Privátna zóna
Meno:
Heslo:
Partneri




10 Najčítanejších článkov
Posledné pridané firmy
Počasie v Martine
Meniny oslavuje
Dnes oslavuje meniny

Dnes >> Anastázia
Zajtra >>
Sviatok práce

Prajeme všetko najlepšie.
pošlite im pohladnicu
Myšlienka dňa
Represívne zákony obvykle posilňujú to, čo majú zakazovať. aspekt, na ktorom si všetky právnické procesie vybudovali svoje živobytie.

 -- benegesseritsky kodex, duna 6


Virtuálna prehliadka

Virtuálne prehliadky
Slovenska a Európy


Aktuality / Eaukcie
Elektronická aukcia mesta Martin
Redakcia portálu

 Telefón:
 0915 839 934

  e-mail: office@zetagroup.net

  DOSTUPNOSŤ PORTÁLU
  web: www.mojmartin.sk
Výrocia
zdroj: Wikipedia
Taxi in Martine
  • CITY TAXI MARTIN
    Telefón
    0905 333 233; 0902 333 233; 043-422 34 22; www.taximartin.sk

  • Registrácia
    Dnes je 30. Apr 2024 23:14:06
    Denné Menu Verejné fórum Ubytovanie Podujatia, Kultúra Šport Inzercia



    Fórum

    Vyhľadávanie:

    NOVY PRIMATOR...






    2010-11-14 16:42:25

    paradne pocitanicko teraz, co vyslo vo Ferovom Martine, chcelo by to vlastne fórum, keby to bola len na 50% pravda, super, internet DAZARMO

    minob 2010-11-14 14:37:03

    Ak sa najde clovek, ktory by chcel dobrovolne a verejne nieco take realizovat budem rad ak sa ozve na nas email. Velmi rad v mene stranky mojmartin.sk rozosleme otazke a zverejnime odpovede. Pripadne ak si niekto trufa na moderovanie v realnom case tak som ochotny venovat svoj cas a pripravit technicky takuto formu komunikacie.

    minob 2010-11-14 14:35:39

    Stav je taky ze momentalne nema kto pripravit otazky pre kandidatov ... pokial sa niekto najde a budu rozhovory v ramci korektnej kampane zo vsetkymi kandidatmi tak preco nie, portalu to neublizi a moze sa len zvysit navstevnost. Potom uz bude len otazka, kto bude mat zaujem a kto sa zucastni rozhovoru.

    2010-11-14 13:44:15

    Pred minulými voľbami boli na tejto stránke realizované rozhovory so všetkými kandidátmi na primátora. Prečo sa to nerealizuje aj teraz? Nevyhovuje to "transparentnému" p. Hrnčiarovi?

    minob 2010-11-11 22:42:26

    no ale to je o ludoch bohuzial, ja mozem robit ako dobre viem ale ked nie kazdy pouziva tento sposob obstarania tak zato nemozem ;( ... muselo by existovat nariadenie, ktore by to jednoducho prikazalo aj pre vsetky organizacie, bol som ochotni zadarmo spristupnit obstaravania aj pre bytove druzstva aby si mohli obstaravat oteplenia a podobne ale nejak sa to nestretlo s pochopenim ...

    2010-11-11 22:31:47

    minob tu vôbec nejde o ťeba ani o systém e-aukcie. Tu ide len o to že povedľa tohto systému fungujú ešte rôzne iné praktiky ktoré ty ani ja tu nevyriešime. ) Ale môžu to vyriešiť občania nášho mesta v nadchádzajúcich voľbách.

    minob 2010-11-11 22:20:37

    cistic> to je v poriadku ... nik nemoze vediet vsetky informacie, ale som rad ked sa nemusim hanbit za robotu co robim

    martincan> uz som povedal aukcie ktore prebehli na stranke www.ebit.sk tak za tie sa osobne zarucim, chapem ludi co su proti eaukciam. V podstate neda sa tam klamat aj ked niekto by ziskal informacie tak jedina moznost ako vyhrat je predsa najnizsia cena. O tom, ze podklady na niektore aukcie boli zle pripravene tak to je fakt, ale ja rucim len za priebeh a fungovanie SW, podklady by mali pripravovat odbornici v obore aby vobec bolo mozne urcit cenove limity. Okrem toho neviem ci si uvedomujes ale ja si nemozem dovolit z mojej pozicie ziadne zvyhodnovanie inych firiem, ako by som potom mohol predavat svoj produkt ?

    Okrem toho si myslim, ze dost ludom ci uz v meste alebo aj niektorym podnikatelom prekaza to, ze existuje system na eaukcie. Mam pocit, ze nie kazdy si uvedomoval co to znamena a ake budu dopady toho systemu. Kazdopadne system existuje a jedine co ma mrzi, ze by tych aukcii mohlo byt urcite viac. Okrem toho pribudli aj online prieskumy, ktore sme pre mesto doprogramovali. V praxy to znamena asi to, ze jednotlivym utvarom sa zjednodusil chod pri prieskumoch a obstarani tovaru a sluzieb. Nemusia uz vypisovat x formularov a davat potvrdovat tieto doklady, pokial pouziju online prieskumy, ktore su viditelne aj cely ich priebeh spolu zo vsetkymi, ktori sa tychto prieskumov zucastnuju tak maju zjednodusenu agendu.

    Zo strany martincana ma mrzi znova pouzitie invektivy, nemam problem cely system ukazat na verejnej prezentacii aj sposob akym prebieha aukcia a zber udajov. O to tu ale asi nejde skor ide o diskreditaciu existujuceho systemu.

    2010-11-11 22:01:51

    minob, ospravedlňujem sa Ti, vidím že s tým čo som písal nič nemáš. Tých čo sa to týka sa nájdu. Nemyslím to ironicky, ale úplne vážne, ešte raz prepáč.

    2010-11-11 22:00:31

    minob - No ja dúfam že ta snaha sa nepodarí. A dúfam že sa v TURVODE zmení po voľbách vedenia, ako dúfam že v Martine sa zmení primátor aj niektorý poslanci v mz. PS : verím že e-aukcie sú len na oklamanie pred iným spôsobom získania zákazok.

    minob 2010-11-11 21:54:57

    a este som zabudol sluzbu nemam ... len pracujem a este par hodin aj budem a ked uz vidim ze nieco pribudne do databaz tak sa pozrem

    minob 2010-11-11 21:45:57

    cistic> a teraz odpoved pre teba kedze uz nieco bolo spomenute, o eaukciach mam prehlad nakolko som jediny clovek aj v spolocnosti zetagroup, ktory ma pristup k priebehu eaukcii na meste Martin, sucastou licencie bola aj zmluva na 5 rocny servis a prevadzku servera a eaukcie aby nedoslo k tomu, ze niekto bude obvinovat ludi na meste Martin, ze vidia priebeh a teoreticky mozu manipulovat s informaciami. Vysledkom rocneho snazenia bolo okrem cestneho priebehu aj zablokovanie pristupu niektorych firiem. Jedine co mi troska vadi, ze tych aukcii nebolo viac, a hlavne v niektorych pripadoch chybne pripravenie materialov.

    Co sa tyka spolocnosti Turvod tak tato spolocnost si aukcie, ktore u nich prebehli realizovala sama, momentalne sa snazime dosiahnut toho aby sme aj tuto spravu a dohlad robili my. Uvidime ci sa tato snaha podari alebo nie.

    Na akekolvek otazky rad poskytnem odpoved.

    minob 2010-11-11 21:37:44

    Ja som reagoval nie na prispevok cistica ale martincana .... kde som mu musel vysvetlit niektore fakty .... nakolko spolocnost Zetagroup je moje dieta, na ktore nedam dopustit, najprv to bolo len zdruzenie ludi, neskor zivnost. Zetagroup spajala ludi z VS, kde sme programovali a programujeme az doteraz. Ak bude vyhlasena sutaz kdekolvek tak sa do nej prihlasime, nezijem zo vzduchu a chcem predavat svoje produkty tak ako doteraz. A myslim, ze uz teraz poviem ze poslanec za €€€ nie je to co by som chcel dotiahnut. Bol by som rad aby som sa nemusel hanbit za svoje vyjadrenia. A ked uz zneju otazky tak ich treba vysvetlovat. Som zastancom toho, ze za pracu si clovek zasluzi odmenu nikdy som nevzal ziadny uplatok a ani neplanujem sa nechat ovplyvnovat. Som rad, ze za svoju reputaciu sa nemusim hanbit a mozem pisat pod svojim menom.

    2010-11-11 21:27:03

    minob, neviem prečo reaguješ, ja som Ťa vo svojom príspevku vôbec nespomenul, ale trafená hus zagága. Narážal som na spoločnosť gmg. Prečo tak obhajuješ verejnú súťaž na TurVode ? Ale určite vieš o čom píšem. A vidím že máš prehľad dokonca aj v eaukciách... aj Turvodu. Ďakujem za rýchlu reakciu, chlapci vidím že ste v strehu. asi máte služby. Budeš dobrým poslancom €€€ !!!

    minob 2010-11-11 21:13:05

    Na Turvode bola vyhlasena tak isto verejna sutaz, ak si vsimnete tak uz prva aukcia zaplatila cely system. Spolocnosti, ktore sa zucastnili vyberoveho konania na dodavku eaukcie boli drahsie, okrem toho neponukali kompletny odpredaj systemu, takze pokial prestaneme napriklad prevadzkovat eaukcie tak spolocnost Turvod si prevadzkuje aukcie na svoje naklady na svojich zariadeniach dalej. Na Slovensku existuje vela firiem, ktore nevlastnia priamo SW ale len sprostredkuju licencie, tieto spolocnosti nemaju ziadnu sancu odpredat zdroj. kod programu. Ja ako autor si to mozem dovolit. Okrem toho to by ste mi mohli vycitat napriklad aj eaukcie pre NCHZ Novaky, ktore tam tiez najdete pripadne dalsie podobne projekty.

    Co sa tyka reklam spolocnosti gaya tak pre nich programujeme web stranky a aplikacie, maju vela klientov, ktori sa obracaju aj s poziadavkou realizacie webu tak preco nespolupracovat. Na strankach mojmartin.sk najdete napriklad reklamu na spolocnost Bismarc. Aj toto je jedna z MT firiem, ktore spolupracuju na roznych projektoch. Samozrejme keby som robil v inom segmente tak nie je dovod spolupracovat. Dalsi priklad kooperacie v Ziline so spolocnostou Mikropolis, tu najdete priamo v kontaktoch na nasom webe. Okrem toho spolocnost Gaya zabezpecuje opticky internet v MT pre nas a kedze som spokojny tak preco im nerobit reklamu.

    Ako sa hovori uspech je to co ti ani vlastni priatelia neodpustia. A to sa ukazuje v celej kampani u vsetkych zucastnenych ci uz na post primatorov alebo kandidatov na poslancov.

    2010-11-11 21:10:51

    martinčan888, správny postreh, treba si pozrieť aktivity p. Hrnčiara v Turvode cez svojho końa - doslovne, p. Zábronského. Odporúčam reklamné materiály. bilboardy, web - stránku, atď., Mám to zo spoľahlivých zdrojov, zisťujem viac. Je to zaujímavé, ale ľudia z ,,menežmentu,, resp. od zdroja začínajú púšťať informácie, zatiaľ nesmelo, ale sú o to zaujímavejšie. Ono zvolebnieva sa a každý si pootvára zadné dvierka. Uvidíme čo ešte vypláva napovrch ?

    2010-11-11 20:46:16

    Tak som si pozrel prácu na vašej firemnej stránke www.zetagroup.net. A len teraz ma napadlo že keď si pozriem www.turvod.sk, tak realizátor je ta vaša firma. Keď si to dá človek trocha dokopy tak ho napadá že aj do turvodu bol transparentne dosadený súčasný gen. riaditel, blízky súčasnému primátorovi. A ešte aj odkaz na gayu na vašej stránke dáva celkom zaujímavé zamyslenie. To je len taký mali postreh a záver nech si urobí každý sám .

    minob 2010-11-11 19:50:06

    Takze par odpoved na spominane fakty.

    Fakt c.1 :
    tento portal spal pokojnym spankom cele 4 roky, a az teraz pred volbami sa zobudil. Nahoda? Zamer?
    Odpoved> neviem kto Vam povedal, ze spal... prevadzka tohto portalu je davno z obdobia ked este o p. Hrnciarovi ako primatorovi nik nechyroval, uz v casoch p. Bernata mojmartin existoval a bol prevadzkovany podobne ako je to tomu dnes

    Fakt c.2 :
    z emailovej adresy tohto portalu (info@mestomartin.sk)zacali chodit emaily tisicom obcanom s programom pana primatora. Nahoda? Zamer?
    Odpoved> Na portaly mojmartin.sk a mestomartin.sk si kazdy obcan mohol este do minuleho roku zaregistrovat akykolvek email, takze momentalne je v databaze asi 10k emailov, okrem toho do hlavicky sprav na odosielanie si clovek znaly moze vlozit cokolvek na priklad aj primator@bratislava.sk. Bohuzial nemozeme obmedzit nijak pouzivanie nasich free email schranok tak ako neobmedzujeme toto forum a prispevky.

    Fakt c.3:
    a- hla, objavila sa anketa, ze kto bude novy primator Martina. Anketa ma velmi divnu funkcnost. Kto asi od zaciatku vitazi?
    Odpoved> Divna funkcnost ? Co tym myslite ? ... anketa v tejto podobe existuje na tejto stranky uz roky ... kazdy si to moze skontrolovat nakolko existuje x dalsich ankiet ktore najdete v historii. Jedina zmena je zobrazenie poctu hlasujich nakolko sa jednalo o poziadavku uzivatela priamo tu na fore. Pokial by to bolo tak ako hovorite tak potom by sme prispevky, ktore nam nevyhovuju vymazavali.

    su to fakty, ziadne bludy. Kto pohne rozumom, bude aj vediet ako sa tu ma spravat. Netreba zabudnut na ten pripad, ked pan primator nahanal po martinskych kaviarnach prispievatela prave do tejto diskusie.

    Odpoved> Je nam uplne jedno kto si nahana prispievatelov, mna ako spravcu tesi navstevnost stranky za ktoru nedostavame od vzniku ziadne dotacie. Len pre informaciu portal mojmartin.sk bol mojou diplomovou pracou na fakulte riadenia a informatiky a to uz je peknych par rokov.

    Co sa tyka programu www.ebit.sk tak tento projekt sme vyhrali ako firma s najlepsou cenou a mnozstvom referencii vid nizsia stranka, okrem ineho sa tohto vyberoveho konania zucastnili firmy z celeho svk a cz. Osobne sa mozem zarucit za vsetky vyberove konania ktore prebehli cez aukcie. Mnohe firmy, ktore robili dlhe obdobie pre mesto Martin skoncili a nahradili ich lacnejsi dodavatelia. Ja len dufam, ze v buducnosti sa budu realizovat vsetky obstarania tak ako ta 100, ktora bola realizovana doteraz.

    minob 2010-11-11 19:14:42

    Asi Vas sklamem ale tento portal spravujem od zaciatku jeho existencie, nie je problem si pozret celu moju pracu na firemnej stranke www.zetagroup.net aukcny software nema nic spolocne so strankou mojmartin.sk a pokial viem elektronicke aukcie su v prevadzke od roku 2009.

    2010-11-11 18:16:36

    p. Borsc, tento portal uz spravujete v ramci vasej zakazky Aukcneho softveru pre primatora, alebo v ramci vasej predvolebnej kampane?

    minob 2010-11-11 12:58:48

    snazil som sa zverejnit okamzite pocty .... a kedze sa nieco robi rychlo tak vacsinou vznikne aj chyba ... ale kto niekedy nespravi chybu ?... otazka je ze ci si ju dokaze clovek priznat

    2010-11-11 12:41:41

    Chyby uznavam, ale myslim si, ze kazdy si zodpoveda za svoju robotu a teda ak spravim chybu ja v robote, su z toho nasledky. A predtym ako nieco spravim, tak si to kontrolujem. Ty si asi ziadnu kontrolu nerobil.

    minob 2010-11-11 11:55:28

    re Franta> Zjavne neuznavas ziadny chybu pri uprave kodov, bola tu poziadavka na zverejnenie poctu hlasov, to sa stalo ale pri upravach vznikol iny problem, na ktory som bol upozorneny a zaroven ho odstranil. Okrem toho hlasy sa nedavali pridavat nikde po mojej vcerajsej uprave dneska by to znova malo fungovat tak ako predtym. Akekolvek problemy treba nahlasit na email prevadzkovatela alebo priamo na mna minob@zetagroup.net

    2010-11-11 09:59:03

    Cela ta anketa je zmanipulovana. Kliknem na niekoho a nic sa nedeje, hlas neprida a napise, ze dakuje za hlas. Takze ked som vcera alebo dnes skusil dat hlas p.Kozakovi, tak to nic nepripocitalo, ale za hlas podakovalo. Aj to svedci o serioznosti tejto stranky.

    Nech si ludia utvoria nazor podla svojich cinov a nie podla toho, ze ci niekto ide piect vola na namesti alebo ci pozve niekoho pol roka pred volbami na kavu. Primator tu ma byt pre osoby 4 roky a nie len pol roka.

    2010-11-11 09:15:26

    obcania, nedajte sa balamutit.

    Fakt c.1 :
    tento portal spal pokojnym spankom cele 4 roky, a az teraz pred volbami sa zobudil. Nahoda? Zamer?

    Fakt c.2 :
    z emailovej adresy tohto portalu (info@mestomartin.sk)zacali chodit emaily tisicom obcanom s programom pana primatora. Nahoda? Zamer?

    Fakt c.3:
    a- hla, objavila sa anketa, ze kto bude novy primator Martina. Anketa ma velmi divnu funkcnost. Kto asi od zaciatku vitazi?

    su to fakty, ziadne bludy. Kto pohne rozumom, bude aj vediet ako sa tu ma spravat. Netreba zabudnut na ten pripad, ked pan primator nahanal po martinskych kaviarnach prispievatela prave do tejto diskusie

    vela zdaru slobodny obcan

    2010-11-10 22:21:18

    P. Hrnčiar je primátorom Martina 4 roky. O túto funkciu sa uchádza opäť. Rada by som upozornila na jednu nezrovnalosť, ktorú by si ako primátor nemal dovoliť. Na jeho internetovej stránke má uvedené,že momentálne ho zamestnáva MsÚ. Mestský úrad nie je zamestnávateľom nikoho. Zamestnávateľom úradníkov Msú,ale aj primátora je MESTO MARTIN. Ak tomu nerozumie bežný občan, primátor by tomu rozumieť mal.

    2010-11-10 20:35:49

    Ľudia zobudte sa, kto chce voliť Hrnčiara, tak asi má na tom nejaký profit, alebo niečo sľúbené, resp. je vydieraný, alebo bol dokonale oklamaný ( ako je to vždy u pána herca Hrnčiara obvyklé ). Mám s ním osobnú skúsennosť ( veľmi nepríjemnú ), ostatne tak ako s prispievateľom pod menom Taras. Hrnčiar je jeden bezcharakterný, klientelistický a skorumpovaný ,,ha..el,, človek.
    To človek sa mi veľmi ťažko písalo. Jeho metódy, tak ako metódy jeho kumpánov sú : uplácanie, vyhrážky, sľubovanie, klamstvo ! Jeho kumpáni a
    ,, blízki ľudia ,, sú : Malík, Kubinec, Zábronský, atď. Hodnoty týchto ,,ľudí ,, sa počítajú cez €. Ak by nejakým spôsobom Hrnčiar vyhral voľby, v tom prípade si martinčania už nič iné nezaslúžia a vspamätajú sa až keď bude neskoro, keď budú aktuálne iné témy, ale zaplatia záverečný účet oni, tak ako vlastne doteraz ! Osobne nemám nič voči žiadnemu kandidátovi na primátora mesta Martin, ale jednoznačne viem aký je Hrnčiar a preto ho voliť nebudem a to isté odporúčam všetkým ostatným. Každý sa môže slobodne rozhodnúť, ale bolo by dobré zistiť si informácie o svojom favoritovi. Nevidíte čo sa v tomto našom Martine deje, alebo to len nechcete vidieť, alebo ste priamo zainteresovaní ? Chápem tých ,, obhajcov ,,a prispievateľov do tohoto verejného fóra, ktorí urputne obhajujú pána klamára a manipulátora Hrnčiara, veď plné bruchá a vrecká je úžasná vec, ale bolo by dobré najprv si zistiť konania a činy ,,transparentného,, Hrnčiara a jeho poskokov ( napr. Matra, SAD, Mart.Hole. TurVod, Brantner, pozemky, personálne obsadenia, byty, pozemky, raklama, fondy, atď. ), a až potom vypisovať tendenčné a propagančné nezmysly. V konečnom dôsledku podrazí aj Vás.
    Morálka a čestnosť za posledné štyri roky absolútne neexistuje v tomto ,, transparentnom ,, meste !
    Zdravím Vás, a prajem šťastnú ruku pri voľbách v našom krásnom transparentnom meste, kde do hrnca každý vidí !

    minob 2010-11-10 09:53:59

    Kedze poziadavok na pocet hlasov nebol vzneseny tak sa uvadzali len percentualne hodnoty, nikdy s tym nebol problem a to mojmartin funguje uz niekolko rokov. Kedze tato poziadavka vznikla tak nebol problem spravit aktualizaciu. Co sa tyka transparentnosti ankety tak matematicky vypocet aj sposob zadavania hlasov uz tu bol popisany. Samozrejme ako vzdy v Martine vzdy sa hlada za tym nieco zle nekale, pritom staci poziadat, pripadne sa spytat.

    2010-11-10 07:52:59

    Milí Občania,

    už ste sa zamysleli prečo v "TRANSPARENTNEJ" ankete - Kto bude nový primátor ? - sú uvádzané iba % a nie počet hlasov ako pri iných anketách na nete ???


    2010-11-07 23:49:44

    Vystihol si citron komu sú určené tie herecké schopnosti a tá prepracovaná mediálna propagácia.Tú dávku sebavedomia chce podporovať anketou na tejto stránke"kto bude nový primátor".Zdá sa,že najskôr to bolo celkom objektívne a aj vyrovnané.Neskôr,bolo to pomerne neskoro,sa o ankete dozvedel kandidát "Buldog" A začali sa klikacie naháňačky.Lenže ani nadľudskou klikacou aktivitou sa nedá predbehnúť múdrosť odbornejšej verejnosti zmámeho softvearu,ktorý dokáže meniť odosielané IP adresy a tým virtuálne naklikať neobmedzené množstvo percent.No a "transparentnému" odkazujem aby brzdil,lebo neviem,či mu je známe,že magických "STO" sa nesmie prekročiť.V takom prípade by konkurencia klesla až do mínusu.A to sa nesmie!Už len chýba,aby odborníci označili tento cirkus za prieskum,na základe ktorého začnú médiá pre obmedzený priestor rozdávať ten mediálny-neplatený len pre tých "najhorúcejších kandidátov"Boh zavaruj pred báječným Šulíkovým nápadom /aj jeho martinským naivne premotivovaným Kindermanažmentom/presadzujúcim internetové hlasovanie v akýchkoľvek voľbách.

    2010-11-07 10:47:13

    Jedno je treba asi objektívne uznať - súčasný primátor má postavenú kampaň na imidži, servílnosti, prepracovanej mediálnej propagácii a určite aj veľkej dávke sebavedomia. Ktovie však, z čoho asi tak pramení ? napadá ma, že to môžu byť jeho herecké schopnosti, kapitál podporovateľských spoločností a zaslepenosť mnohých ľudí, ktorí sa nechávajú opiť sľubmi bez toho, aby vnímali objektívnu pravdu o "napredovaní" mesta.

    2010-11-07 09:22:19

    pán Hrnčiar máá guráž, ale zabudol povedať a napísať do svojho volebného programu, že transparentná je a bude iba jeho kancelária na úrade,ale mesto istotne nie.Na to treba činy a skutky nie len reči je jasné, že neurobil a ani neurobí nič pre Martin. Netreba kolom do kola to opakovať, mal možnosť 4 roky ukázať sa nemyslíte.??!!!

    2010-11-06 11:06:04

    Ja osobne mam velky problem, ze koho volit. Popravde,ani jeden z kandidatov nesplna moje predstavy "primatora budovatela".
    Ak ma niekto zaujem, co sa v meste slubovalo a co vybudovalo od r. 2007, nech si nahodi
    http://www.skyscrapercity.com/showthread.php?t=449148
    a moze listovat do nemoty...

    2010-11-01 13:22:37

    Saskia, nemam dôvod písať kritiku na tvoju adresu a v intenciách toho /ako píšeš/, prečo vznikla táto téma pripojim svoj malý komentár. Predvolebné sľuby súčasného prímátora dávno zapadli prachom a vytvoril ako píšeš to NIČ. Vlastne jednu vec áno - transparentné mesto, ale treba rozhodne povedať, že len vďaka pevným základom od predchodcu. Inak len bačoval, zadlžoval mesto, nič z vlasnej iniciátívy pre mesto nevybudoval,nebol a nie je martinčanom. Svojou celoslovenskou kampaňou spôsobil mestu oveľa viac hamby ako osohu.

    2010-11-01 12:50:28

    citron,téma "nový primátor" bola založená, aby sa diskutujúci vyjadrili, čo očakávajú od nového primátora, t. j. od p. Hrnčiara. Očakávala by som na tejto stránke, hodnotenie p. Hrnčiara. Mńa osobne nesklamal. Neočakávala som totiž od neho nič. A NIČ pre mesto aj neurobil. Klamanie ľudí typu internet zadarmo, parkovanie zadarmo, je jeho úbohosť. Hlavne TRANSPARENTNE. Osobne mám dvoch kandidátov. P. Diškanca, a na moje počudovanie aj bývalého primátora p. Bernáta.A teraz si rada prečítam tú spŕšku kritiky na moju adresu.

    2010-11-01 09:08:23

    Johnny777, si jednoznačne vyprofilovaný kozákovec a tak s tebou nebudem diskutovať o cynizme, morálke a ani ma teraz nezaujíma, kde na to páni kandidáti Hrnčiar a Vosn zobrali peniaze. To čo ma však zaujíma, je či svoje úsilie pomáhať ľuďom v meste prostredníctvom MHD bude aj súčasťou volebného programu. Je to oblasť, ktorá si to zaslúži /výrazne ovplyvňuje život v meste a v súčasnosti po netransparetných zmluvách o výkone vo verejnom záujme ešte viac mestský rozpočet/. Tak už Johnny777 nebedákaj nad niečim, čo nebolo mojim pohladením Hrnčiara a Vonsa, ale vráť sa k téme a tou je nový primátor a jeho volebný program.

    2010-10-31 19:09:40

    Citron, o tom, ze je to cynicke a absurdne zneuzivanie tohto pre rodiny citliveho sviatku s tebou nikto diskutovat nebude. Ako pardon, urobit si kampan este aj na sviatku Vsetkych svatych a zorganizovat si volebnu cintorinovu turistiku je vrchol. Aby vyskereny chlapik s prehodenym sackom cez plece pozyval ludi na svoje volebne autobusy smerom k cintorinom je fakt hnus. A mozes si to obhajovat aj pretazenou MHD.
    Odhliadnuc od tejto moralnej tragedie ma zaujima, kde na toto pan Vons zobral peniaze? Neurobila mu nahodou tuto sluzbicku nejaka firma za to, ze v sprostom a nahodnom pripade zvolenia jej tento pan za to potom nieco vybavi?

    2010-10-31 19:08:59

    Citron, o tom, ze je to cynicke a absurdne zneuzivanie tohto pre rodiny citliveho sviatku s tebou nikto diskutovat nebude. Ako pardon, urobit si kampan este aj na sviatku Vsetkych svatych a zorganizovat si volebnu cintorinovu turistiku je vrchol. Aby vyskereny chlapik s prehodenym sackom cez plece pozyval ludi na svoje volebne autobusy smerom k cintorinom je fakt hnus. A mozes si to obhajovat aj pretazenou MHD.
    Odhliadnuc od tejto moralnej tragedie ma zaujima, kde na toto pan Vons zobral peniaze? Neurobila mu nahodou tuto sluzbicku nejaka firma za to, ze v sprostom a nahodnom pripade zvolenia jej tento pan za to potom nieco vybavi?

    2010-10-31 14:25:02

    Itired, čo také odporné vlastne urobili. Nekupujú si hlasy voličov žiadnym podvodným spôsobom, robia niečo, čo v týchto hektických dňoch pomôže ľuďom a okrem toho tento počin má v sebe niečo, čo mestu chýba - riešenie MHD.

    2010-10-30 21:50:14

    FUJ CO TO MA BYT?????? ZEVRAJ ZADARMO NA DUSICKY IDU PREVAZAT VOLEBNE AUTOBUSY PANOV HRNCIARA A VONSA LUDI NA CINTORINY. NO FUJ!!!! TO ESTE AJ NA TOMTO SI IDETE ROBIT KAMPAN? TO SA NEZASTAVITE PRED NICIM?
    NECHUTNE. HNUS. SUTEREN. TRANSPARENTNA GRCANINA

    2010-10-30 14:30:50

    Milí Martinčania, môžete si tu vypisovať a tipovať koľko chcete. myslím si, že väčšina ľudí k voľbám nepríde. To je už tak, na Slovensku...Veľmi malé percento potencionálnych voličov číta diskusie na tomto fóre. A aj keby všetky príspevky, ktoré chvália resp. kritizujú niektorého z kandidátov, boli pravdivé, aj tak to nezmení názor, presvedčenie, že ten môj kandidát je predsa najlepší. Jasne, je to len diskusia. Odpovedzte si každý sám pre seba - zmenil aspoň jeden príspevok Váš názor ? ..ak áno, tak je to dobre. Zväčša sa oponenta snažíme presvedčiť o svojej pravde.


    Stránku spravuje a vytvorila ju spoločnosť Zetagroup Software s.r.o. | online užívateľov 709