Privátna zóna
Meno:
Heslo:
Partneri




10 Najčítanejších článkov
Posledné pridané firmy
Počasie v Martine
Meniny oslavuje
Dnes oslavuje meniny

Dnes >>
Sviatok práce
Zajtra >> Žigmund

Prajeme všetko najlepšie.
pošlite im pohladnicu
Myšlienka dňa
Zamilovaný človek je nadšený svitaním, pretože sa mu spolu s prebúdzaním vracia jeho láska.

 -- SAINT-EXUPÉRY


Virtuálna prehliadka

Virtuálne prehliadky
Slovenska a Európy


Aktuality / Eaukcie
Elektronická aukcia mesta Martin
Redakcia portálu

 Telefón:
 0915 839 934

  e-mail: office@zetagroup.net

  DOSTUPNOSŤ PORTÁLU
  web: www.mojmartin.sk
Výrocia
zdroj: Wikipedia
Taxi in Martine
  • CITY TAXI MARTIN
    Telefón
    0905 333 233; 0902 333 233; 043-422 34 22; www.taximartin.sk

  • Registrácia
    Dnes je 01. May 2024 10:38:56
    Denné Menu Verejné fórum Ubytovanie Podujatia, Kultúra Šport Inzercia



    Fórum

    Vyhľadávanie:

    NOVY PRIMATOR...






    2007-11-03 22:10:48

    neboj sa kojenec, drevené nohy mám už teraz,ak o ne prídem vystrúham si bukovú náhradu viem ako sa s nimi chodí. Ako živý za moc nestojím no ako mrtvola by som im vylámal zuby, možno skôr ako živý. takže neni o čo prísť, ak by len získať..., lebo život nie je o dlžke, ale o ničom inom.
    nebáť sa a nekrást, povedal jeden ujo
    a tí čo kradnú sa boja, ako inak, lebo nevedia kde je čo zaznamenané, a kto čo vykecá. aj banky v eurozóne môžu prezradiť raz, mená svojich klientov, lebo nič nie je isté, len smrť.


    2007-11-03 20:44:25

    atolm, držíš oprate pevne v rukách, v poslednej vete píšeš poniektorí.. On Lenon má veľmi dobré osobné vzťahy aj s hlavohruďami. A keď už nemáme v MFN toho Masára, kto ti predpíše drevenú protézu namiesto titanovej náhrady kĺbika? Si dosť skúsený a načo sa dať nýmandom prdlamentným zosmiešniť ?

    2007-11-03 20:22:45

    prečo elemér vytahuješ arzenál záchodových mís, nedá sa aj inak ?
    sám si kdesi povedal že robíme s primátorovej témy smetisko, a teraz robíš navyše aj stoku.

    to vieš kojenec, lepšie skúsiť ako nič, aj napriek výsmechu. lebo výsmech zažili aj daleko lepší odo mna, a prežili to v zdraví-poniektorí...


    2007-11-03 19:57:24

    Prečo len takto spoza obrazovky, kojenec, to môžeš aj do záchodovej misy. Inak nevedel som že Dreisig a Bernát sú tí, ktorí by trpeli nedostatkom priestoru na sebavyjadrenie za posledných 20 rokov. Chýbajú ti? Nechýba ti radšej dudlík?

    2007-11-03 18:41:39

    Ak sa aj nahlásiš do diskuzie v našom parlamente, môžeš dopadnúť tak ako začiatkom tohto roka Dreisig. Zoberú ti za pár minút slovo a naviac ťa zosmiešnia. Aj ex-Bernát mal snahu poukazovať na jednotlivé prešľapy mlado starého, napokon to vzdal. Nemá to význam atolm, radšej takto spoza obrazovky.

    2007-11-03 14:21:46

    slubuje nám spoluprácu, praje si aby osobné a stranícke záujmy boli menej ako zaujmy mesta. chce zlešiť život všetkých obyvatelov mesta...
    Chce riešiť bežné problémy....


    takže aktívny a iniciatívny sme aspon v tejto diskusii, poniktorí a
    nebude problém hovoriť aj s očí do očí. lebo politika nie je o schovávaní a hraniu na vlastnom piesočku, ak nikto lezie do politiky mal by to vedieť.
    Budúci politici by mali byť len sluhovia svojho ludu, nič viac a nič menej, lebo sluha je nikedy viac ako pán.

    2007-11-03 12:45:56

    Citujem nasho najvyssieho: "Keďže nie som závislý na žiadnej politickej strane, chcem spolupracovať so všetkými slušnými ľuďmi bez ohľadu na ich stranícku príslušnosť. Prial by som si aby záujmy nášho mesta stáli nad straníckymi a osobnými záujmami. Aj vo svojom inauguračnom príhovore som povedal "štyri roky sú príliš krátky čas aby sme ho strácali nezmyselnými konfliktami. Ale naopak, štyri roky sú tiež dostatočne dlhým obdobím na to aby sme splnili to čo sme Vám pred voľbami sľúbili ".

    Mojou prioritou je samozrejme naplniť svoj volebný program. Mám však ambíciu pomôcť naplniť aj volebné programy poslancov mestského zastupiteľstva. Bez vzájomnej synergie to však nebude možné. Verím však, že nás spojí spoločný cieľ – a to je zlepšenie života všetkých obyvateľov Martina .

    V najbližšom období by som sa chcel zamerať na riešenie bežných problémov, s ktorými sa každodenne stretávame ale zároveň by som chcel zreálniť svoju víziu, akoby malo naše mesto vyzerať v budúcnosti. Mám jasnú predstavu o modernom, dynamicky sa rozvíjajúcom meste, ktoré je nielen centrom Národnej kultúry Slovákov ale zároveň aj významným centrom turistického ruchu a tiež priemyselným centrom. Budem robiť všetko preto aby sa nám to podarilo,

    Od Vás, milí Martinčania, však očakávam aktívny a iniciatívny prístup. Chcem aby ste nás náročne posudzovali a kontrolovali."

    Tak elemer, este stale si myslis, ze niekto tu nieco prekruca a manipuluje verejnu mienku? Co z toho sa stalo? Su to len prazdne slova a velke NIC!!!

    2007-11-03 11:23:58

    prečo nie, dobrý nápad s tým vykričaním pred kamerami, dáš mi slovo ?

    2007-11-03 10:33:45

    Páni a možno aj dámy, vidím , že do toho vidíte, len máte zavreté vrátka a neviete správne telfónne čísla. Dokonca Citron spomína, že sa cítite ako "smeti". Nuž - musím mu dať za pravdu ako som už povedal , z tejto debaty robíte smetný kôš.Prídite to všetko tým skorumpovaným poslancom, primátorovi a zamestnancom mestského úradu vykričať priamo na mestské zastupiteľstvo pre kamerami a celým mestom..to bude revolúcia, konečne to všetci uvidia a nastane zmena,teraz už naozajstná. Rád si zapnem TV Turiec a zaštrngám kľúčami, konečen tých eštébákov a úplatkárov vyprášime!

    2007-11-03 08:08:02

    Mám úprimný záujem by´t prínosom pre mesto martin, ponechať, zveľaďovať a nadviazať na všetko dobré a pozitívne, ale aj rozbehnúť množstvo nových aktivít a projektov, ako napr. rozvoj cestovného ruchu, priemyselných parkov, bytovej výstavby, enviromentálnej politiky,oživenie kultúrneho života v meste, zabezpečenie dostojnej starostlivosti o našich rodičov.To sú slová, ktoré nám adresovalp. Hrnčiar pred voľbami. Okrem iných sľubov.Všetko dobré a pozitívne je prevalcované a zničené a na ten rozbeh akosi nie je čas. Ale máme internet zadarmo, telefonujeme zadarmo. Prioritou polície je budovať ďalšiu administratívnu mašinériu- treba umiestniť do tepla rodinu, známych. Prioritou je aj odstránenie policajtov z mestských častí.Aby na nás za rohom nestriehli. Máme poradné kolégiump primátorra plné eštébákov .A máme zreformovaný úrad plný nových neskúsených vedúcich.A čo má občan?

    2007-11-01 13:24:34

    Klebetnici z uradu klebetia, ze nas primas ma ritolezcov plnu rit. A tak preco by sa sam tiez nepchal do priazne nemenovanej politickej strane. Ze by mali o jeho dristy zaujem? Neverim! Dedusko vice ma vraj plne gate osobnych aj "pracovnych" pruserov a ak by mu tie gate padli, ostal by s holou ritou. No tomu tiez neverim! Prednostka si nedovidi dalej ako na koniec svojho nosa a aroganciou, nadutostou a klientelizmom vyznamne podporuje svojich chlebodarcov. Spamata sa a zacne riadit urad? Tazko a aj to sotva! Tak comu a komu verit? O mesiac a nieco budu bilancovat svoje "uspechy". Bolo by uz nacase, keby zacali plnit svoje predvolebne sluby a spolocne s poslancami nemysleli len na seba a zacali sa zaujimat aj o "smeti".

    2007-11-01 02:20:19

    Kojenec,starostlivosť o cintorín a vybudovanie parkoviska predsa nesype pre pánov peniažky, je to stratové. A keby sa aj investovalo, nedalo by sa to predať. A podĺa p. vice, čo nie je rentabilné, toho sa treba zbaviť.

    2007-11-01 02:10:52

    On sa s nimi stretol? Alebo ich oficiálne prijal na radnici? To by ma fakt prekvapilo. Ale je pravda, že sa chváli tým, ako spojil Tarčáka s Dzurindom v divadle. A možno vybavil miliony pre Martin.Šikovný chlapec. Ale mal by sa stretávať aj s nami smeťami na práve prebiehajúcich verejných schodzach. Tam pre istotu nechodí ani p. viceprimátor.Škoda, možno by sa všeličomu podučil.A zoznámil by sa konečne s martinskou realitou.

    2007-10-31 22:34:45

    Nový primátor... Čo asi hovoril pánom nemenovnej politickej strany, ktorej suita najvyššia navštívila naše milované mesto? Povedal im len pravdu? Pravdu s pravdou určenou do stratena?

    2007-10-29 23:54:34

    viktor, prečo mi berieš esá z rukávu na pravej ruke? Veď hráme divadielko. ON A LEN ON si myslí,že mesto naše je založené len na titl. Mgr. art. Ony tie tituly a morálka sú úplne inde.

    2007-10-29 23:28:59

    ako som písal atolm, priplatím smetiarom na vývoz toho odpadu, ktorý tvoria mocný ľudia Mesta a ktorý nie je možné využiť v prospech občanov. Oni tak separujú,že sami zabúdajú aj na zdravú a čistú podstatu žijúceho ľudstva mestského,zabúdajú na nás. Kto to bol vlastne týmto odpadom zvolený na post najvyšší? Mám taký pocik .......
    Samodrbnutie bolo mnou myslené ako napr. samoúnos, ale ďakujem a prestanem s takými myšlienkami. Aspoň sám vidíš, že ste tu skutočne dva dni mlčali ako jahence a teraz sa to rozprúdilo.

    2007-10-29 23:23:58

    P.primátorová je zrejme rozumná žena,ktorá nechce mať nič spoločné s tým, čo robí jej manžel. Aby sa ani náhodou nedozvedela o návštevách svojho manžela napr. na medickom internáte. Ale to možno už skončilo, keď prestal byť riaditeľom divadla.

    2007-10-29 22:57:22

    kojenec, priatelu, s tým pokusom o samodrbnutie radšej prestan. spomenul som si na jedneho našeho obyvatela ktorý na tretí pokus zavretia na psychine skočil zo sučianskeho mosta kde bolo málo vody. žial to neni vtip ale pravda.
    s kontajnera ta budem vytahovať ako som ti slúbil, len s tej malej vody radšej nie.

    2007-10-29 22:38:39

    karkos, bez opatrovateľa by mal snáď žiť a chovať sa aj Prvý muž v meste nie? To čo píšem nie je o sociálnej a rodinnej otázke. Pani primátorová je človek, ktorý si zaslúži úctu a pozornosť,rovnako nemenšiu od tej,ktorá je venovaná len jej manželovi - dnes Prvému. Vieš však riadne zaťať do minulosti inej pani primátorovej. My sme však naozaj len také odrastené deti s novým apkom mesta-otcom AH a preto sem vypisujeme.
    PS: Možno skončím s pokusom o samodrbnutie.

    2007-10-29 22:34:05

    karkos, už si mi tu chýbal. všetci tu kydajú na primátora a ty jediný sa ho zsatávaš. potom je to len také jednostrané transcedentné blúznenie vytrhnuté s reality. tak do toho, nech sa to melie, až to bude celé biele a neostane celé zrnko v holumnici zvanej radnica.

    2007-10-29 21:59:55

    kde je napisane ze manzelka musi byt po boku primatora? NEch je radsej doma, ako by jej z toho malo drbnut a pokusilaby sa o samovrazdu a zavreli by ju na psychine. A mozno chce len zit obycajnym zivotom a starat sa o svoje deti bez opatrovatelky

    2007-10-29 21:37:46

    Len tak uvažujem, kto z Vás videl manželku pána primátora po jeho boku pri mestom usporiadných akciách? Ja osobne som videl prvú Pani mesta len na fotografiách v MY (tureckom živote. Možno že žijem absolútne nekultúrne a nemám záujem o vernisáže,stretnutia intelektuálov na akedemickej pôde, šport a ostatný prízemný balast. Koniec úvahy.

    2007-10-26 09:51:09

    Prečo elemer? Vsak je to vsetko cista pravda.Nic tu nie je domyslene...A smetny kos to je ...ano ale v inom slova zmysle.Ten kos je cele skorumpované vedenie mesta a im blizki rozkradaci verejneho majetku. ze hlavne mesto kultury!!!! cha cha.... hlavne mesto idiotov, co ho vedu...

    2007-10-25 18:09:54

    naopak si myslím, elemer, že v tejto téme sa nediskutovalo o smetiach a kontajneroch. možno v nejakej inej...

    2007-10-25 17:09:48

    Atolm, Kamil, Pomaranč...
    Robíte z tejto témy smetný kôš, nevadí vám to?

    2007-10-25 12:52:21

    No aspon si ma K2 prednostka s kym pofajcit, ked uz toho cigaretoveho spolupartaka Ziga vyhodila. Ani o stamprliky na sekretariate nie je nudza, vsak pan viceprimator, ono tie rokovania su naozaj tazke a riesit neustale nejake ludske smeti da zabrat, ak sa k ich velicenstvu vobec dostanu, vsak pan primator.

    2007-10-25 12:08:57

    Karol, úplne s Tebou súhlasím. Nový primátor sa baví so svojimi hračkami a mesto spí. Nič sa za rok čo je pri moci nepostavilo. Ešte aj cestu na hole ide zastaviť. Vtahuje mesto do sporu dvoch firiem. Úrad riadi eštébák a prednostka, ktorá má jediný cieľ dotiahnuť na Mestský úrad všetky svoje kamarátky z úradu práce, ktoré nič nevedia a boli vyhodené z úradu práce pre neschopnosť.

    2007-10-24 22:29:43

    Kedysi v maladosi mi povedali necikaj proti vetru a potom som počul z rádia hovoriť niekoho o postavení: čelom k masám. Dodnes mám z toho dilemu, či masa je vietor, alebo cikať spoločne z masou. Filozofická otázka? Dnešok dokazuje, ak urobíš to prvé budeš dobrý? Ak to druhé, budeš ešte lepší? Lenon mestskej reprezentácie sa vyjadriť dokáže, žiaľ na iných postoch bez pôstenia a deduško si skleroticky myslí, že on vôbec nie je našim nešťastím. atolm, veď im dávame šancu a oni len proti vetru...

    2007-10-24 22:04:32

    tiež si myslím, že všetko čo robíme má význam. len nečinnosť a letargia je škodlivá. vyjadrením seba, dávame šancu sebe a zároven druhým. všetci fungujeme rovnako. neštastie jedných je aj našim neštastím, len nikedy si nahovárame, že to nie je pravda.

    2007-10-24 21:53:46

    didi1 má to skutočne význam písať, nemá význam pustiť len do nohavíc. citron pocul som o tom dnies tiež, no nechcem byť až tak prudko ohurujúci, aby si nemysleli že trepem.

    2007-10-24 21:46:58

    Nuz ak nebudu prispievat ti co pisu, nebudu citat ani ti druhi. Komu to bude vyhovovat? Pikosiek je vsade dost, ale o tych z nasho mesta sa nedozvies nikde len na fore alebo v kuloaroch. Inymi slovami, ja si myslim, ze je fajn ked existuje moznost vyjadrit svoj nazor.
    Ozaj a vie niekto o tom, ze vraj nasi poslanci dnes fasovali nove notebooky s mobilnym pripojenim. Oni vsetci ak sa naucia zakladom ovladania pocitaca budu potencionalni prispievatelia. To bude sranda!!! Tesme sa navzajom, ze bude co citat a na co reagovat.

    2007-10-24 21:27:39

    má to význam písať ?

    2007-10-24 20:55:38

    Karol, ten pán pozeral,pozeral,pozeral sa na nás... z plagátov. Dnes sa tomu hovorí tak vznešenejšie...(ešte že nie blackboard. Aj zajtra sa martinský Lenon bude pozerať na našich poslancov z pozície patriacej primátorovi. Neviem, či sa mám začať ospravedlňovať všetkým, ktorých som neprávom urazil a ich ctené meno takto verejne pošpinil. Urobím čo je v mojich silách, pochopiteľne. minob to možno pochopí, nabúrať sa dá všetko. Ako baba tak aj systém. Hra však pokračuje. Verím rovnako jednej veci, že fórum má obrovskú čítanosť (možno len tak cez server-never). Citron, rovnaké oslovenie som už raz napísal.

    2007-10-23 18:48:50

    Je fakt pravda, ze akosi sa tato tema zacina uberat inym smerom, ako je jej cielom. Mrzi ma ale hlavne to, ze ma obrovsku citanost a nesmierne malo prispievatelov. Pan primator si asi velmi dobre uvedomuje, ze nim mnohokrat prislubene verejne forum by bolo jeho skazou. Volby su fuc a on a jeho prisluhovaci si postupne prichadzaju na svoje. Kladiem si otazku : co sa vlastne od nastupu noveho vedia mesta pozitivne zmenilo v prospech obcanov? Marne sa snazim najs kladnu odpoved a tak mi mozno niekto pomoze.... Aj vy citatelia skuste raz byt prispievatelmi - bude to zaujimavejsie. Idem prikladom.

    2007-10-23 13:43:07

    Myslim ze by sme sa nemuseli zaoberat patranim kto pod akym nickom vystupuje a mohli by sme sa vratit k novemu panovi primatorovi. Z mojho pohladu obcana Martina vladne z jeho doterajsieho posobenia iba sklamanie. Z bilboardov sa usmieval solidny mlady muz o ktorom som si /a asi viaceri obcania mesta/ myslel ze s jeho nastupom do funkcie pride do Martina novy vietor spolu s novymi myslienkami. Ako to tu citam a pocuvam ludi z okolia novy vietor prisiel hlavne na urade, kde posunul do ruk vsetky paky staremu estebakovi a on sa miesto riadenia uradu venuje svojim hrackam - domceku a autickam. Veci verejne ho pramalo zaujimaju, Malik povyhadzoval vestko to co mu neslo po ruke, systematicky rozpredava mestsky majetok za babku. Tema hlavne mesto kulktury ma by zastupna na to aby sa umelo prezentovalo ake je mesto uzasne. Martin ma smolu na ludi vo vedeni ale je pravda ze sme si sami zvolili to co tam je. Predtym tam bol clovek neochotny ku akymkolvek kompromisom a zadubeny, teraz skorumpovany blbecek, ktory ani nevie co sa okolo deje / alebo to iba hra ? / a ani sa nesnazi pretvarovat. Doplatime vsak na to vsetci.

    minob 2007-10-23 12:38:34

    posledne prihlasenie pred zapisanim prispevku tarasa bolo
    2007-10-22 08:47:23 z IP 78.98.224.156, takze bud niekto vie heslo alebo to nabural inym sposobom.... neexistuje duplicitni uzivatel taras...

    2007-10-22 14:08:10

    takže tu máme dvoch tarasov...
    neviem ale nemalo by sa stať, že sa tu nikto ozve pod jedným nikom a dokáže ho systém prihlásiť. to je asi požiadavka na admina tohoto fora...či skôr tvorcu týchto stránok.

    ale ešte som čosi zabudl odkázať tomu falošnému tarasovi.
    Iste, že to nerobím zadarmo, len nerobím to preto aby som za to niečo mal.
    A to je sakramenský rozdiel.Len neviem či tomu rozumieš, lebo reči tohto kmena moc ludí nerozumie.
    Dostávam tolko kolko potrebujem a moc sa nestarám odkial a ako.Možno keby som chcel viac, dostanem viac, no to by nebolo dobre pre mna, ani pre mojich blízkych. takže na dovolenky nechodím no mám všetko čo potrebujem, a možno aj navyše.

    2007-10-22 13:44:54

    Niekto začal písať pod menom Taras. Nie je to Povodný Taras.Príspevok 22.10. oO9:O5:37. Ozvem sa pod iným menom

    2007-10-22 09:57:13

    ja som sa rozprával s jednou panou a povedala mi, že nejaký sarat ju znásilnil. Navyše že obtažuje ženy vo svojom okolí a oni sa nevedia brániť.
    takže taras, prečo obťazuješ ženy ?

    Nie je môj stýl nejaké ženy obťažovať, skôr som mal opačný problém. moje zaujmy smerujú do iných oblastí.
    Poznáš to ruské porekadlo: Bežíš za ženou, ona od teba uteká, bežíš od nej, ona uteká za tebou.
    No s času na čas sa v kepme objaví nejaká potvora ktorá si rada vymýšla a chce vzbudiť pozornosť, či chce vyvolať akt pomsty, za dlhé utekanie....
    na mna s tým nechod, lebo ja som s iného cesta ako si ty, lebo sa hovorí:
    podla seba súdim teba.
    A prečo to robím, to viem ja a Boh, a rozhodne ženy nie sú predmetom môjho záujmu.
    ludia ako ty, ked si nevedia niečo vysvetliť, lebo sú často primitívni a sprostí,či nie je to podla ich gusta a zvyklostí, radi mystifukujú, tak ako tebe potvrdila jedna pani...
    tak zlez s toho stromu, a otvor oči !

    2007-10-22 09:05:37

    Kojenec ty si dobry primitiv. Mesto nema s Teplarenskou nic spolocne. Teplarensku vlastni stat. Rozpraval som sa s jednou pani ktora zila v kempe pre bezdomovcov pana Diskanca a hovorila mi ze je to poriadne zviera. Atolm pocul som ze obtazujes vsetky zeny v kempe. Hras sa tu na ochrancu bezdomovcov ale priznaj sa preco to skutocne robis? Ako hovori byvali kandidat na primatora Janis , pre koreho je 300 000 smet- nikto nerobi zadarmo. Viete o tom ze vsetky Bernatove manzelky boli liecene na psychiatrii? O niecom to svedci.


    Stránku spravuje a vytvorila ju spoločnosť Zetagroup Software s.r.o. | online užívateľov 611