pásma optických vedení je neporovnateľne vyššia, ako dokáže taký systém využiť. Zarábajú predsa dosť na svojom „20G" FUP internete a tie káble naťahané už sú až po budovu MsP. No a tretia veľmi jednoduchá otázka: „Robí Vám p. Bernát toho poradcu či nie"?

    Za pozornosť Ďakujem a ešte raz želám, krásne a ničím nerušené oslavy Nového roka 2009.


    Mám za to, že u Hrnčiara sa jedná o absolútneho luhára...

    Správa mu určite prišla pretože na mail mi okamžite prišla odpoveď:

    Od: Andrej Hrnciar <hrnciar@hrnciar.sk>

    Předmět: www.andrejhrnciar.sk: Ďakujem za Váš príspevok do diskusie

    Datum: 26.12. 2008, 14:52 - před 4 dny


    Ďakujem za Váš podnet, pripomienku, nápad, otázku, ktorú ste mi adresovali prostredníctvom mojej web stránky.
    Budem sa nimi zaoberať.
    Andrej Hrnčiar

    Komunikácia pána primátora je vskutku strohá, obchádzajúca podstatu veci, zahovárajúca, skrátka absolútne neprimeraná jeho postaveniu. Takže Vážený občania, hor sa na primátorský punč... hádam z neho bude tak veselo aj obyčajným občanom, nie len našim vysmiatym papalášom - bohvie čo si tam primiešali !!!

    2008-12-29 22:41:13

    Len sa chcem opýtať, či pán primátor praje na reklamných tabuliach mesta len jednej osobe /Vám/ a či nám teda želá len k dátumu 1. 1. 2009 / Nový rok/ . z jeho postu sa mi aj tie dve chyby vo dvoch blahoprajných riadkoch zdajú byť priveľa, čo poviete ? Ale pekné, že nám praje všetko dobré, aj my Vám, pán primátor, želáme všetko naj, po celý rok 2009, nie len na ten Nový rok

    2008-12-29 01:46:05

    Andrej Hrnciar, primator mesta Martin, PF 2OO9.
    PS: PF 2009 aj vsetkym nickom,co sem pisali a nepustili do nohavic,ked nas uz raz primator mesta Martin udava PZ SR.

    2008-12-18 07:49:57

    Apropo: MsU má 279 zamestnancov. KoĽko ich bolo pri nástupe p. Hrnčiara do úradu? Sľuboval ich redukciu. Alebo sa mýlim ??? Náklady na chod úradu stúpajú o miliony SK.

    2008-12-18 07:43:58

    Kto sa chváli cudzím perím? Citujem zo správy p. primátora z 11.12 2008. Mesto Martin pred dvoma rokmi nastúpilo cestu skvalitňovania služieb našim klientom Som veľmi rád, že sa nám darí naplňať tento zámer.....at´d. Dovolím si dať do pozornosti : --- Dňa 3.12.2002 o 10hod bol MsU v Martine slávnostne udelený CERTIFIKAT kvality a enviromentu podľa noriem ISO9001 a ISO14001. Týmto sa MsU Martin stal prvou organizáciou v strednej a východnej Europy, ktorá implemento vala do svojej práce IMS v oblasti služieb verejnej správy.:----- Martin získal Národnú cenu za kvalitu za r. 2003, 2004. ---- 13. novembra 2006 získal MsU v Martine Národnú cenu SR za kvalitu v rámci CAF - spoločný europsky hodnotiaci rámec pre organizácie verejnej správy. Na čele mesta stál vtedy primátor, ktorý sa nezbavoval svojich kompetencií a svojej zodpovednosti, napriek svojim chybám . Prajem všetkým príjemné Vianoce.

    2008-12-17 00:42:39

    Pekné a štedré Vianoce Vám prajem pán primátor.

    2008-12-11 23:09:57

    sos, nemožno sa súčasne klaňať i čertu i pánu Bohu. To je moja námietka na jeho konanie a jeho činy. Ináč ku tej novej Vianočnej výzdobe mesta Martin len toľko, tu aspoň použitie tých 4 miliónov Sk v meste vidíme, nie?

    2008-12-09 18:02:30

    Hrčiar, buď rád, že to bol stánok s logom mesta, a nie s logom GAYA. Na Martinských hodoch bolo logo Martina prevalcované reklamným logom GAYA. Mál som pocit, že Martin bude premenovaný na GAYALAND.

    2008-12-08 23:52:31

    Vybrátor je spokojný v ríši rozprávok, že je dieťa svojich voličov. Bobrík nehrabania je podľa neho vraj zázrak v Martine.
    Bertnát síce recitoval, punč v stánku s logom mesta ale nenalieval. Nevyhýbal sa ani verejnosti a jeho úrad bol pre občana vždy otvorený a nemal s tým žiadny problém. Dnešný otec mesta sa tak chráni, že možno oplotí ten svoj mestský ústav.

    2008-12-04 19:51:27

    Nie,nerezignovala, ale všetko sa zmeniť nedá a keď že som v politike ešte nebola aktívna, po pravde,neviem,ako na to, saskia mi pomoc sľúbila,ale ja naozaj neviem,ako sa tam dá dostať, jasné, že by sa tam patrilo podniknúť zmeny,ale to by to tam chcelo asi vačšinovú zmenu v personalistike, nemyslíš ?


    Stránku spravuje a vytvorila ju spoločnosť Zetagroup Software s.r.o. | online užívateľov 629