Privátna zóna
Meno:
Heslo:
Partneri




10 Najčítanejších článkov
Posledné pridané firmy
Počasie v Martine
Meniny oslavuje
Dnes oslavuje meniny

Dnes >>
Sviatok práce
Zajtra >> Žigmund

Prajeme všetko najlepšie.
pošlite im pohladnicu
Myšlienka dňa
Vážnym ohrozením lásky je žiarlivosť. Nie tá, vyvolaná pôvabom alebo koketnosťou, ktorá môže jedine vznietiť neistotu, nerozhodnú lásku. Nebezpečná je chorobná, ničivá žiarlivosť, plná nedôvery a úzkosti, že toho druhého stratíme.

 -- MAIOLI


Virtuálna prehliadka

Virtuálne prehliadky
Slovenska a Európy


Aktuality / Eaukcie
Elektronická aukcia mesta Martin
Redakcia portálu

 Telefón:
 0915 839 934

  e-mail: office@zetagroup.net

  DOSTUPNOSŤ PORTÁLU
  web: www.mojmartin.sk
Výrocia
zdroj: Wikipedia
Taxi in Martine
  • CITY TAXI MARTIN
    Telefón
    0905 333 233; 0902 333 233; 043-422 34 22; www.taximartin.sk

  • Registrácia
    Dnes je 01. May 2024 09:42:44
    Denné Menu Verejné fórum Ubytovanie Podujatia, Kultúra Šport Inzercia



    Fórum

    Vyhľadávanie:

    NOVY PRIMATOR...






    2010-11-23 22:56:45

    Martinčania, to nevidíte že mesto a spoločnosti ktoré sú pod vplyvom mesta riadi jedna nenažratá skorumpovaná banda, ktorej prd záleží na občanovi, alebo človeku ako takom ! My všetci sme len nástroj, ktorý týmto hajzlom umožňuje robiť to čo robia. Naše myšožabie keci, aj na tomto fóre, nič nezmenia ! Hrnčiar , ako sme sa presvedčili je schopný všetkého, aby sa udržal pri koryte. A asi sa aj udrží. Chce to radikálnu zmenu. Od primátora, cez poslancov až po zástupcov mesta vo firmách. Ale ešte sme asi nedorástli na to aby sa nemohli zamedziť nespravodlivosti a rozkrádačkam ako sa to deje v súčasnosti pod rúškou demokracie. Ako je možné že medzi najvyššími predstaviteľmi mesta je eštebácka krysa p. M, ako je možné že v minulosti ziskové a zdravé firmy riadia bezcharakterní zlatokopovia, ktorí bez zábran tieto firmy tunelujú, ako je možné že nami zvolení poslanci parazitujú na spoločnosti a obhajujú záujmi hajzlov spomínaných v úvode ? A ešte majú tú drzosť a chcú aby sme ich volili opäť, lebo sú tí najlepší, najspravodlivejší a sú tí bez ktorých by sme neprežili ? Mohol by som napísať knihu o našej úžasnej spoločnosti ( myslím tým Martin ), ale má to význam , keď si poslanca, svojho zástupcu, kúpim za pivo, alebo zahraničnú cestu, alebo za účasť v dozornej, resp. správnej rade nejakej spoločnosti ? Nemôžem už ďalej pýsať, je mi z nás zle ! Sme jeden veľký grc ! Ale asi nám tak treba.

    2010-11-23 21:33:23

    "Hovorím pravdu, nie toľko, ako by som chcela,ale iba toľko, koľko sa odvážim. Čím som staršia, odvážim sa vždy o trošku viac."

    2010-11-23 21:07:34

    No a už je to tu, však som včera napísala, že náš herec je schopný naozaj všetkého a ako vidím už prišlo na moje slová. Komediant sa jednoducho nezaprie. Veľmi by ma zaujímalo, kto mu na túto jeho tragikomédiu naletel a naozaj rada by som vedela, kto mu aj po takomto podvode dá svoj hlas vo voľbách....

    2010-11-23 20:44:26

    Tak už je to tu ! Včera som to predpovedal, dnes sa to stalo. Martýra Hrnčiara chce vraj niekto zlikvidovať! Ale nie je to Al kájada, ani Červení Kméri. Pod výhražným mailom, ktorý dnes ukazoval na tlačovke Hrnčiar, je podpísaný Férový Martin. Tak takúto sprostosť môže fakt vymyslieť len chorý eštébacky mozog majstra M a prepitá hlava Edka P, hlavných radcov Hrncostrojcu. Posielať výhražný mail samému sebe môže len totálne posr...
    Pako, ktorému sa konečne niekto transparentne pozrel pod pokrievku.

    2010-11-23 20:08:35

    No PP to pekne pokašľal tou jeho tlačovkou, veď to je čistý trapas! to mu vymysleli tí alkoholici? No zbohom.
    Už len čakám, kedy sa vynorí z rektálneho otvoru tím z videomartinu a ukáže nám nejaké pekné video alebo PR článok a krízových manažéroch, angličtine pre deti, alebo moderných 40 ročných hasičských tatrách z minulého storočia.

    Bravó, nižšie ste už s morálkou v Martine klesnúť nemohli, chudák Valko...

    2010-11-23 18:02:59

    Však za to sedí Lindner doteraz v predstavenstve TURVODU, ale počula som, že už aj on zasa prevracia kabát a teraz sa snaží "podporovať" iného kandidáta na primátora. Však hyena vždy len hyenou zostane....

    2010-11-23 10:32:41

    Nielen romovia rozdávali obrážteky, ale aj p. Lindner osobne pred volebnouu miestnosťou na škole Gorkého. Až musel zasiahnuť predseda jednej z komisií, ktoré tam sídlili.

    2010-11-23 10:20:21

    Pamätám si ako v deň volieb po podháji behali rómovia, z obrázkom Hrnčiara, ktorý dostali s prémiou cca 5€, že toho treba voliť...  a tak aj bolo, týchto občanov mesta čo k urne nepáchnu za celý život bolo pred miestnosťami oveľa oveľa viac ako na iných voľbách. (Stačí pozrieť do zoznamov voličov + čísla hlasov ku konkrétnym kandidátom)

    2010-11-23 09:55:43

    Preco sa nikto nepytal pana Bernata ako to vlastne je s jeho zavislostou od hernych automatov a ze je udajne dlzny vyse 3 tisic eur na najomnom? Padli tu reci o manazerskej neschopnosti a dlzobach Vonsa, ale o Bernatovi ani makke f. Vie o tom niekto nieco viac?

    2010-11-23 00:03:33

    valika 2007-05-05 00:01:58

    ano.zmeni sa vela.mesto sa bude elegantnym sposobom zadlzovat.vsetko sa predjedna na neformalnych stretnutiach pri stoloch plnych jediva a pitiva, ktore sponzoruju ti,ktori z mestskej kasy ziskaju najviac,samozrejme transparentne za zakazky ktore dostanu po vitaznych vyberovych konaniach.tam sa rozhoduje koho odvolat, vymenit, vyhodit.tam sa rozdeluju fleky v dozornych radach, predstavenstvach,tam sa dohodne kto musi vyhrat v konkurzoch.spravne spracovani a zaplateni poslanci potom pred kamerami hlasuju jednotne a tak aby obcan mal dobry pocit z ich kulturneho a nekonfliktneho spravania. aka to zmena oproti minulosti.nakoniec tejto idylky treba este vsetko co sa vybudovalo skriminalizovat,zosmiesnit,zburat.ale ani to nie je nic nove. aj kedysi sa palili knihy, burali klastory, likvidovali nepohodlni.je smutne ,ze na tomto divadle sa podielaju aj poslanci, ktori budili dojem slusnosti.ale peniaze su vsemocne zmenia aj slusnych ludi na poslusne stado oviec

    2010-11-22 23:51:26

    Prvý z dnešných kandidátov, komu sa v minulosti vyhrážali, bol atolm. Vtedy bránil svoj kemp proti buldozérom. V tej dobe však nevedel, že v súčasnosti sa bude uchádzať o post primátora. Ak teraz neuspeje, bude sa musieť brániť rovnako, ale oveľa oveľa viac, nakoľko vlci objehajúci stádo oviec získali na svoju stranu aj jedného medveďa. Koniec rozprávky.

    2010-11-22 23:26:31

    Tak, to je už druhý kandidát čo sa mu vyhrážali. Ak je to pravda, potom je to smutné a strašné. Na druhej strane pán ,,transparentný,, organizuje tlačovú konferenciu. Nezmarí tým celé vyšetrovanie ? Alebo to kompetentné zložky už vyšetrili ? Alebo je to načasovaný zúfalý krok ?

    2010-11-22 23:22:42

    Daj vedieť viacej informácií saskia, o čo ide, len o e-mail? Kde to bolo zverejnené? Martin sa v poslednom období veľmi nemenil, možno len niektorí ľudia s Novým pohľadom ....

    2010-11-22 23:17:43

    tak to sú prekvapenia .... snád´ to nebude utok na fenomén krivdy aby voliči v tom mali jasno, že koho voliť :-D

    2010-11-22 22:15:03

    Páni diskutujúci, čo vravíte na email, ktorý údajne dostal p. primátor? Z Martina sa stáva mesto gangstrov, mafiánov?

    2010-11-22 21:18:59

    čistič musím oceniť Tvoj zmysel pre humor, už dávno som nepočul lepší volebný slogan, keby som mohol, idem s ním do ulíc, no takto mi ostane aspon s spomienkach :-D

    2010-11-22 20:09:52

    Dobry vecer, v letaku pana Hrnciara je uvedene, ze za vydavanim novin Ferovy Martin je jeho protikandidat pan Vons.
    Pamatame sa vsak, ze este nedavno pan Hrnciar drzo a verejne obvinil z vydavania tychto novin Zdenka Kozaka. Pokial ma v sebe pan primator stipku slusnosti, tak by sa mal panovi Kozakovi aj verejne ospravedlnit.

    2010-11-22 19:36:29

    P. S.
    Zabudol som odporučiť. Prečítajte si Zábronského ,, drísty ,, o vertikálno - horizontálnej štruktúre a nastavených mechanizoch. Všetko to nájdete v renomovanom plátku Turčianske Echo. Možno aj tieto choré výplody zaplatíme vo vode a kanály, tak isto ako stratové hospodárenie TURVOD. Možno zaplatíme aj volebnú kampaň pána ,,transparentného,, a jeho družiny. Ale o tomto by mal pán Buocik niečo vedieť ako člen dozornej rady a bojovník proti privatizácií vodárni. Vážení a milí voliči a Vaše rodinky, budete a budeme cvakať za našich veľavážených predstaviteľov. Preto voľme Hrnčiara - bude mu lepšie !!!

    2010-11-22 18:54:30

    Vážení občania, dostal som do schránky propagačný volebný lístok p. poslanca a kandidáta na poslanca Ing. Mariána Buocika. Všetci kandidáti sú úžasní, spravodliví, čestní, ktorí chcú všetko najlepšie pre občanov mesta, resp. mestskej časti, bla, bla, bla,... Zaujal ma však prísľub p. Buocika, že chce zamedziť, alebo neumožniť privatizáciu TURVODU. P. primátor však dal verejný prísľub, že vodárne si ,,nedá,,! Keďže p. Buocik je člen dozornej rady TURVOD a nedávno sa dal opäť zvoliť ( aj s ďalšími členmi za mesto ) na ďalšie obdobie ( asi je mu tam dobre ), tak musí niečo o privatizácii vedieť. Zabudol ešte napísať, že vodárne nezvýšia cenu vody. Alebo sa mýlim ? Podľa mojich informácií sa chystá zvýšenie cien vody a kanálu, ale až po voľbách od januára 2011. Údajne to bolo odsúhlasené a schválené, o čom by mal vedieť, lebo to schvaľoval ! Takže, voľme týchto spavodlivých, čestných, vyvolených na čele s Hrnčiarom - bude im lepšie !!!

    2010-11-22 18:02:16

    Feromirko, podľa toho ako Hrnčiara poznám, tak tomu aj verím, pretože podľa môjho názoru a osobných skúsenosti s ním je to človek bez chrbtovej kosti a je naozaj schopný všetkého. Keď píšem všetkého, myslím tým skutočne VŠETKÉHO. Škoda len, že tie Božie mlyny meľú tak pomaly, ale verím, že čoskoro predstaviteľ nášho mesta bude naozaj Martinčan a nie nejaký občan z Dolného Kalníka....

    2010-11-22 14:18:31

    Konečne sa podarilo zistiť kto vydáva Férový Martin !!! Hovorí sa, že
    s najväčšou pravdepodobnosťou je za tým sám Hrnčiar s eštébakom M. Cieľom tejto šialenej konšpirácie je vraj urobiť z Hrnčiara martýra, ktorému robia
    zle jeho protikandidáti. Najprv sa snažil Férový Martin hodiť na Kozáka,
    teraz z toho obviňuje Vonsa. Hrnčiar musí byť riadne posr... ak sa uchyľuje
    k takýmto špinavostiam!!! Najbližšie môžeme očakávať Hrnčiarovu tlačovku, na ktorej obviní Bernáta, alebo niekoho iného, že naňho poštval Al Kájdu prípadne Červených Kmérov...

    2010-11-22 12:44:10

    pre zvedavec: mta zacal asi takto: Debatovali Hrnčiar a Bleota, Mekota a Čekota, sma sa urcil kto je, ja som si to pozrel a nedovolil by som sa napisat nieco podobne. Je mi aj jasne, ze kto ma najviac info o tomto meste.

    2010-11-22 10:59:42

    Niekedy je dobre, keď sú takéto fóra anonymné, lebo každý napíše to, čo cíti, ale to ešte neznamená, že ak niekoho z diskutujúcich nepoznám osobne, mám právo ho pre jeho odlišný názor od môjho urážať a hodnotiť ho ako vriťoleza, či aparátčika ... Chcem len povedať, že ak osobne nepoznám tiež žiadneho z kandidátov na primátora, veľmi ťažko sa mi bude vyberať, keď sú vlastne všetci "zlo". Preto niektorí ľudia radšej nejdú k žiadnym voľbám, lebo vždy volia len menšie, či väčšie zlo. Ale zlo zostane vždy len zlom.

    2010-11-22 09:40:11

    pre zvedavec, kazdy co nadava na vsetkych okrem jedneho je pravdepodobne ritolez, a ten mta ako vysity, vela si toho nepochopil, mne osobne je jedno kto tam bude, moze to byt aj simpanz, len nemam rad tychto "aparatcikov".
    Ci tebe sa zda jeho vymiesok "objektivny" a "nestranny", ak ano, tak cau.

    2010-11-22 08:28:15

    Primátor by mal byť človek, ktorý koná pre blaho ľudí v meste, nie pre blaho svoje a svojich súkmeňovcov. O terajšom primátorovi a dúfam že nebude aj naďalej sa to povedať nedá. Veď každý, aspoň trochu objektívny pozorovateľ vidí čo sa v Martine robilo. Bolo to nechutné. A myslím si, že p. H veľmi dobre vie čo mu hrozí a preto je ochotný urobiť v kampani všetko, sľúbiť všetko a spojiť sa s každým ( dôchodcovia - seniori, veriaci, naši drahí rómovia, štamgasti zniektorých zariadení, rodičia základných škôl, športovci, správcovia niektorých telekom. služieb, šéfovia niektorých politických strán, atď. ). Takmer na každú kategóriu sa dajú nájsť krásne a zároveň aj trapné príklady. Ale bohužiaľ je stále strašne veľa ľudí, ktorí sa vopchajú do hocijakej r...i, nevadí že je tam smrad, hlavne že je teplúčko ! Nič urážajúce som nenapísal, ale napriek tomu to považujte za môj názor.

    2010-11-21 23:15:32

    zvedavec, nehraj tu na nas fintu, ze si prave nadobudol dojem, ze niekoho budes alebo nebudes volit. Budes volit Hrnciara, tak si ho vol a nerob tu taketo tanceky. On vie velmi dobre, ze je v srackach az po usi, a ak je aspon zo stvrtiny pravda to co sa o nom hovori, tak si moze gratulovat ze uz davno transparentne nehnije v base. Ja tento transparentny mejdan pre par hajzlov platit nemienim "zvedavec". Pokial ty ano, tak si priamo Kastrolov kumpan alebo len nejaky blby zmatok.

    Pekny vecer a stastnu volbu

    2010-11-21 21:21:44

    zvedavec, titul ešte nie je patent na rozum a mám na mysli slušné, vhodné a diplomatické správanie. Takže tvoja voľba, tvoje rozhodnutie ti nikto neodopiera.

    2010-11-21 20:17:52

    Kuric, neviem prečo si myslíš, že každý, kto nenadáva na Hrnčiara je vriťolez. Ja ešte neviem, koho budem voliť, lebo keď čítam tie špiny, čo kydáte takmer na každého, nikto nie je vhodný kandidát na primátora. A ospevujete Kozáka, čím mi ste mi ho úplne sprotivili. Tak budem voliť "menšie zlo", ale určite to musí byť človek, ktorý bude vzdelaný a aj svojím správaním bude vhodne reprezentovať naše mesto. A nejaký "úspešný judista" to určite nebude!

    2010-11-21 19:22:23

    pre mta, panovi Hrnciarovi sa musi strasne zle sediet, mas asi velku hlavu

    2010-11-21 07:22:06

    Ked ho nabuduce uvidite, vsimajte si ci nema chvostik, z jednej nohavice mu vidno kopyto a rohy ma nasadzovacie. Hra to dobre... Ak mu dokazu len polovicu, mal by dostat oscara za najlepsi vykon v roli primatora.

    2010-11-21 07:18:41

    A ten posledny bol sam pan pekiel...

    2010-11-21 00:37:10

    Tak som si pozrel debatu kandidátov a primátora http://www.mojmartin.sk/popup.php?zobraz=spravodajstvo&id=1939&dtype=4
    Debatovali Hrnčiar a Bleota, Mekota a Čekota.Bernát sa nezúčastnil lebo mesto k nemu neprišlo. No ľudia moji kto ste vlastne zvolili Vonsa za poslanca tohto mesta? veď to je Blekota akemu páru niet. Diškanec teda vôbec nepredpokladal že sa bude musieť zúčastiť takéhoto podujatia... Mekota. Kozák by mohol siahať Hrnčiarovi možno aj po kolená, ale opatnal sa takými volebnými naháňačmi, že to hraničí až s vstupom mafie do verejnej politiky.Tí ktorí ste to nevideli pzrite si to.

    minob 2010-11-20 18:45:45

    Tak zas tolko roboty to neni len ma stve ked nieco nefunguje ... zase sa najde kopec ludi co ma bude napadat, doprial by som ti niekedy citat tie emaily jednoducho ludom velakrat nevyhovies... Ked nieco robis vzdy sa najde niekto komu sa to nepaci.

    2010-11-20 18:42:34

    Mino, tym som chcel len jemne naznacit, ze tuto anketu neberie uz nikto vazne. Takze fakt nechapem preco tolko energie kvoli tomu. Je to trapas, to rovno zrus.

    minob 2010-11-20 18:32:37

    A este som nasiel
    "2010-11-20";"213.151.218.133";"";3;63
    "2010-11-20";"213.151.218.134";"";3;63
    "2010-11-20";"213.151.218.138";"";3;63

    Jednoducho dam si tu namahu a eliminuj hlasy pokial idu 3xza sebou z rovnakej podsiete ... Co je malo pravdepodobne ze sa tak moze diat

    minob 2010-11-20 18:30:09

    Tak ja som pokojny len ma to hneva asi spravim, ze si dam tu namahu a budem priebezne mazat hlasy z rovnakej podsiete ak idu za sebou ... Jedine tak je to mozne ako tak zrealnit. Tento problem tu nikdy nebol nechapem preco sa vyskytol teraz.. Takze aktualne mazem tieto hlasy, vypis poskytujem. Je evidentne ze je to manipulacia nie je mozne aby takto isli hlasy za sebou ...

    "2010-11-20";"80.242.33.231";"";4;63
    "2010-11-20";"80.242.33.234";"";4;63
    "2010-11-20";"80.242.33.40";"";4;63
    "2010-11-20";"91.148.11.122";"";4;63
    "2010-11-20";"91.148.13.227";"";4;63
    "2010-11-20";"91.148.15.134";"";4;63
    "2010-11-20";"91.148.25.170";"";4;63
    "2010-11-20";"91.148.29.154";"";4;63
    "2010-11-20";"91.148.29.51";"";4;63
    "2010-11-20";"91.148.31.165";"";4;63
    "2010-11-20";"91.148.32.165";"";4;63
    "2010-11-20";"91.148.4.245";"";4;63
    "2010-11-20";"91.148.5.251";"";4;63
    "2010-11-20";"91.148.7.237";"";4;63


    2010-11-20 16:27:03

    Zaujímalo by ma, ako budú fungovať firmy Kozáka, či Vonsa, ak sa jeden z nich stane primátorom? Ako túto situáciu riešia naše zákony?

    2010-11-20 15:36:04

    Upokoj sa Mino a tu anketu zrus. Vidis, ze je to trapas.

    minob 2010-11-20 15:10:18

    Dneska som pustil znova anketu na novo a jendoducho asi to skutocne nema vyznam, niektori ludia su asi naozaj neopucitelni. Skoro okamzite po spusteni sa objavili nasledovne vysledky. Teraz mi povedzte ci to je nahoda alebo nie. Skutocne nie je mozne urobit cestnu anketu ? ... Tieto vysledky sa zobrazili skoro okamzite akonahle jeden z kandidatov nemal vacsinu. Urobte si obraz necham to na Vas.

    p. Kozak
    "2010-11-20";"78.99.68.25";"";4;63
    "2010-11-20";"80.242.33.40";"";4;63
    "2010-11-20";"91.148.11.122";"";4;63
    "2010-11-20";"91.148.13.227";"";4;63
    "2010-11-20";"91.148.29.154";"";4;63
    "2010-11-20";"91.148.31.165";"";4;63
    "2010-11-20";"91.148.32.165";"";4;63
    "2010-11-20";"91.148.5.251";"";4;63

    p. Hrnciar
    "2010-11-20";"78.141.127.48";"";3;63
    "2010-11-20";"87.197.108.187";"";3;63
    "2010-11-20";"213.151.218.138";"";3;63
    "2010-11-20";"213.151.218.134";"";3;63
    "2010-11-20";"89.150.217.133";"";3;63
    "2010-11-20";"87.197.0.209";"";3;63

    p. Bernat
    "2010-11-20";"81.221.221.230";"";1;63
    "2010-11-20";"80.242.33.33";"";1;63
    "2010-11-20";"78.99.159.90";"";1;63
    "2010-11-20";"91.148.24.171";"";1;63
    "2010-11-20";"80.242.32.58";"";1;63

    2010-11-19 14:05:21

    Feromirko, uz to tvoje zmatocne meno nasepkava, ze budes nejaky kvalitny. Aky zoznam pracovnikov na vyhodenie? No pokial myslis tych, ktorych si Andy nasackoval na urad na umelo vytvorene pracovne miesta, tak ano. Tych by som aj ja vyrazil ako prvych. Ako napr. manzelka isteho parohaca Morica, ktoru Andy porobil a potom tuto Lydku dosadil na umelo vytvorene pracovne miesto. Ja taketo kreatury z dani zivit nemienim feromirko.
    Mimochodom, obcania maju predsa na vyber - transparentnu zlodejinu, makkeho a neschopneho manazera Vonsa, zadlzeneho gamblera Bernata, alebo Kozaka, ktory v zivote nieco dokazal narozdiel napr. od Teba feromirko.
    Z toho strachu o pracovne miesta na urade usudzujem, ze si tamojsi zamestnanec, tak tu prestan vypisovat kapustoviny a rac pracovat.
    Pa


    Stránku spravuje a vytvorila ju spoločnosť Zetagroup Software s.r.o. | online užívateľov 608