Privátna zóna
Meno:
Heslo:
Partneri




10 Najčítanejších článkov
Posledné pridané firmy
Počasie v Martine
Meniny oslavuje
Dnes oslavuje meniny

Dnes >>
Sviatok práce
Zajtra >> Žigmund

Prajeme všetko najlepšie.
pošlite im pohladnicu
Myšlienka dňa
V láske ako v umení sa nesmie čítať to, čo o tom povedal druhý. Každý musí sám vyjadriť, čo cíti.

 -- ROLLAND


Virtuálna prehliadka

Virtuálne prehliadky
Slovenska a Európy


Aktuality / Eaukcie
Elektronická aukcia mesta Martin
Redakcia portálu

 Telefón:
 0915 839 934

  e-mail: office@zetagroup.net

  DOSTUPNOSŤ PORTÁLU
  web: www.mojmartin.sk
Výrocia
zdroj: Wikipedia
Taxi in Martine
  • CITY TAXI MARTIN
    Telefón
    0905 333 233; 0902 333 233; 043-422 34 22; www.taximartin.sk

  • Registrácia
    Dnes je 01. May 2024 04:09:49
    Denné Menu Verejné fórum Ubytovanie Podujatia, Kultúra Šport Inzercia



    Fórum

    Vyhľadávanie:

    NOVY PRIMATOR...






    2010-10-28 08:49:03

    Pane boze.... pan Horvath samozrejme ze pan Vons to bere vtipne ved nic ine mu ani neostava on sa na primatora vobec nehodi vsetci to vedia tak to maskuje len milou tvarou usmevom a humorom lenze o to tu vobec nejde primator musi mat hlavne rozum a nie len byt vtipny.......

    2010-10-23 18:50:14

    Ako je všeobecne známe zo všetkých agentúr, médií, spravodajských portálov, inzertných portálov atď, kandidát na primátora mesta Martin pán Peter Vons čelil smutnej nepríjemnosti s údajným vyhrážaním pri odovzdávaní petičných podpisov. Ako je však ale z je rozhovoru pre TV Turiec zrejmé, pán Vons nezaprie zmysel pre nevšedne vtipnú predvolebnú kampaň a neprajníkom odkazuje, že pre martinských Martinčanov má najsamľepšie silné martinské riešenia.

    http://www.youtube.com/watch?v=8Rg4lIySC_g

    2010-10-23 16:46:01

    Mna by len zaujimalo co spravil p. Kozak takeho ? este aj pri hlasovani vo VUC ohladom D1 nezahlasoval a teraz pise, ze podporuje dostavbu D1, to sa zmenil jeho nazor ? A co ked sa budu jeho nazory menit dalej ? .... A co chce spravit pre D1 z postu primatora ked tak nerobil z postu poslanca VUC ? Urcite by sa naslo viac otazok. Ak poznate odpoved aspon na tie co som napisal budem rad ked odpisete.

    2010-10-21 10:50:54

    rebel...ja neviem či sa zmení niečo podstatné ale myslím,že by sa mohlo...za Hrnčiara sa nič nezmenilo asi jedine tak k horsiemu a za primátora ho určite už nikdy nechcem!!! Chcem p. Kozáka lebo on sa o chod mesta postrá určite oveľa zodpovednejšie ako ktokoľvek inýýý....a ani ja niesom športovec a čo????

    2010-10-21 06:01:37

    Čo očakávate od nového primátora? Zmení sa niečo podstatné v meste? A sme na začiatku tejto diskusie. Zmenilo sa niečo za Hrnčiara? Akú má šancu byť znava primátorom? A kto má tú šancu? A prečo? Kto sa postará o normálny chod mesta? Všetci nie sme športovci.

    2010-10-20 00:00:09

    Vááženýý ved ale , nechápem čo to tu vlastne fakt pííšete píšete len o tom ako kto čo asi, lepšie je mať primátora banditu čo kradne z pokladne mesta pre svoju rodinu na liptov a oravu a nespravíí nič pre MT, alebo žeby sme mali primátora kde frčíí díílerčina a potom sa budú usmievať aj zamestnanci na mestskom úrade čii ako ??? Aj vrabce čviríkajú čo sa v MT deje či toto už nik nechce vidieť ani počuť, že??!! Alebo náám treba mesto a turiec nechať dostať do rúúk finančným žralokom a potom sa budeme škrabať aj tam kde nás nesvrbí,ale bude neskoro už !!!!!! Radšej podporím chlapa čo mal dobré výsledky a cielavedomosť a chuť v športe v podnikaní a poriadok v rodine a nepošpínenú minulosť zákonom. ,,,,SPAMETAJME SA,,,,

    2010-10-19 14:26:32

    Kozáák chcem ta za primatoraaa...drzim palce...


    2010-10-12 11:41:40

    Ja by som bol hlavne rad aby primator nebol poskvrneny niektorymi amoralnymi skutkami z minulosti. Na niektorych kandidatov po Martine chodia rozne zvesti o trestnych oznameniach, a klamani svojich zamestnancov, zneuziti podpisov a podobne. Bol by som rad pokial ma niekto viac informacii aby tieto reci bud vyvratil alebo potvrdil.

    2010-10-09 18:55:04

    P. Farský, ešte raz, prečo ako dlhoročný člen, alebo podporovateľ HZDS , nepodporujete Zdena Kozáka, ale Vonsa? Netajím sa kritikou voči p. Hrnčiarovi. V tomto s Vami súhlasím. Ale prečo ten totálny obrat proti HZDS?????A nerozumiem o akom nadšení hovoríte ? Mesto Martin pod vedením p. Hrnčiara je katastrofa. A jeho reakcia na p. Vonsa je úbohá. Ale to neznamená, že moja kritika p. Farského nemá opodstatnenie. Roky ste ryžoval z HZDS. Teraz ste sa postavili proti nemu. O tom je Váš charakter. A p. Vons by sa takým karieristom, akým ste Vy, mal vyhýbať. Škodíte mu.

    2010-10-09 01:27:45

    saskia, ďakujem za Váš názor na môj charakter. Neviem o tom, že by sme sa osobne poznali, ale možno by sme sa viac dozvedeli o Vašom charaktere,
    keby ste sa tak, ako ja podpísali svojim menom.Určite by to bolo zaujímavé,
    pretože si veľmi dobre pamätám, ako ste mi na tomto fóre nadšene dávali za
    pravdu, keď som o dianí v našom meste a na radnici písal pod pseudonymom.

    2010-10-08 22:37:28

    P. Farský, pobavil ma Váš príspevok. Ak sa nemýlim, ste roky členom HZDS v Martine. Nerobil ste dokonca asistenta p. Sániovej? HZDS v Martine je zaujímavé združenie. Jeho predseda kandiduje na primátora ako nezávislý, ďalší významný člen tohoto zoskupenia , ktorý roky trčal funkcionárom HZDS zo .....podporuje so svojimi priateľmi p. Vonsa. Vlastníte zaujímavý fotografický archív. Vyhrážanie a vydieranie ala ŠTB. Prečo ma to pri Vašej osobe ani neprekvapuje? P. Farský Vám Vadí najväčší privatizér so susedného okresu? Vám????? To fakt nemáte ani štipku charakteru? P. Vons, to sa obklopujete takýmito ľuďmi? Netrpezlivo čakám na Podrobnosti o p. Hrnčiarovi. Len kydajte jeden na druhého.

    2010-10-08 18:23:16

    Pobavilo ma vyhlásenie pána Hrnčiara na jeho osobnej stránke. Okrem toho,že
    si nepraje, aby pán Vons čistil horu v Jedľovinách, som sa dozvedel, že som vo volebnom tíme pána Vonsa a zavádzam tam voílebné stratégie HZDS.
    Otvorene sa priznávam, že ja aj všetci moji priatelia podporujeme Petra Vonsa, pretože sme presvedčení, že arogantný, samoľúby a farizejský Andrej Hrnčiar nemá čo hľadať na poste primátora. Za štyri roky urobil minimum pre Martin, ale maximum pre seba. (podrobnosti nabudúce) Pobavilo ma aj to, že
    pánovi Hrnčiarovi zrazu nevonia HZDS. Ale keď ho župan Tarčák z HZDS urobil
    riaditeľom divadla, nič proti HZDS nemal. Bodaj by aj mal, keď si za krátke
    obdobie v tejto funkcii (práve keď milióny prúdili na prestavbu)stihol postaviť dom za približne 10 miliónov korún v Dolnom Kalníku. Vtedy s pokojne sedel aj na predvolebnom mítingu HZDS v Športovej hale na Podháji.
    ä (Vlastním zaujímavý fotografický archív). Dnes mu HZDS transparentne vadí, ale netransparentne má vo svjom volebnom tíme Edka Poliaka, ktorý pracuje pre jedného z najväčších privatizérov HZDS v susednom okrese. Ale o tom pán primátor zrejme nič nevie, lebo on nič,on muzikant, vraj z Podhája.

    Ján Farský

    2010-10-07 21:52:56

    oprava preklepu
    stranka Zdena Kozaka je
    www.zdenkokozak.sk

    2010-10-07 21:50:54

    Saskia, ak chces viac informacii o protestnej akcii, kup si -
    Pravda zo dna 7.10.2010 (stvrtok).
    Zdeno Kozak sa nepotrebuje zviditelnovat. Vela ludi ho pozna. Aky je jeho program sa dozvies coskoro.

    http://www.zdenkoko.zak.sk/
    Podla coho usudzujes, ze na post primatora nema?

    2010-10-07 18:27:46

    Kozakovi moze teraz jeho spojenectvo s Vronkom skor uskodit ako pomoct.Mozno ma nadej,ze ich esvebecka mu zaistia volicov,ale asi to nebol dobry tah,lebo podla Vronku budu hodnotit aj jeho.Tomu totiz veri uz len slepy a hluchy.

    2010-10-07 13:24:47

    Tomáš, podľa čoho vieš, že ten protest /o akom štrajku hovoríš?/, zorganizoval Kozák? Alebo si jeho sekretárka? On kandiduje v Sučanoch? Býva na Bystričke, zviditeľńuje sa v Sučanoch, a ja ho mám voliť v Martine? No to nemá chybu. Šport je síce pekná vec, mňa ale zaujíma, aký je jeho a nielen jeho program pre starých, chorých a obyčajných občanov Martina. Obyčajných, myslím skutočne obyčajných,t.j. väčšinu Martinčanov. Zdeno Kozák je síce fajn chlapec, ale na primátora mesta Martin nemá. A to, že mám pravdu najviac dosvedčuje sám. Tým, že kandiduje.

    2010-10-06 22:40:19

    ahojte,ja osobne budem voliť Zdenka Kozáka,má moju podporu a aj dnes sa mu podaril kúsok,ktorým môže neprajníkom len zalepiť ústa...konkrétne myslím štrajk, kvôli dialnici v sučanoch...Zdeno koná a nielen rozpráva

    2010-10-04 21:55:32

    Pisem z vlastnych skusenosti. A primator mi v tejto praci pomoct moze.

    2010-10-04 07:51:58

    "Boli ma srdce, ked vidim mladeho chlapciska s handrickou s nejakym svinstvom prilozenou k ustam a s ocami bez zivota."
    "Stve ma to, ze sa rodia deti, ktore ich "matky" nechaju v porodnici."

    -a ako toto vyriesi novy primator?
    -unavuje ma, ked ludia potrebuju NIEKOHO, kto by nieco mohol urobit za nich, kto by sa o nich staral
    -hoci by ste si zvolili najlepsieho primatora na svete, aj tak na neho za par mesiacov zacnete vsetci do jedneho nadavat..

    2010-10-01 23:16:47

    V zásadných veciach s Tebou súhlasím, hlavne v tom, aby neostalo len pri nadávaní. Niektoré veci čo si napísala som sa pokúšal uviesť do môjho programu ktorý by mohol pomôcť všetkým http://www.primatormartina.sk/

    2010-10-01 09:25:17

    Co ocakavame od noveho primatora? To som zvedava, ake budu na tuto otazku reakcie. Ono je lahko sediet pred telkou s dialkovym v ruke, ci sediet za pocitacom a rozculovat sa nad vecami a nic nerobit pre to aby sa veci zmenili. Nadavat je lahke, ale akonahle niekto aktivne robi aby sa veci zmenili, zrazu na nom nachadzame same chyby. A nasu zbabelost skryvame za silne reci. Ani jeden prispevok z tych, ktore som citala nenavrhli konstruktivne riesenie daneho problemu. Kazdy z nas ma v zivote problemy a starosti. A nepomoze nam, ked budeme jeden druheho obvinovat a hnevat sa. A pri tom sa navzajom nepocuvat. Myslim si, ze prvym krokom, ktory mimochodom vie urobit kazdy z nas, je - povedat konkretne co nas stve. Mna stve napriklad to, ze ked mam zaplatit za energie ci telefon a som vo financnej tiesni, nikoho to nezaujima. Zaplat, alebo ta odpojime. Boli ma srdce, ked vidim mladeho chlapciska s handrickou s nejakym svinstvom prilozenou k ustam a s ocami bez zivota. Stve ma to, ze sa rodia deti, ktore ich "matky" nechaju v porodnici. Ved stat sa postara. Stve ma vela veci, ale nie som pokrytec a poviem to narovinu a snazim sa veci napravat. A zacinam od seba.

    2010-08-23 12:57:23

    nie, ja sa len na vas bavim, lebo tu placete horsie jak stare zenske, miesto toho, aby ste vec riesili s tym, na koho nadavate - s primatorom, atd..

    2010-08-19 11:12:58

    Viktor ty fanaticky vyznávač osembitových počítačov, kto si že rozhoduješ o tom kto sa môže a kto nemôže stretávať na legálne ohlásenej akcii???

    2010-08-18 10:19:05

    Brcka, máš úplnú pravdu, to, čo sa stalo, je vizitkou primátora tohto mesta. Pán primátor Hrnčiar má veľký problém. On totiž nevie mať vlastný názor na nič, a robí iba to, čo mu jeho sponzori diktujú. Ak tento štát chráni pochod homosexuálov, mal by chrániť aj zhromaždenia kresťanských "fanatikov". O tom je demokracia. A organizátori tohto zhromaždenia by sa mali obrátiť so sťažnosťou na porušenie ich ľudských práv na príslušné orgány. Určite vyhrajú.

    2010-08-17 23:06:30

    neviem preco myslis ze su fanatici, ale to nechcem rozoberat, ja o nich vela neviem, len co som pocula, zarazilo ma to, ako mohol primator reagovat takto, hovorime predsa o pravnom state a sloboda prejavu a sloboda zhromazdovania je zakladne ludske pravo, za socializmu to fungovalo tak, ze zakony sice boli napisane, ale statna moc ich veselo porusovala, a je velmi smutne ze dnes takto kona clovek v takom postaveni. Ked sa niekde zhromazdia napriklad homosexuali, tak tam je pritomna policia, ale ta ich ochranuje pred utokmi odporcov a tieto zhromazdenia mozu byt tiez pre mnohych pohorsujuce a ked sa zhromazdi nejaka skupina krestanov, tak miesto ochrany ich vyzenu, a ako na psy pridu ozbrojeny brokovnicami...

    2010-08-16 08:37:47

    brcka: co je na tom zle, ze odtial vyhodili fanatikov? to, co oni robia, to nie je nabozenstvo, ale fanatizmus..

    2010-08-15 21:43:13

    Odkedy mestská polícia robí to čo prikáže komediant? Odkedy si transparentne na čelo polície dosadil bábku...

    2010-08-14 18:43:55

    Dnes primátor Andrej Hrnčiar porušil jedno z najdôležitejších ľudských práv a to právo zhromažďovať sa, ktoré je garantované Ústavou SR v čl. 28. Išlo o pokojné zhromaždenie istého kresťanského spoločenstva z Martina na sídlisku Sever. Spoločenstvo si splnilo svoju oznamovaciu povinnosť a ničím neporušilo zákon, keďže išlo o pokojné zhromaždenie, ktorým nebola ohrozená ani demokracia, ani žiadne zo základných ľudských práv iných a ani nikoho bezpečnosť. Nebola prekročená ani povolená hlučnosť! Pán primátor prišiel v sprievode štátnej polície a nariadil aby sa toto zhromaždenie rozišlo, aj keď neporušili žiadny zákon. Toto svoje nariadenie nepodložil žiadnym relevantným dôvodom. Mestská polícia potom dohliadla, či sa zhromaždenie naozaj ukončí, na otázku aký zákon spoločenstvo porušilo odpovedali, že oni musia urobiť to, čo im primátor prikázal... tu sa vynára otázka, že odkedy je primátor nadriadený zákonom SR a môže obmedzovať, tak dôležité práva ľudí, občanov SR.

    2010-08-06 18:04:22

    otrok: naco to pises JEMU, ked to tu nikdy nebude citat..
    ak mas problem, chod za nim osobne, je to jednoduche.

    ak si len buzerant (ktori na vsetko nadava), liec to

    2010-08-05 03:12:36

    Andrej primatorsky v nasom meste, netras sa o svoje miesto, mas kamaratov. Alebo ze by si ich mal? Fizel vystriedal Poslucha, tebou Andrej oklamani volici idu do ...

    2010-05-01 09:36:26

    ... chcel som povedat nepise a nezapaja sa _ sorry

    2010-04-29 23:22:52

    Ale chodi sem skutocne vela cumilov, to mi odlahlo ze niekto aj napise. Hrncove slova , podte trosku blizsie odo mna, nechapu mnohe hlavy.

    2010-04-26 11:24:31

    vidim, ze niekoho to tu bavi, ked si pise sam so sebou ...

    tak sa nenechaj rusit, ale je fakt skoda, ze tu skoro vobec nikto nechodi !!

    2010-04-17 00:15:01

    AH to ma pod kontrolou, jeho vyzvy ako sa pozriet samosprave pod pokrievku su adresovane mozno len obcanom, ktori nemaju zaujem o dianie v meste Martin, alebo tie osoby, co ich tekuta veselost neopustila. Ziadny skandal, jeho dlhy rebrik este ziadna sliepka nepospinila. Ako upresnil, chce mestu vladnut aj nadalej. Zivotna sanca, ako dat srdce v nasom Turci na odlakanie pozornosti od neoverenych informacii. Pocet volicov AH bude velky, je otazna jeho bohurovnost, nase zanedbane mesto. Neutekam od reality a ak ano, potom lutujem, kto nam bude vladnut rozhodneme. Dosiahnuty usmev od AH je len o dvoch veciach. Bud cloveku za nieco dakuje, alebo je pre neho ... otrok.

    2010-03-27 03:06:01

    Verny manzel, mudry vodca. Cital som to v cudzine, pasuje to na nasho AH, len jeho milovana transparentnost, tsm nebola. Aky je rozdiel medzi hercom a komediantom? A funkcia sasa na MsU v Martine? Takze dnes mame na vyber buduceho otca mesta jedneho herca, komedianta a sasa v jednej osobe, co povedal, ze niekto iny odstartoval predvolebnu kampan. Namyslena hlava, lalia jeho ciernej duse, vegetarianske a krestanske cudo, ako osoby, voci prapodivnym obcanom mesta, co sa orientuju v lokalnej politike. Ma stasie AH, ma dobreho rezisera. Otazkou casu je pravda, ktora je len jedna, ako zvladol to svoje panovanie v meste. Moj nazor.

    2010-03-26 12:37:09

    Hlavne je to Dražkovčan, alebo Kalníčan, ale určite nie Martinčan. To len tak na papieri aby mohol opäť kandidovať, čo koho do toho kde on spáva..., pričom s úsmevom a plnou hubou americkej transparentnosti... Však ľuďom to nevadí, však ho volili a on je čistá ľalia keďže to už vysvetlil Janišovi v predvolebných novinách. Herec je to!

    2010-03-26 00:27:33

    Pan primator AH je ako lalia, skoda slov a pismen.

    2010-02-11 00:19:06

    Dakujeme Vam pan primator,konecne ste raz v mesiaci otvorili obcanom ten svoj uradny bunker. Taka opisovana slava tu v meste po volbach v roku 2006 este nebola, klobuk dole. Povolanie herec ste prezili v SKD uspesne, dnes nam tu zijucim neostava vsak ine, este len dobre porozumiet tym slovam o transparentnom meste. Robite si skutocne z nas tu zijucich obcanov nieco z palsteliny, alebo to myslite uplne vazne? Ak vazne, potom je to vazne.

    2010-01-28 17:41:45

    tu pán primator vysvetluje svoje aktivity
    http://turiec.sme.sk/diskusie/1629346/1/Bilbordy-s-Hrnciarom-nastvali-poslanca-Morgosa.html


    Stránku spravuje a vytvorila ju spoločnosť Zetagroup Software s.r.o. | online užívateľov 666