Privátna zóna
Meno:
Heslo:
Partneri




10 Najčítanejších článkov
Posledné pridané firmy
Počasie v Martine
Meniny oslavuje
Dnes oslavuje meniny

Dnes >>
Sviatok práce
Zajtra >> Žigmund

Prajeme všetko najlepšie.
pošlite im pohladnicu
Myšlienka dňa
Keď človek chce žiť, tak je tu niekto koho miluje.

 -- REMARQUE


Virtuálna prehliadka

Virtuálne prehliadky
Slovenska a Európy


Aktuality / Eaukcie
Elektronická aukcia mesta Martin
Redakcia portálu

 Telefón:
 0915 839 934

  e-mail: office@zetagroup.net

  DOSTUPNOSŤ PORTÁLU
  web: www.mojmartin.sk
Výrocia
zdroj: Wikipedia
Taxi in Martine
  • CITY TAXI MARTIN
    Telefón
    0905 333 233; 0902 333 233; 043-422 34 22; www.taximartin.sk

  • Registrácia
    Dnes je 01. May 2024 04:03:33
    Denné Menu Verejné fórum Ubytovanie Podujatia, Kultúra Šport Inzercia



    Fórum

    Vyhľadávanie:

    NOVY PRIMATOR...






    2007-10-04 19:53:52

    valika,
    ak by sme mali byť hlavným mestom kultúry, tak by sme mali byť vyspelejí po tej duchovnej stránke. 35 percen voličov ktorí sa zúžastnili volieb velkou duchovnou kultúrou nedisponovalo a zrejme ani disponovať nebude. Kultúra neznamená robiť šou na námestiach a vrieskať do mikrofonov a nepomožu ani zulové dlažby či skleníkové monumenty. Kultúra neni ani to, že odpúšťame predchádzajúcim politikom ktorí šafárili so spoločným majetkom, a vidíme len tie dobré stránky ktoré akože zanechali, no na ich podvody zabúdame.
    Potom sa divíme že noví politici sú ešte vačší hajzlíci, lebo tento spôsob "odpúštania" im hlboko vyhovuje.
    Kultúrou neni ani to, že nejaký pajác vyhlási o sebe že niečo postavil, no on nepoložil k dielu ruku, vlastne to postavili iní po ktorých ani pes neštekne. ten pajác,akurát natahuje ruku, daj...
    Čo nemáme nárok na čistých politikov ? Nemáme nárok aby primátor rozdelil svoj nehorázny plat pre tých čo to potrebujú na holé prežitie ?
    ČO on má štyri záludky ?
    Naše požiadavky na politikov sú nízke, zabudli sme že oni majú slúžiť, nie sa nabalovať a kradnúť. Stotisícový primátorov plat je obyčajná morálna krádež, nič iné.
    takže pán boh zaplať za Bernáta, ale aj iných pred tým, len tí boli v kradnutí velmi skromní, proti dnešným "pánom".



    2007-10-04 19:17:14

    re:fiskus ale áno, komunisti si za bytovú politiku, ktorú robili to uznanie zaslúžia. Vždy som bola proti, ked Havel zhovadoval králikárne aKnažko rozprával o velkej diere, ktorú komunisti zanechali. Tie králikárne sa teraz predávajú za min.1,5milionovSK. Len keby ich bolo viac. A presne to si myslím o pešej zone. Škoda, že toho Bernát nestihol viac. Z tej jeho vízie, ktorú si zrejme ani ty nepochopil. Kde by teraz Hrnčiar a spol. robili šou napr. ako bola uvedená kampan pre hlavné mesto kultúry. Bez námestia, ktoré sa vybudovalo za Bernáta by sme sa o to ani nemohli uchádzat. A že to bolo drahé? Skús si zistit čo stoja každý rok opravy poškodených ciest po zime. Atie opravy na tých istých miestach sa robia každý rok. Šlendriánsky. A nikomu nevadia tie miliony.Predsa všetko čo sa buduje , buduje sa nie pre niekoho ,ale pre nás občanov Ma¨rtina, apre všetkých , kto sem zavíta. Je to zvláštne, ale v živote by ma nenapadlo, že budem obhajovat prácu Bernáta. Nebol mojim favoritom na primátora. Ale robil to dobre, aj ked s chybami. nikto nie je dokonalý.

    2007-10-04 15:31:05

    yo, ten Kaufland v Kosutoch je isty, zdroj:Kaufland...zas beton a krabica..na to sme potrebovali asi noveho hlavneho architekta, vsak?
    dokedy budu obyvatelia martina volit komediantov z divadla????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????

    2007-10-04 11:09:47

    re: valika
    to si zaslúžia aj komunisti uznanie, lebo nastavali tisíce bytov.
    síce centrum nevypadalo najvábenejšie, no ludia mali lacné byty. Za tie milióny ktoré sa prešustrovali na pešej zóne by sa za komunistov postavilo celé sídlisko. To nie je chvála komunistov, to je len holé konštatovanie.
    Budovanie a budovanie je vlký rozdiel, v podstate bolo mi vždy jedno či chodím po popraskanom asfalte alebo po žulovej dlažbe ktorá je dnes rovnako popraskaná. V centre boli pekné stromy kde sa dalo posedieť v tieni, dnes je to ako vyprahnutá púšť hlavne v lete.
    bernát ako stavitel s povolania zamoril mesto sklenmenými atrapami ktoré kdesi
    na svojich potulkách videl, alebo jeho "sklenený" architekti.
    takže pán boh zaplať za také budovanie ktoré neplatili zo svojich ale s úverov ktoré platia občania.

    2007-10-04 07:55:18

    Kedy sa predali Kauflandu pozemky? Aké je číslo uznesenia? Z toho čo tu čítam som vyrozumela, že zaplatia síce 1000Sk za m ,ale súčasne postavia kržovatku za 20milionov. Ako bonus. Alebo som zle pochopila?

    2007-10-03 22:41:47

    Neviem, či si pamatáte ako vyzeral Martin tak pred10 rokmi. To, čo sa vybudovalo si zaslúži uznanie .Bez ohladu, či sa nám páči, alebo nie. To je vec názoru.Mne osobne sa páči. Boli polemiky, či skleník áno, alebo nie. A napokon pri hlasovaní nebol ani 1 poslanec proti. Iba niektorí sa zdržali. Nedokázali byt proti. Napr. p. Lilge. Potom sa demonštratívne vzdal mandátu.Za bývalého primátora sa mesto budovalo. Čo sa buduje teraz? Záleží Hrnčiarovi na Martine? Ved ten chce mat hlavne pokoj a bezproblémové zastupitelstvá.Iste nie všetko sa podarilo tip top ,ale aspoň sa chcelo.

    2007-10-03 22:37:26

    RE:strongman
    Pozrel som si na webe mesta uznesenie, veď tam žiadna križovatka nie je?!
    Čo to trepeš? Nebol si aj ty v bare?

    2007-10-03 22:33:20

    RE:strongman
    že to s tou križovatkou nemyslíš váže, že tej finte primátora neveríš?
    Mesto doteraz žiadnemu obchoďaku pripojenie nefinacovalo,ani Bile,
    ani Tescu , Tulipu.
    Tak prečo by sa mali ľudia skladať Kauflatu ?
    A oni sa ani neskladajú, tie peniaze sú fuč.
    Pozri sa ako sa parkuje v Zaturčí tam by tých 20 milionov bodlo.
    Pred tromi rokmi developer dával 1500 za meter a na križovtku nechcel nič.
    Že by v Martine ceny pozemkov klesali? Ano pre niekrorých určite.
    A upiekol to primátor s poslancami v bare a oni ...
    Možno im niekedy zapne, možno.
    Toto je ten nový pohlad na mesto?

    2007-10-03 21:48:38

    pravdu ti poviem kojenec, že na pešiu zónu nie som hrdý, mne by sa páčilo aj menej honosné mesto, no s múdrejšími ludmi. No pre túto aktivitu nie je moc priestoru v dnešnej dobe.
    Skôr som s nej smutný, tie sklenené monumenty sú len hanbou a chorou megalomániou tých čo ich dali postaviť.
    Oživenie stredu mesta ? Myslím že ožili len tí plytkí.
    A to že je ogrckaná, ? a čo sa divíš ? ved sú tam herne, krčmy a iné lákadlá pre plytkých, takže čo si čakal ?





    2007-10-03 21:35:36

    re: kamil l, valika

    tak ma napadlo dokedy vydrží chrptová kosť primátorovi ked mu zvýšili plat o 30 %. Ono to neni len o peniazoch a závisti, milá valika,ono je to hlavne o charaktere.Myslím si, že charakterné by bolo sa tých mestských penazí vzdať v prospech charity, či inej dobročinnosti, no to sa dnes akosi nenosí, lebo nenažranosť sa stala modnou výsadou.
    Aj malé dieťa vie, že všetko treba platiť, aj drzé zvýšenie platu musí nikto zaplatiť, je zaujímavé že Hrnčiar si to neuvedomuje a to sa tituluje mgr.art. V každej dráme ktorú hral našiel ten istý odkaz.
    žeby deti mali viac rozumu ako zvolený primátor?
    alebo to na nás len tak hrá ?
    no každá hra má aj svoj koniec, tak sa hovorí...




    2007-10-03 21:35:07

    fiskus, a čo povieš na devastáciu pešej zóny? Veď aj to je majetok mesta? Majetok, na ktorý sme hrdí, majetok kde sa začalo s oživením stredu nášho mesta. To, že je momentálne skoro každé ráno pešia zóna viacej ogrckaná, ako to nebývalo pred r. 2007, vadí len nám pešiakom. Ak sa však na ranné mesto pozeráš len cez okná svojho automobilu, dnes už s mesačným platom 104.000,-Sk,nemožeš mať prehľad. Občanom ostáva len vytasiť šable. Či tie "šable". Aklohol je mocný súper, zloží mocných chlapov, ale liptáci vraj v tomto boji už dosiahli jednu remízu.

    2007-10-03 20:23:15

    to že ako máme byť vdačný primátorovi či skôr poslancom že tu vybudujú dalšie obchody na vyťahovanie penazí s vrecák občanov ?
    Ved tá križovatka ta ma byť len kôli tomu marketu, či sa mýlim ? alebo si vymyslíte aká je tam potrebná?
    zisky s tých marketov aj tak odchádzajú bohvie kam, a pár zamestnancov čo tam spoluokráda do vreciek megamarketov nás z bidedy nevyrthne.
    Takže taký hrdý by som nebol za výstavbu obchodov , ktorých je aj tak zbytočne nastavaných na zelených lúkach. skôr by som sa za to hanbil, lebo by sa dalo stavať aj niečo osožnejšie. No reči tohto kmena aj tak asi nikto nerozumie, len budúcnosť možno vyriekne svoj ortieľ.

    2007-10-03 08:43:19

    RE: Peto
    Pozemky pre Kaufland schvalilo mestske zastupitelstvo a nepredal to primator. Podmienkou predaja bolo to ze Kaufland musi vybudovat kruhovu krizovatku za 20 milionov Sk. Ked si to napocitas tak meter stvorcovy potom vyjde na 4000 Sk.

    2007-10-02 17:42:40

    ja jaj ozaj \"nový pohľad\" na mesto, taký, že primátor predá pozemky na Košútoch po 1000 Sk/m2 developerovi na výstavbu Kauflantu, zatial čo ani nie 3 roky dozadu ten istý developer ponúkal mestu za tie isté pozemky 1500 Sk/m2. Dnes \"novému pohľadu\" na mesto stačí 1000 Sk a skutočnému novému pohľadu stačí rozdiel,ktorý je pri tých m2 v miliónoch. Kde asi skončili?

    2007-10-02 11:24:54

    V máji som na tejto stránke napísala svoj názor na nového primátora a na to, čo sa zmení v Martine. No myslím, že som sa nemýlla, ba musím povedat, že moj predpoklad bol prekonaný. Bohužial. Ale až na pár výnimiek to nikomu nevadí. Zatial.Páni nezávidte p.Malíkovi a p. Tapajovi.Robia, čo možu a čo vedia.A majú za to zaplatené. A dobre.Nevadí mi, že primátorovi zdvihli plat.Vadí mi ,že pre Martin neurobil nič.Doslova nič. Zablokovali sa všetky rozvojové veci,ktoré boli pripravené. Na úrade. v polícii, všade panuje neistota a strach. Občania Martina, ste spokojní? Hole sa nebudujú, policajtov nevidno, mesto je špinavé od psov a v krčmách je hluk,ktorý nedovolí občanom po práci oddychovat. Ale poslanci sú maximálne spokojní. A všetci. Už sa nenájde ani jeden, ktorému by to šafárenie vadilo.Prečo asi?

    2007-10-02 07:42:00

    Ano, to s tým p. viceprimátorom sa to vie už minimálne od volieb. Na úrade je to verejné tajomstvo.Aj p.náčelník Msp. sa nám vraj činí. Venuje sa hlavne svojej mladej pracovníčke,J.K, ktorej vdačí za svoju stoličku.

    2007-10-01 22:30:04

    Taras, ctený p. Ján Danko bol skutočne veľmi aktívny SZM-man a vypracoval sa pomocou jednotnej línie vedenia a v prospech strany. Oni tí bývalí súdruhovia a aj dnes všetkého schopní blbci zabúdajú na jedno, že len mozgová mŕtvica znamená koniec života. Človek však odovzdáva takéto informácie svojim deťom a tým budúcim pokoleniam aby vedeli, že Danko bol udavač.

    2007-10-01 21:45:53

    Kamil1, to nie sú obchody. Dnes sa tomu hovorí dohovory v záujme občanov, pre ich blaho a svoj ľahký spánok. Keď som sa dnes v obci Liešno dopočul,že viceprimátor šuká novú vedúcu odboru - právničku IŠ a o tom všetkom vie aj jeho manželka, zamestnaná tiež na tom úrade, skoro mi vypadla rektopskopická protéza. Len ešte neviem meno tej pani, ktorá dodnes spláca nemalú dlžobu za bývalého riaditeľa divadla, s ktorým vzájomne podnikali a on je dnes tým starostom za vodou.

    2007-10-01 11:16:36

    Aké za tým museli byť zasa obchody, keď naši "nezávislí" poslanci navrhli zvýšiť pánovi primátorovi plat o 30% !!!! Čo za to dostal Kollár, Kašuba či Bôcik. Naši nezávislí, ktorí myslia len na vlastné vrecká. Neprerokovali to v Ekonomickej komisii ani dokonca pre mestské zastupiteľstvo nevyčíslili koľko to bude nás všetkých za rok stáť...

    2007-09-28 01:25:52

    Páči sa mi vážení, ako ste to tu rozbehli. Vidím, že nie som sám, kto bojuje za pravdu a česť nás občanov. Snáď aj tieto príspevky pomôžu "novému pohľadu na mesto" otvoriť oči všetkým ostatným. Ďakujem Vám všetkým nebojácnym s rovnou chrbticou a priamym pohľadom.

    2007-09-27 15:06:49

    Tak a máme po zastupiteľstve.Primátor má zase vyšší plat a tým pádom aj viceprimátor. Najdôležitejší bod programu prerokovaný ako prvý a ako inak schválený.Jediným argumentom,odôvodnením alebo alibizmom poslancov bola vzájomná rektoústretovosť.Ktovie či by tak dopadol,keby sa na názor a dôvody PREČO,spýtali aj obyčajných ľudí, čo pre nich doteraz urobil, alebo čo oni urobili všetko pre neho aby bol tam kde je?...Zase vieme kam ide časť našich peňazí, ale veď platí my tebe, ty nám, však páni poslanci????????????Gratulujeme, veď chudákov je stále málo a treba vždy dávať tým najchudobnejším...

    2007-09-27 13:29:29

    Stbaci maju hrosiu kozu. V minulosti donasali aj na svojich kamaratov ktori o tom nemali ani tusenia a s ktorymi pracovali, dokonca donasali aj na rodinnych prislusnikov a znicili zivot nejednemu cloveku, lebo prisiel o zamestnanie, prijmy, niekedy o vsetko. A dnes si sadnu do poslaneckych lavic a veducich funkcii a tvaria sa ze sa nic nestalo. Ale to je chyba nas vsetkych, lebo by ich bolo treba hnat kade lahsie.
    P.S. Zita Sekerkova, zoznamy UPN, kandidat tajnej spoluprace STB

    2007-09-26 16:55:15

    Sorry, fakt som neskúmal aj rodinných príslušnikov,preboha to akú zberbu sme volili? nebol Zanovit na kandidátke HZDS? To ale vyzerá, ž e Martin je v riadnom svrabe. A chceme byt europskym mestom kultury. A ešte aj Zita Sekerková je vraj na zoznamoch. A všetci neschopní z Uradu práce už úradujú na mestskom úrade a na mestskej polícii. To aby sme sa postupne vystahovali ak sa nechceme podielat na hanbe Martina. Ale čo chceme od primátora , ktorý nemá ani šajnu, čotáto funkcia obnáša.

    2007-09-26 16:43:46


    2007-09-26 15:54:03

    odmeny sú lákavé, le čo s toho ked nesplnam tie prvé podmienky, byť poslancom, a mať prax v obore

    2007-09-26 14:04:22

    Martinská rektoskopická spoločnosť hľadá do svojich radov nových členov.
    Podmienky členstva:
    -poslanec
    -prax v oblasti vítaná
    -neabstinent

    Výhody spoločnosti:
    -bezbolestná aplikácia
    -komorné prostredie
    -zvyšovanie kvalifikácie
    -postup zaručený!!

    Pri vysokých výkonoch možnosť nadštandardnej odmeny:
    -akcie Brantner Fatra
    -miesto v dozornej rade
    -miesto na MsÚ
    -víkendový pobyt na ranči v Kalníku
    -drink našejkovaný priamo od prednostky
    -permanentka na sedačkovú lanovku na Martinské Hole....

    2007-09-26 11:33:12

    A nielen v kolegiu, v tomto meste to cele riadia stbaci. Napr. riaditel SOUS Martin - pan Zanovit, krycie meno v zoznamoch STB Metodik.Co dodat.

    2007-09-25 17:04:52

    V kolégiu primátora sú další agenti štb, ktorí pomáhajú riadit toto mesto. Katuščák Dušan, Lilge Alexander, Danko Ján,ktorý udával medikov.

    2007-09-24 13:28:32

    Polemizovat o tom kto je zodpovedny za sucany stav holi a aj turisticekho ruchu v Martine uz teraz nema zmysel. Teraz je to uz iba boj dvoch finacnych skupin a na to aby islo normalne uz je aj primator maly pan, hoci sa tvari ze nie. Samozrejme za to ze to nijako nefunguje nesu zodpovednost sami martincania. Nesu zodpovednsot aj za to ze Martin je uz iba provincnou dierou bez koncepcie, sportu, rozvoja. Posobenie noveho vedenia sa zvrhlo na vlastne obohacovanie. Pan primator a viceprimator sa vozia v novych farach. Nepoznaju ich poriadne ani vlastni zamestnanci. Sluby su ta tam, a to ze nefunguje podotykam slubena primatorova stranka, ja povazujem voci volicom za prejav obycajneho chrapunstva. Mestska policia aj po vymene vedenia kraca v starych kolajach, myslim si ze je to ste horsie. Na urade sa rok robi akasi reorganizacia za audit ktorej sa zaplatilo pomaly milion korun. Pan viceprimator sa v dochodkovom veku pokusa este nieco nahrabat, no primator sa prizivuje. Poslanci prikyvuju na vsetko ako spracovani dreveni panaci bez vlastneho nazoru. To je obraz dnesneho vedenia. Bohuzial.

    2007-09-23 16:21:27

    Fajn, je úžasné ako ludia menia svoje postoje. Hrnčiar bol tvojim favoritom, ak sa nemýlim. Skús ho posúrit, aby obnovil svoju stránku nech sa neskrýva pred ludmi. Tak hole sa nebudujú nie vinou primátora, to si myslim aj ja, nie vinou ProSki ,to sa podla mna myliš., ale vinou Lyžiarskeho strediska. Podla teba.Pred volbami všetc kričali, že rozvoju Holí bráni Mesto na čele s Bernátom ajeho verni poslanci.Aj preto ho bolo treba odstavit. Dnes to isté Mesto ale už na čele s Hrnčiarom nenesie zodpovednost za stagnáciu Holí.Ale ved má tie isté kompetencie, ako mal Bernát. P. Zubercovi z ProSki nejde o budovanie Holí ,ale hlavne o kšefty.Im vobec nevadí, že sa nestavia.hlavne treba zlikvidovat akotak fungujúcu lyžovačku na Holiach.Navozit dreva lyžiarom do cesty , uzavriet prístupovú cestu. To je teraz úloha pre Hrnčiara. Musí im v tom pomáhat. Musíposlúchat svojich sponzorov.Bohužial taká je martinská realita.

    2007-09-23 12:49:12

    Spoločnosť Pro Ski nebrzdia mestskí poslanci ale brzdí ju spoločnosť Lyžiarske stredisko Martinské hole, ktorá vlastní lyžiarske vleky. Tá sa stále odvoláva proti rozhodnutiam, dáva to na súd a podobne! Takže to, že sa na Martinských holiach nič nepostavilo nie je vinou spoločnosti Pro Ski ani primátora.

    2007-09-21 10:54:45

    Práve čítam, že primátor ide uzavriet cestu na Hole. Kolko dostal úplatkov od Pro Ski ked ide urobit také svinstvo. A vraj niekomu záleží na tom aby ¨lyžovačka na Holiach fungovala. Figu borovú. Bernát už od decembra neúraduje a na Holiach páni z Pro Ski neurobili nič. Akurát pomocou Hrnčiara idú zničit to čo je ešte funkčné. Martinčania možme byt hrdí na debilitu ktorou sme vo volbách takýmto ludom dali hlasy. nielen primátorovi ale aj poslancom.

    2007-09-20 18:09:38

    1. Mohol by už konečne súdruh viceprímátor zaujať aj nejaké verejné stanovisko k zistenej tajnej spolupráci s ŠTB na stránke ÚPN. Bol agentom ŠTB alebo nie? A ak áno, môže taký človek pracovať ako verejný činiteľ a riadiť naše mesto????
    2. Prečo pán primátor z Liptova schválil pánovi poslancovi Zanovitovi otvorenie súkromnej škôlky, keď museli pozrušovať tie mestské pre nedostatok detí??? Žeby sa pán Zanovit toľko zaslúžil o zvyšovanie populácie v našom regióne??????
    3.Jedna vec ešte nie je úplne jasná. Kto sa pchá komu viac do zadku: poslanci primátorovi alebo primátor poslancom. Ono pri tom vínečku v divadelnej kaviarni je dôležité si urobiť aj nejaké tie rektoskopické vyšetrenia.......

    2007-09-19 08:30:53

    Vobec to nie je nahoda.Takych je vo vedení viac. Ale čo sa divíme. Primátorovi platili kampan istí podnikatelia a ten je teraz nimi vydieratelny. miliony im musí niekolkonásobne vrátit. Aj viceprimátora si vyberal Hrnciar.Také svinstvá čo sa teraz robia v Martine pod ich taktovkou sa nerobili ani za totality. Cudujem sa iba, že niekto veril ako bude po Bernatovi Martin prekvitat. Bernátovi záležalo na meste aj ked nebol bez chýb. Ale nebol handrou v rukach nikoho.Preto bol pre vela podnikatelov nepohodlní.Nič im zadarmo nedaroval a robotu po nich kontroloval . Martincania si nezvolili dobre. Ale ako hovorí Slota ,Slováci sú takí sprostí až sú prostí. Máme čo sme si zaslůžili.

    2007-09-17 17:36:05

    Pozrite si stranku www.upn.gov.sk ,tam registracne protokoly agenturnych a operativnych zvazkov Statnej bezpecnosti, kraj Banska Bystrica a meno Milan Malik.Jeho datu narodenia sa zhoduje s datumom narodenia martinskeho viceprimatora.Je to nahoda ?
    Karol M

    2007-09-17 13:29:51

    Uz aj vrabce na streche cvirikaju ze pan primator spolu so svojim viceprimatorom si zamenili posobenie na mestskom urade v prospech mesta na vlastne obohacovanie. Uprednstnovanie svojich znamych pri vyberovych konaniach, predaj mestskeho majetku za lacny gros, menovanie spriaznenych dusi do funkcii atd. Vrcholom je ze pan primator zrusil svoju stranku ktorou pred volbami ohlupoval svojich volicov, teraz ich uz nepotrebuje, tak nepotrebuje ani stranku. Pomaly po roku posobenia vo funkcii mozeme konstatovat v meste a na urade nezlepsilo z pohladu obcana NIC k lepsiemu.

    2007-09-15 21:26:07

    valika, kiež by si nemala pravdu, no nový primátor sa ukázal ako dobrý herec, ved herci vedia hrať rozne role, však preto sa stali hercami.
    Za komunistov si žili ako prasce v žite, a potom prví prezliekli kabáty a hrali inú rolu. Sú to hajzlíci, a zrejme nimi aj ostanú, ak sa s času na čas nedeje výnimka...
    Náš hrnčiar sa ešte nevyfarbil, no ako herec zahrá každú rolu, zatial budí dojem... alebo hrá svoju špinavú hru ?

    2007-05-05 00:01:58

    ano.zmeni sa vela.mesto sa bude elegantnym sposobom zadlzovat.vsetko sa predjedna na neformalnych stretnutiach pri stoloch plnych jediva a pitiva, ktore sponzoruju ti,ktori z mestskej kasy ziskaju najviac,samozrejme transparentne za zakazky ktore dostanu po vitaznych vyberovych konaniach.tam sa rozhoduje koho odvolat, vymenit, vyhodit.tam sa rozdeluju fleky v dozornych radach, predstavenstvach,tam sa dohodne kto musi vyhrat v konkurzoch.spravne spracovani a zaplateni poslanci potom pred kamerami hlasuju jednotne a tak aby obcan mal dobry pocit z ich kulturneho a nekonfliktneho spravania. aka to zmena oproti minulosti.nakoniec tejto idylky treba este vsetko co sa vybudovalo skriminalizovat,zosmiesnit,zburat.ale ani to nie je nic nove. aj kedysi sa palili knihy, burali klastory, likvidovali nepohodlni.je smutne ,ze na tomto divadle sa podielaju aj poslanci, ktori budili dojem slusnosti.ale peniaze su vsemocne zmenia aj slusnych ludi na poslusne stado oviec

    2007-05-02 07:58:48

    Blahoželám novému pánovi primátorovi Hrnčiarovi!
    Poznala som ho ako fajn herca a vyzerá to tak, že ani ako vodca mesta sa nestratí. Mám jednu otázku- minulé roky sa konal detský tábor v Jasenskej doline, ktorý organizovala mestská polícia spolu s mestom Martin. Tento rok neviem z akého dôvodu sa tento tábor nekoná.Je to obrovská škoda, to čo sa tam deti naučili a skúsili,stálo za to. Porozmýšľajte, či by nebola možnosť takého akcie uskutočniť, sú veľmi poučné a motivujúce pre naše deti.Ďakujem a prajem Vám veľa šťastia a hlavne pevné nervy.

    2006-12-03 01:10:40

    Co ocakavate od noveho primatora? Zmeni sa nieco podstatne v meste?


    Stránku spravuje a vytvorila ju spoločnosť Zetagroup Software s.r.o. | online užívateľov 670