Privátna zóna
Meno:
Heslo:
Partneri




10 Najčítanejších článkov
Posledné pridané firmy
Počasie v Martine
Meniny oslavuje
Dnes oslavuje meniny

Dnes >>
Sviatok práce
Zajtra >> Žigmund

Prajeme všetko najlepšie.
pošlite im pohladnicu
Myšlienka dňa
Vážnym ohrozením lásky je žiarlivosť. Nie tá, vyvolaná pôvabom alebo koketnosťou, ktorá môže jedine vznietiť neistotu, nerozhodnú lásku. Nebezpečná je chorobná, ničivá žiarlivosť, plná nedôvery a úzkosti, že toho druhého stratíme.

 -- MAIOLI


Virtuálna prehliadka

Virtuálne prehliadky
Slovenska a Európy


Aktuality / Eaukcie
Elektronická aukcia mesta Martin
Redakcia portálu

 Telefón:
 0915 839 934

  e-mail: office@zetagroup.net

  DOSTUPNOSŤ PORTÁLU
  web: www.mojmartin.sk
Výrocia
zdroj: Wikipedia
Taxi in Martine
  • CITY TAXI MARTIN
    Telefón
    0905 333 233; 0902 333 233; 043-422 34 22; www.taximartin.sk

  • Registrácia
    Dnes je 01. May 2024 08:29:11
    Denné Menu Verejné fórum Ubytovanie Podujatia, Kultúra Šport Inzercia



    Fórum

    Vyhľadávanie:

    NOVY PRIMATOR...






    2011-09-18 00:48:37

    Vedia o nas, ale aj tak sem pisem. Ta masineria osobnosti a ich akoze moci obycajneho cloveka neumlci. Mozu ma odsudit nase sudy, mozu zatvorit usta a davat cloveku vystrahy v roznych podobach, pravdu neumlcia. Mesto Martin bude zit,len to prznenie si Martin skutocne nezasluzi. Kto vie o co ide, nemusi vyhrat matematicku olympiadu. Temna moc a oblek slusnosti mestu nepomozu.

    2011-09-17 21:48:27

    Prepáčte, ale ešte prispejem do tohto monitorovaného fóra otázkou. Neviete niekdo v akom stave je prípadné vyšetrovanie výhražného e-mailu nášmu drahému umelcovi. Však mu išlo o život? Zistilo sa niečo? Nevedú cesty ku nejakému ,,hnusnému" ohováračovi alebo nebodaj v tom má prsty GAYA, alebo Prešov? Toto je len nevinná otázka, resp. môj názor a zásadne sa dištancujem od ľudí ktorí by chceli akýmkoľvek spôsobom túto situáciu zosmiešňovať , alebo zľahčovať. Len mám zujem o informáciu. Ak sa nič nedozviem budem musieť počkať na ,,Deň otvorených vrát", alebo nejaký summit mestskej časti. Ďakujem!

    2011-09-17 21:25:34

    V terajšej situácií, keď to ľudia-občania nechali a umožnili dôjsť až do takéhoto stavu, už naozaj treba len kľud, pokoj a vieru že sa to v tomto ,,Transpamartine" raz otočí a na povrch vyplávajú svinstvá ktoré sa tu udiali aj s hlavnými váženými aktérmi. Tragédia však je, že niektoré škody sú už nezvratné a nenapraviteľné. O všetkom rozhoduje občan, ale tu vládne nezáujem, apatia a ignorácia, pokrytectvo a zištnosť. Ľudia, ktorým bolo nejakým spôsobom ublížené a boli ukryvdení nemajú tú moc aby dosiahli spravodlivosti (zatiaľ). Ale čas nie je príliš priateľský pre vyvolenú bandu grázlov, ktorí momentálne sú opojení mocou a s tým suvisiacimi výhodami. No uvidíme čo bude ďalej, nakoľko voľby boli zvládnuté excelentne (až príliš nápadne) je zabezpečené plné koryto na ďalšie štyri roky, ale čo potom???. Žeby riešením bola ,,vysoká" politika, kde sú väčšie možnosti, väčšie peniaze a konexie a hlavne imunita. Ja to vidím asi takto: Staršia generácia našich ŠTB-seniorov si bude ,,zaslúžene" užívať dôchodok a z minulosti ušetrené a investované prostriedky. Tí sú vybavení. ,,Obyčajní" seniori si opäť počkajú na svoju misku guľášu, prípadne potrasenie pravicou od hlavného aktéra. Stredná generácia - tam sú prípustné straty-avšak nahraditeľné, však čakateľov je veľa. A mladí, Tí sa veľmi rýchlo učia a situácia ich donúti prispôsobiť sa. Česť výnimkám. No napriek tomuto pesimizmu verím!!!

    2011-09-17 00:33:24

    Dakujem saskia. Skutocne to chce len klud a pokoj v dusi.Ako pisal goodish:
    Len na okraj - Hrnciara naozaj nemusim, ale je to produkt spolocnosti, jej kultury a hodnot. Jedine co ma mrzi, ze OBCAN mlci-rezignoval a nadeja sa "vsak sa to nejako otoci" - neotoci....

    2011-09-16 17:25:55

    Otrok kľud, pokoj, božie mlyna melú pomaly , ale isto. Ver tomu. Svinstvo v Martine ,pomelú. Pokoj, kľud!!!!!!

    2011-09-16 01:25:29

    Pekne mesto sme mali, vsak? Dnes je to len des. Slovensko a Martin? Jedna tvar, ktora sa cerila z plagatov, Martin nespasila. Teraz ta ista tvar bojuje o akusi nezavislost. Diagnoza? Chut po moci.

    2011-02-16 19:33:02

    To je presne pripad kedy vec na ktoru sa treba pozerat s nadhladom sa stane predmetom hlupych osobnych invektiv. Opat sa presviedcam, ze na Slovensku staci len trosku "zamavat s cervenymi trenirkami" a osobne utoky nasleduju so zeleznou istotou. "Niekto to rad horuce..."

    2011-02-16 18:43:01

    batman, je zaujímavé ako na svoju osobu reaguješ podráždene a mna to len teší. Nuž čo, aký človek taká reč. Chcelo by to studenú sprchu pán dokonalý, diskusia ti moc nejde. Bavíš ma.

    2011-02-15 18:17:13

    Stretnite v internetovej diskusii takého debilka ako je ALEX no tak to sa už nedá nepustiť sa s ním do výmeny názorov. Alex neviem koľko tried si vychodil, ale neexistuje číselná rada (je napr. mestská rada a pod.) ale číselný rad. Asi si mal veľkú chuť ocitnúť sa v nejakej rade, žiaľ nevyšlo to. Teraz je však mesto Martin v kurze v jednej TV kde si robí veľkú prdel z našej obyvateľky Kleopatry Martinky, čo keby si sa tam prihlásil ako jej priateľ iste by si zapadol.

    2011-02-13 22:42:51

    batman, ty nula v číselnej rade, mal by si vediet, že bilbordy sa aj preliepajú a nemusia ich zoškrabávat tí, ktorí si ho zaplatili. Nechápeš nič, preto tu píšeš hlúposti.

    2011-02-08 16:50:36

    Alex, chápem že ťa to serie, že si sa tam musel škriabať a dávať to dole, ale zase máš pekný obraz do obývačky.

    2011-02-08 11:33:59

    Ja by som poprosil batmana, aby sa poriadne vyvenčil aj so svojim psom, nepísal blbosti bo ludia su už znudení. Ale v jednom ma pravdu aj ten jeho pes pes ktorý breše nehryzie, že batman hav-hav-hav, aport!!!

    2011-02-08 11:26:43

    Ďakujem, tak bilboard v Košútoch 1 je už odstránený.

    2011-01-21 17:11:32

    ... no este jednu vec... neviem ci ste si vazení poriadne precitali vyhlasenie p.Kozaka, zrejme v zapale boja mu nieco uslo, ale s takou drzostou napisat vo svojom vyhlaseni, citujem:
    ...Andreja poznám odvtedy, ako sme ho spravili riaditeľom divadla, myslím tým ĽS-HZDS...
    To co vsetci tusime, ze vsetky vyberove konania na verejne funkcie su zmanipulovane politickymi stranami. Ale takto natvrdo....? Tomu hovorim arogancia a ja mam verit p.Kozakovi, ze on je ten, ktory bude transparentny a nestranny.
    Vsak oni - (pan Kozak a spol.)Hrnciara aj s Tarcakom (v tom case zupan) takpovediac "stvorili" a postavili do pozicie riaditela divadla.. ale samozrejme, ked ho "robili" bolo bez bocnych umyslov... (pripominam v tom case sa rekonstruovalo divadlo)
    Len na okraj - Hrnciara naozaj nemusim, ale je to produkt spolocnosti, jej kultury a hodnot. Jedine co ma mrzi, ze OBCAN mlci-rezignoval a nadeja sa "vsak sa to nejako otoci" - neotoci....

    2011-01-21 12:22:37

    batman: dakujem za tvoj prispevok, konecne nieco co postekli, ma formu a esprit.

    2011-01-20 22:36:42

    Ja by som chcel poprosiť neuspešný volebný tím pána Kozáka, či by už nemohli zvesiť bilboard, ktorý je nacapený na zdravotnom stredisku v Košútoch I. Mňa už jednak nebaví stále dookola čítať tú blbosť že "Dosť bolo točenia aj toto zmeníme" a môj pes sa ho bojí a breše naňho keď ideme okolo. Ďakujem.

    2011-01-20 14:55:57

    jeden z tych cez palaube aj p. Zemko, svojho casu "lava" ruka p. Hrnciara, uz nie transparentneho, ale priamo osvieteneho

    trafiky, posty, su uz rozdane, "nezavisli" su uz zavisli p. "novak" ide dalej a pohoda

    2011-01-19 19:25:42

    Skopirovane Kozakovo vyjadrenie

    "Vážení priatelia,

    dovolím si Vám oznámiť prečo som sa nechcel verejne vyjadriť k Vaším otázkam na môj názor, ako dopadli komunálne voľby. Bola podaná sťažnosť na Ústavný súd. Dnes Vám oznamujem, že Ústavný súd v Košiciach moju sťažnosť prijal. Neurobil som to so zámerom, aby sa voľby opakovali , ale dosť som bol prekvapený z názoru niektorých voličov p. Hrnčiara. Tak som si povedal, že by nebolo od veci ozrejmiť túto osôbku. Dal som si tú námahu a trošku som sa v Martine poinformoval u niektorých voličov, čo si myslia o komunálnych voľbách. Sú to zaujímavé veci, čo nemajú nič spoločné s morálkou, nieto ešte s transparentnosťou.

    1. Najprv som bol označený ako neférový športovec od p. Hrnčiara za Férový Martin. Potom to hodil na p. Vonsa a čuduj sa svete, transparentný chlapec sa zabudol ospravedlniť.

    2. Potom blízke osoby tohto pána pripravili super bilboard s mojím menom a falošnou www stránkou (kto – koho očierňoval), ďalej sa nebudem vyjadrovať, lebo momentálne to riešia orgány činné v trestnom konaní. Kto je férový – neférový???

    3. Ďalej som bol určený ako najväčší porušovateľ moratória. Čo som porušil? To, že každý kandidát mal svoj volebný tím, ktorý sedel u svojho kandidáta v kaviarni, sokolovni, kempe alebo v športovej hale?

    4. Že zvážam Rómov? Veď v každom okrsku až na jeden, kde volili Rómovia, vyhral p. Hrnčiar. Mňa verejne nepodporoval človek, človek ktorého na Bambuskách volajú Karolko, ale jeho.

    A nakoniec som veľmi zvedavý, či nás bude p. Hrnčiar informovať ako dopadne vyšetrovanie ohľadom osobných vyhrážok, ak bude kandidovať. A samozrejme aj trestné oznámenie na Férový Martin.

    Nerobím to preto, že som prehral, lebo v živote som prehral veľa krát a boli to veci na ktorých mi záležalo oveľa viac. Andreja poznám odvtedy, ako sme ho spravili riaditeľom divadla, myslím tým ĽS-HZDS, vtedy sme boli kamaráti, preto som prekvapený jeho prístupom ku mne. Ničím som mu neublížil, ešte počas volieb mi tvrdil do očí, že s tým bilboardom voči mne nemá nič spoločné. Dnes viem, že klamal. Zrejme takto hodil cez palubu viac kamarátov. Asi tam je autor Férového Martina, preto si myslím, že on vie kto je pisateľ a celé trestné oznámenie pôjde do stratena. Som presvedčený, že vec ktorú som spravil schvaľujú všetci moji priatelia a voliči a dajú to patrične najavo širokej verejnosti. Keďže mám nálepku športovca rešpektujem každého voliča môjho proti kandidáta, ale vadia mi osobné invektívy na veci, o ktorých mnohí pisatelia nemajú patričné informácie a zakladajú sa na dohadoch. Kľudne sa môžu opýtať osobne, alebo sa budú hrdinsky skrývať v počítači???

    Z. Kozák"

    2011-01-19 19:23:57

    Skopirovane Kozakovo vyjadrenie

    "Vážení priatelia,

    dovolím si Vám oznámiť prečo som sa nechcel verejne vyjadriť k Vaším otázkam na môj názor, ako dopadli komunálne voľby. Bola podaná sťažnosť na Ústavný súd. Dnes Vám oznamujem, že Ústavný súd v Košiciach moju sťažnosť prijal. Neurobil som to so zámerom, aby sa voľby opakovali , ale dosť som bol prekvapený z názoru niektorých voličov p. Hrnčiara. Tak som si povedal, že by nebolo od veci ozrejmiť túto osôbku. Dal som si tú námahu a trošku som sa v Martine poinformoval u niektorých voličov, čo si myslia o komunálnych voľbách. Sú to zaujímavé veci, čo nemajú nič spoločné s morálkou, nieto ešte s transparentnosťou.

    1. Najprv som bol označený ako neférový športovec od p. Hrnčiara za Férový Martin. Potom to hodil na p. Vonsa a čuduj sa svete, transparentný chlapec sa zabudol ospravedlniť.

    2. Potom blízke osoby tohto pána pripravili super bilboard s mojím menom a falošnou www stránkou (kto – koho očierňoval), ďalej sa nebudem vyjadrovať, lebo momentálne to riešia orgány činné v trestnom konaní. Kto je férový – neférový???

    3. Ďalej som bol určený ako najväčší porušovateľ moratória. Čo som porušil? To, že každý kandidát mal svoj volebný tím, ktorý sedel u svojho kandidáta v kaviarni, sokolovni, kempe alebo v športovej hale?

    4. Že zvážam Rómov? Veď v každom okrsku až na jeden, kde volili Rómovia, vyhral p. Hrnčiar. Mňa verejne nepodporoval človek, človek ktorého na Bambuskách volajú Karolko, ale jeho.

    A nakoniec som veľmi zvedavý, či nás bude p. Hrnčiar informovať ako dopadne vyšetrovanie ohľadom osobných vyhrážok, ak bude kandidovať. A samozrejme aj trestné oznámenie na Férový Martin.

    Nerobím to preto, že som prehral, lebo v živote som prehral veľa krát a boli to veci na ktorých mi záležalo oveľa viac. Andreja poznám odvtedy, ako sme ho spravili riaditeľom divadla, myslím tým ĽS-HZDS, vtedy sme boli kamaráti, preto som prekvapený jeho prístupom ku mne. Ničím som mu neublížil, ešte počas volieb mi tvrdil do očí, že s tým bilboardom voči mne nemá nič spoločné. Dnes viem, že klamal. Zrejme takto hodil cez palubu viac kamarátov. Asi tam je autor Férového Martina, preto si myslím, že on vie kto je pisateľ a celé trestné oznámenie pôjde do stratena. Som presvedčený, že vec ktorú som spravil schvaľujú všetci moji priatelia a voliči a dajú to patrične najavo širokej verejnosti. Keďže mám nálepku športovca rešpektujem každého voliča môjho proti kandidáta, ale vadia mi osobné invektívy na veci, o ktorých mnohí pisatelia nemajú patričné informácie a zakladajú sa na dohadoch. Kľudne sa môžu opýtať osobne, alebo sa budú hrdinsky skrývať v počítači???

    Z. Kozák"

    2011-01-19 15:00:23

    Taras, zase nemas co robit len tu vypisovat tieto tvoje chujoviny? Volby boli zmanipulovane, a to jednoznacne. Ale kastrola a jeho kumpanov tam treba tieto styri roky este nechat aby na konci dostali od ludi kvalitne kopance. Napr. za zmenku a la Turvod. Clovek, ktory vyhral vdaka ciganom v r. 2006 a este aj tieto volby vyhral v okrskoch kde volili cigani ma tu drzost niekoho obvinit zo zvazania ciganov? Na vydatnu tohtovolebnu vypomoc mal predsa aj znameho experta na Bambusky Karolka.

    2011-01-19 14:59:48

    Taras, zase nemas co robit len tu vypisovat tieto tvoje chujoviny? Volby boli zmanipulovane, a to jednoznacne. Ale kastrola a jeho kumpanov tam treba tieto styri roky este nechat aby na konci dostali od ludi kvalitne kopance. Napr. za zmenku a la Turvod. Clovek, ktory vyhral vdaka ciganom v r. 2006 a este aj tieto volby vyhral v okrskoch kde volili cigani ma tu drzost niekoho obvinit zo zvazania ciganov? Na vydatnu tohtovolebnu vypomoc mal predsa aj znameho experta na Bambusky Karolka.

    2011-01-19 14:57:23

    Taras, zase nemas co robit len tu vypisovat tieto tvoje chujoviny? Volby boli zmanipulovane, a to jednoznacne. Ale kastrola a jeho kumpanov tam treba tieto styri roky este nechat aby na konci dostali od ludi kvalitne kopance. Napr. za zmenku a la Turvod. Clovek, ktory vyhral vdaka ciganom v r. 2006 a este aj tieto volby vyhral v okrskoch kde volili cigani ma tu drzost niekoho obvinit zo zvazania ciganov? Na vydatnu tohtovolebnu vypomoc mal predsa aj znameho experta na Bambusky Karolka.

    2011-01-19 11:56:43


    Tak Ústavný súd svojim výrokom potvrdil,že sa podnetmi neúspešných kandiátov na neregulárnosť volieb v MT bude zaoberať.A je to dobre.Len tie rozhorčené reakcie plné jedu a výrokov o neschopnosti prehrávať, uverejnené na FACEBOOKU p.primátora nechápem.Je niečo zlé už aj na tom,že niekto,kto má oprávnené podozrenie o neregulérnosti,využije svoje ústavné právo?Na to predsa bol takýto inštitút zriadený.Je prirodzené,že nie sme husi,môžme mať na veci rôzne názory.A je na rozhodcovi,aby rozhodol.A keďže všetci tak vehementne žiadame nezávislosť súdnych rozhodnutí,aký je dôvod na obavu?A nakoniec ak súd rozhodol,že sa bude podnetom zaoberať,nebolo to snáď preto,že to bolo v transparentnom meste,ale preto,že uvedené dôvody boli hodné pozornosti...No a p.primátor presvedčený o regulérnosti je práve ten,ktorý týmto veciam vôbec nemusí venovať pozornosť.Je jasné,že karty sú dávno rozdané a nič sa už meniť nebude.Alebo sa napriek tomu boji? Po Martine už vraj chodí človek,vyzývajúci voličov p.primátora,aby sa prihlásili,že ho volili...
    Vraj chce vidieť tých 9tis "tichých"voličov,keď realita v jeho okolí hovorí o ničom úplne inom.V záujme objektivity nič nehodnotím,len"predávam,čo som kúpil".Konšpirácia nie je vylúčená?????

    2010-12-13 16:12:15

    Taras, alebo rasťo, alebo ta - rasťo, tak prečo sa tak vehementne zaujímal pán ,, transparentný ,, v jednotlivých komisiách počas volieb, koľko ľudí - voličov bolo hlasovať ? A oslavy, boli už pred vyhlásením výsledkov ? A prečo nazývaš tých, ktorí majú iní názor, alebo pochybnosti kreténmi ? Svedčí to o Tvojej mentálnej výbave, ale žiaľ, takýto ,, vyhrali ,,! Musíme sa stým zmieriť a vydržať aspoň na štyri roky. Hrčiar a podobní, nerobte si z toho nič, veď chudáci a zlatokopovia Vás nemôžu uraziť, nemajú na to !!!

    2010-12-13 15:21:25

    Ste poriadni kreteni. Keby vyhral o 20 hlasov tak dobre, dalo by sa uvazovat o vselicom. Ale vyhral o 6 000 hlasov. Vas primitivizmus ma udivuje. Skor sa zamyslite nad tym, ze nemal protikandidata. Za zadlzeneho Vonsa, ktoreho podporoval Vidovenec a spol vlastne kandidovala je manzelka ktora ho totalne ovlada a on plni len jej prikazy lebo nema vlastny nazor. Zdenko je taky tupy, ze nevie povedat tri suvisle vety a tie hole hlavy co mu robili kampan neposobili moc doveryhodne. Ludia sa zlakli, ze by bola primatorka Vonsova, ktora by riadila mesto namiesto Vonsa alebo zeby ovladali mesto vyholenci, tupe hlavy a judisti okolo Kozaka. To je cele

    2010-12-13 01:45:18

    Jedného človeka napadlo, že ak to bola tak jednoznačne dokonalá výhra, dôvodom bol asi hlasovací lístok vhodený do volebnej urny. Dnes,keď sa kopírijú bankovky Eur v rôznych nominálnych hodnotách, ťažko obyčajnému človekovi rozoznateľné od tých pravých, určite sa dá vytvoriť niečo veľmi podobné. Zamrazila ma táto alternatíva voľby. Občan prijde na voľby,po kontrole identifikácie zasadujúcou komisiou, dostane do rúk hlasovacie lístky. Jeden lístok však za plentou odloži a do obálky vloží "zázračný" úspech. Originálne a excelentné reiešenie. Všetko, čo sem píšem, som počul na ulici. Takže vážení, jedna pokora nás neprekvapí.Bude nám časom dobre, potom dobre a lepšie, nakoniec úplne super. Tým pekným oslovením vážení nemyslím však občanov mesta MartIN.

    2010-12-02 18:18:36

    Vážení ,,kolegovia,, prispievatelia, môj názor je, že celé voľby bol jeden veľký megapodvod. Poznám Hrnčiara a jeho družinu ! Je mi veľmi ľúto že to takto dopadlo a dúfam, že to nebude trvať celé štyri roky. Myslím si, že reálny,objektívny a pravdivý pohľad na dianie v Martine má len pár ľudí na tomto fóre typu Saskia, Otrok, Atolm a pár ďaľších ( asi majú svoje skúsennosti ). Keď si odmyslím tých ,,pisálkov,,, ktorí sa prídu odbaviť v slabej chvíľke na toto fórum, tak nás objektívne píše, alebo k veci tak 20 - 30 prispievateľov. Takže ani fórum ani zdravý rozum, alebo akási spravodlivosť nemohla zvíťaziť, jednoducho občania na to ešte nedorástli. Asi nám tak treba. Ono, hlúpi sa učí zo svojich chýb ! Ale všetko zlé je na niečo dobré, teším sa, ako bude mesto a pán transparentný fungovať ďalej.

    2010-12-02 17:46:41

    STARONOVÝ PRIMÁTOR

    2010-12-02 16:56:13

    re janci22: sposob tvojho uvazovania je uz diagnoza, rad by som, ale nemam na co reagovat a hlavne pohodu a klud, skus zhlboka dychat...

    2010-12-02 15:23:07

    Ale s tvojími vyrazovými prostriedkami možno ani nevieš o čo sa jedná. Za to ten starý UJO to vie dobre. Aj ako pokazil a zmaril život mnohým. MNOOO

    2010-12-02 15:19:15

    Elektra, Goodish, Saskia ste tak citatelny medzi riadkami, že každý to vidí.To mooo si nechaj pre seba.Smej sa sám sebe aj s ŠTB archívmi, ktoré idú od Farského.To vie každý a na tomto fóre sa k tomu aj priznal.S taktou úrovňou ako ty sa niet čomu čudovať. Mnooo.

    2010-12-02 14:55:46

    najviac sa mi paci toto: "Ešte bude všetko prešetrené a tí čo stáli za diskreditáciou AH a nečistou a ne“férovou“ ŠTB kampaňou nech sa majú na pozore." - no co poviete priatelia 50-roky ako vysite... este tu chyba obvinenie z vlastizrady, ale ved ono povedat si slobodne nazor, ktory nekonvenuje lokajom A.H. asi aj je vlastizradou ... mnooo prichadzaju pekne casy...

    2010-12-02 14:48:05

    re janci22 - tak tomu hovorim hlboky ponor do problematiky a najma znalost a odbornost. Typicky lokajsky pristup. Len neviem ci sa mam smiat, alebo ti poslat sustrastny pozdrav.

    2010-12-02 14:43:08

    re janci22 - tak tomu hovorim hlboky ponor do problematiky a najma znalost a odbornost. Typicky lokajsky pristup. Len neviem ci sa mam smiat, alebo ti poslat sustrastny pozdrav.

    2010-12-02 13:54:53

    Nechcem fakt urážať. Bernát a Vons odborne ešte ako tak. Ale Bernát mal už za sebou nejaké tie problémy a zlé vnímanie, a Vons zas má problémy iné, i keď si osobne nemyslím, že je to zlý človek, len bol natiahnutý do nesprávnych spolkov a hlavne veľmi zlá kampaň s tými čo za neho lobovali, čo mu to robili, ešte viac ho potopili. Chudák snáď ani nevedel o niektorých anti-útokoch, alebo sa tváril, že nevie, no poškodilo mu to. Ešteže je aspoň poslanec, lebo tí jeho by ho načisto zničili. Ale je dobre ako je.

    2010-12-02 13:41:54

    Nechcem fakt urážať. Bernát a Vons odborne ešte ako tak. Ale Bernát mal už za sebou nejaké tie problémy a zlé vnímanie, a Vons zas má problémy iné, i keď si osobne nemyslím, že je to zlý človek, len bol natiahnutý do nesprávnych spolkov a hlavne veľmi zlá kampaň s tými čo za neho lobovali, čo mu to robili, ešte viac ho potopili. Chudák snáď ani nevedel o niektorých anti-útokoch, alebo sa tváril, že nevie, no poškodilo mu to. Ešteže je aspoň poslanec, lebo tí jeho by ho načisto zničili. Ale je dobre ako je.

    2010-12-02 13:33:26

    Nedajte sa vysmiať so zmanipulovaním volieb. Odkiaľ ide ten chorý výmysel Elektra. Žeby tí/alebo Ty/ čo zhrabli nemalé peniaze za antikampaň, ktorú podsúvali občanom? Žeby z kotla, ktorý robil voľby a všade prehral? Ešte bude všetko prešetrené a tí čo stáli za diskreditáciou AH a nečistou a ne“férovou“ ŠTB kampaňou nech sa majú na pozore. Hlavne za tým koľko zhabali a za čo zhabali, keď vyrábali fotomontáže apod. Prosím vás Hrnčiar by vyhral aj tak. Mal veľkú podporu u ľudí a oni prekukli tú taktiku a nenávisť. A čo viem dával si robiť niekoľko prieskumov, jednoducho nemal protikandidáta. Prosím Vás koho? Na akej odbornej úrovni by mohli viesť mesto? Čo mali za sebou jeho protikandidáti, možno tu niektorí z vás sú na tom vzdelanostne/odborne lepšie. Nedajte sa vysmiať prosím vás.

    2010-12-01 21:01:42

    re:Sutech, myslím, že všetci tu píšúcí voliť boli. Výber bol dostatočný.
    re:goodish, máš pravdu, treba sa ozývať, to čo vieme, nenechávať si pre seba.A pozorne sledovať ako sa bude transparentne vládnuť.

    re:elektra, zmanipulované voľby? Ako? "Špinavosť nelze dokázať, lze ji jenom tušiť"

    2010-12-01 17:08:13

    Sledujem reakcie na opätovné zvolenie primátora a musím sa smiať nad "konšpiračnými" teóriami o indíciách zmanipulovania volieb. Pýtam sa koľký z Vás ktorí sú nespokojní so staronovým primátorom boli voliť, aby sa toto zmenilo? Výhovorka, že nebolo si z koho vybrať podľa môjho názoru neobstojí. Ja som tiež nechcel aby bol staronový primátor na radnici, a tak som sa zobral do volebnej miestnosti a svoj hlas som dal inému kandidátovi.

    2010-12-01 17:06:56

    Sledujem reakcie na opätovné zvolenie primátora a musím sa smiať nad "konšpiračnými" teóriami o indíciách zmanipulovania volieb. Pýtam sa koľký z Vás ktorí sú nespokojní so staronovým primátorom boli voliť, aby sa toto zmenilo? Výhovorka, že nebolo si z koho vybrať podľa môjho názoru neobstojí. Ja som tiež nechcel aby bol staronový primátor na radnici, a tak som sa zobral do volebnej miestnosti a svoj hlas som dal inému kandidátovi.


    Stránku spravuje a vytvorila ju spoločnosť Zetagroup Software s.r.o. | online užívateľov 631